کمک در مورد ساخت سایت برای سالن آرایش

Siam@k

New Member
با سلام خدمت دوستان
53.gif

من میخوام یه سایت برای یه سالن آرایش راه اندازی کنم چند نمونه دیدم که عالیه ولی اکثرا فلش هستند میخواستم بدونم مثل این نمونه هایی که در پائین میذارم قالب برای جوملا هست ؟ اگر نیست من چه جوری میتونم این قالبها رو ادیت کنم و روی هاست آپ کنم ؟

من این سایت رو میخوام بزبان سوئدی راه بندازم و اینکه مشکلی در خرید تم ها ندارم م میتونم از سایتش بخرم .

راستش من زیاد با فلش آشنایی زیادی ندارم اما اگر ادیت این قالبها ساده باشه راحت میتونم انجام بدم . من اگر یه تم فلش بخرم با چه برنامه ای باید ادیت کنم و بطور کل ساده هست یا نیاز به کدنویسی داره ؟

من به جوملا آشنایی کامل دارم اما تا بحال با فلش کار نکردم اگر تم مناسب برای جوملا باشه عالی میشه اگر هم نیست لطفا در مورد این تمهای فلش و ادیت اون کمکم کنید.

در صورت امکان توضیح کاملی بدید . ممنون
53.gif

نمونه ها :

قبلا از لطف شما ممنونم .
53.gif
53.gif

saeednajafi

Member
حتما اصرار داری فلش باشه
من توصیم اینه اگه با وردپرس آشنایی داری از تم ها آماده که به این کار میخورن استفاده کنی

Siam@k

New Member
حتما اصرار داری فلش باشه
من توصیم اینه اگه با وردپرس آشنایی داری از تم ها آماده که به این کار میخورن استفاده کنی

سلام

ممنون از جوابتون

وردپرس تمهایی مثل تمهایی که در پست اول گذاشتم داره ؟

Ribbon

New Member
سلام دوستان عزیز و خسته نباشی
من الان از این صفحه و از این تاپیک و از کل پستهاش واقعا خوشم اومدم دوستانی که در مورد این صفحه هر چی میدونن اگر وقت دارن کمک کنن واقعا به دلم نشست من با کد های دیگه کار کردم ولی با این حقیقتا نه هر کس میدونه کمک کنه مثلا با چه بر نامه ای میشه مثل این درست کرد اصلا اینو بگم من اگر بخوام یکی اینجوری درست کنم با چه بر نامه این اینو درست کنم
من این صفحه رو ادد میکنم دستتون درد نکنه اگر جواب بدین:rose:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
به انجمن خوش آمدید
دقیقا بفرمایید که به چی نیاز دارید؟

Ribbon

New Member
echessdesign درود بر شما عزیز خسته نباشی

دوست عزیز من میخواستم همین صفحه رو درست کنم حالا اگر با برنامه هست اسم برنامه رو بگین که بتونم درست کنم :paint:

Ribbon

New Member
echessdesign درود بر شما عزیز خسته نباشی

دوست عزیز من میخواستم همین صفحه رو درست کنم حالا اگر با برنامه هست اسم برنامه رو بگین که بتونم درست کنم :paint:
با عرض سلام و خسته نبشین
دوستان کسی اگر هست که بدونه اسم این برنامه چیه ممنون میشم که بتونم اینو دانلود کنم و مثل همین یه صفحه طراحی کنم:rose:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
دوست عزیز
همین صفحه ، اسم داره! آدرس داره!
شما بفرمایید کدوم صفحه

Ribbon

New Member
دوست عزیز
همین صفحه ، اسم داره! آدرس داره!
شما بفرمایید کدوم صفحه
[URL]http://www.flashmint.com/template-demo-2030.html[/URL]
http://www.flashmint.com/template-demo-3051.html
سلام ببخشید منظورمو درست نگفتم منظورم این صفحه ها بود میخواستم بدونم با چه نرم افزاری درست شده اسمشو بدونم دانلود کنم:rose: متشکرم

جدیدترین ارسال ها

بالا