کمک در مورد زدبراش 4

سلام دوستان یه سوال در مورد زذبراش4 داشتم من پلاگین DecimationMaster_Mac_4.0 و چند تا دیگه مثل SubToolMaster_4_02 و .. دانلود کردم اما نمی دونم چطوری باید رو زذبراش نصبشون کرد من در
E:\Program Files\Pixologic\ZBrush 4.0\ZStartup\ZPlugs این مسیر ریختم DecimationMaster_Mac_4.0 را البته فولدرش را و فایل DecimationMaster_4.0.zsc را هم در خود مسیر zplugs\ ریختم اما بازم تو پلت یا قسمت zplugin تو خود زدبراش نمیرند کسی می تونه کمک کنه ؟

Masoud.Maya

Member
سلام
این پلاگین DecimationMaster_Mac_4.0 فکر کنم ماله سیستم عامل مک ولی بقیه رو می تونی توی این مسیر بریزی
\Program Files\Pixologic\ZBrush 4.0\ZData\ZPlugs

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
سلام
توی زی براش 4 که تمام اینها بصورت پیش فرض باید باشن ها!
اون هم دسیمشن مستر ورژن مک هست اگر مک استفاده می کنین اوکی ئه در غیر اینصورت ورژن ویندوزش رو از سایت پیکالجیک دانلود کنین:rose:

ممنون دوستان اما مشکلم حتی با کپی و پست تو همه جاهای گفته شده حل نشد با اینکه plug-in مخصوص ویندوز دانلود کردم شما می تونید یه لینک واسه دانلود بدید که بهتون کار داده باشه یا یه زدبراش 4 که این پلاگین روش باشه ممنون میشم :rose:

Mandana

Active Member
فایل های داخل یه زیپ که توش exe داره رو توی مسیر C:\Program Files (x86)\Pixologic\ZBrush 4.0\ZStartup\ZPlugs\DecimationMasterData_4.0

و فایل DecimationMaster_4.0.zsc
رو توی مسیر:
C:\Program Files (x86)\Pixologic\ZBrush 4.0\ZStartup\ZPlugs

قرار بدین ببینین درست میشه؟اگر نشد لینک دانلود زی براش کامل رو بهتون میدم:rose:
*:اگر ویندوزتون 32 بیت ئه پروگرم فایلز تون آخرش 86 نداره.می دونم می دونین اما گفتم شاید کس دیگه هم زمانی این تاپیک به دردش بخوره

پیوست ها

• DecimationMaster_4.0.rar
    14 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • DecimationMasterData_4.0.rar
    267.7 کیلوبایت · بازدیدها: 9
فایل های داخل یه زیپ که توش exe داره رو توی مسیر C:\Program Files (x86)\Pixologic\ZBrush 4.0\ZStartup\ZPlugs\DecimationMasterData_4.0

و فایل DecimationMaster_4.0.zsc
رو توی مسیر:
C:\Program Files (x86)\Pixologic\ZBrush 4.0\ZStartup\ZPlugs

قرار بدین ببینین درست میشه؟اگر نشد لینک دانلود زی براش کامل رو بهتون میدم:rose:
*:اگر ویندوزتون 32 بیت ئه پروگرم فایلز تون آخرش 86 نداره.می دونم می دونین اما گفتم شاید کس دیگه هم زمانی این تاپیک به دردش بخوره
یک دنیا تشکر مشکلم با فایل هایی که گذاشتید حل شد ماله خودم که دانلود کرده بودم یادشون رفته بوده exe را توش فولدرش بزارن یعنی اصلا exe وجود نداشت خیلی ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا