سلام عکس زیر رو ببنید . می خوام از چپ به راست منتقل بشه . منظورم نوتشه هست .
K kolompeh Member Dec 2, 2007 #1 سلام عکس زیر رو ببنید . می خوام از چپ به راست منتقل بشه . منظورم نوتشه هست .
irlogo Active Member Dec 21, 2007 #5 سلام آقا عدل می تونین یه کم بیشتر توضیح بدین؟ من هم همین قالب رو دارم ولی چنین مشکلی داره ! ممنون می شم سلیس تر توضیح بدین ، مرسی
سلام آقا عدل می تونین یه کم بیشتر توضیح بدین؟ من هم همین قالب رو دارم ولی چنین مشکلی داره ! ممنون می شم سلیس تر توضیح بدین ، مرسی
alionline1366 Active Member Dec 21, 2007 #6 دوست عزیز شما باید در قالبتون اون بخش مربوطه رو پیدا کنید و یه dir=rtl بهش اضافه کنی
irlogo Active Member Dec 21, 2007 #7 alionline1366 گفت: دوست عزیز شما باید در قالبتون اون بخش مربوطه رو پیدا کنید و یه dir=rtl بهش اضافه کنی کلیک کنید تا باز شود... خوب من از کجا باید اینجا رو پیدا کنم؟ بلد نیستم !
alionline1366 گفت: دوست عزیز شما باید در قالبتون اون بخش مربوطه رو پیدا کنید و یه dir=rtl بهش اضافه کنی کلیک کنید تا باز شود... خوب من از کجا باید اینجا رو پیدا کنم؟ بلد نیستم !
irlogo Active Member Dec 21, 2007 #9 امیدوارم منظورتونو درست متوجه شده باشم ! من به ابتدای هر سه بخش هدر ، مین و فوتر این عبارت رو اظافه کردم <html dir="rtl"> ولی درست نشد
امیدوارم منظورتونو درست متوجه شده باشم ! من به ابتدای هر سه بخش هدر ، مین و فوتر این عبارت رو اظافه کردم <html dir="rtl"> ولی درست نشد
alionline1366 Active Member Dec 21, 2007 #10 نه عزیزم این قسمت خودش یک سری کد برای خودش تو قالب داره که باید همونجا رو عوض کنید میخواهید اصلا یه کار کن با یاهو id من تماس بگیر تا بهتر کمکت کنم group_sra
نه عزیزم این قسمت خودش یک سری کد برای خودش تو قالب داره که باید همونجا رو عوض کنید میخواهید اصلا یه کار کن با یاهو id من تماس بگیر تا بهتر کمکت کنم group_sra
K kolompeh Member Dec 31, 2007 #11 سلام بور ويرايش قالب بعد تو ويرايش قالب بايد تو يه قسمت اينو پيست كني