کمک در مورد رندر تک فرم در شبکه

nasr2000

Member
به سیستم هات آی پی دستی داده؟؟
از هاب استفاده میکنی یا این دو تا سیستم رو با یه کابل به هم وصل کردی؟

سیستم ها توسط هاب به هم وصل هستند
هر کدوم ای پی دستی دارند
از 192.168.1.10 شروع و تا 192.168.1.18 تموم میشه
یعنی 8 سیستم به هم وصل هستند

rezaoptic

Well-Known Member
تا اونجا که من به خاطر دارم وقتی سیستم ها رو با هاب به هم وصل میکنی بهتره آی پی بهشون ندی .بزار خود هاب اتوماتیک بهشون آی پی بده.
یادمه قبلا 5 تا سیستم رو با هاب شبکه کرده بودم و آی پی داده بودم هم دیگه رو پینگ میکردن اما تو بازی ها هم دیگه رو پیدا نمیکردن . به همین خاطر میگم.

davoodice

Well-Known Member
تا اونجا که من به خاطر دارم وقتی سیستم ها رو با هاب به هم وصل میکنی بهتره آی پی بهشون ندی .بزار خود هاب اتوماتیک بهشون آی پی بده.
یادمه قبلا 5 تا سیستم رو با هاب شبکه کرده بودم و آی پی داده بودم هم دیگه رو پینگ میکردن اما تو بازی ها هم دیگه رو پیدا نمیکردن . به همین خاطر میگم.

کاملا موافقم و در ضمن تمام سیستم ها رو ری استارت کن

nasr2000

Member
ای پی ها را اتوماتیک کردم درست شد
الان وقتی یک سیستم وصل هست رندر میگیره و زمان رندر هم کمتر میشه
اما وقتی یک سیستم دیگم اضافه کردم تقریبا 30 درصد رندر همه سیستم ها محاسبه میکنند اما یکمرتبه غیر سیستم اصلی دوتا سیستم دیگه دیگه رندر نمیکنند و زمان رندر خیلی بیشتر از تک سیستم میشه
مشکل کجاست ؟

nasr2000

Member
مشکل حل شد

ورژن منتال ری ستلایت با استند آلون یکی نبود
یکبار رو هر سیستم استند الون آخرین ورزن را نصب کردم بعد دوباره ستلایت را نصب کردم حل شد

از همه دوستای گلم ممنون که راهنمایی کردند

فقط اگر کسی نحوه کرک کردن dedline 5.2 را بلده ممنون میشم توضیح بده من مثل ورژن 5 انجام دادم نشد

یعنی تو درایو C یک فولدر به نام flexlm یا flexnet ساختم فایل لایسنس داخل فولدر کرک را کپی کردم و در زمان بالا اومدن برنامه ادرس و فایل مربوطه را به برنامه دادم ولی متاسفانه نشد و لایسنس فریی میده که فقط 2 تا سیستم را ساپورت میکنه
یک فایل batch هم تو فولدر کرک برنامه هست که نمیدونم باید چیکارش کرد به هر کدوم از فایلهای برنامه دادم ارور میده

آخرین ویرایش:

davoodice

Well-Known Member
دوست عزیز اسند الون هیچ ربطی به ستلایت نداره جهت اطلاع فقط گفتم

منتالری استند الون نرم افزاریه که میشه فایل های منتال ری رو باهاش رندر گرفت .mi
مانند rib در رندر من و ass در ارنولد که با kick رندر میشه

black-death

Member
سلام دوستان خسته نباشید
میشه لطفا منتال ری ساتلایت مایا 2013 رو برای دانلود بزارید
و اگر امکان داره یکسری توضیحات کلی تر هم بگید که بتونم از این روش استفاده کنم ممنونتون میشم :rose:

black-death

Member
ببخشید نمیتونم پیداش کنم یکی پیدا کردم که میگه از سرور برداشته شده میشه لینکشو برام بزارید؟؟؟؟ممنونم

black-death

Member
ببخشید میخواستم پست جدید ندم هرکار کردم ویرایشم کار نکرد
دانلود کردم ممنونم دست عزیزم
ببخشید من یکم تازه کارم میشه نحوه ی کرک کردنش و یکسری آموزش کلی بهم بدید در این رابطه؟؟؟؟
ممنونم

black-death

Member
سلام مرسی راهش انداختم حالا یک نکته ای
وقتی رندرم تموم میشه مایا قفل میکنه دلیلش چیه؟؟؟

rezaoptic

Well-Known Member
من یه سیستمم 32 بیتیه و یه سیستمم 64 بیتیه اینا با هم مشکلی ندارن تو رندر شبکه؟
من کلا 2 تا سیستم دارم بدون هاب اینا رو به هم وصل کردم بهتر آی پی هاشونو دستی بدم یا اتوماتیک بزارم؟
این فایل rayhostes یه فایل تکست هست که پسوندشو باید عوض کنم یا فقط اسمشو عوض کنم و پسوندش همون تکست باشه؟

rezaoptic

Well-Known Member
آقا جواب سوال قبلی رو که کسی نداد خودم یه کارای کردم اما هنوز موقع رندر توی output window اینو مینویسه .

mental ray for Maya 2013
mental ray: version 3.10.1.9, Apr 30 2012, revision 171743
MSG 0.0 6 MB error 011227: unknown hostname OPTICAL - check /etc/hosts (or alike)
MSG 0.0 6 MB error 011706: cannot add host OPTICAL:7413
MSG 0.0 6 MB error 011227: unknown hostname RezaOPTIC - check /etc/hosts (or alike)
MSG 0.0 6 MB error 011706: cannot add host RezaOPTIC:7413

جدیدترین ارسال ها

بالا