کمک در مورد دو قطعه...

ms_geo

New Member
سلام.دوستان در مورد انتخاب لطفا کمک کنید...

1-DVD Writer : LG or Liteon
2- Ram: Corsair 2*2G 1066 XMS2 DHX or G.Skill 2*2G 1066 Trident

سیستم خودم:
Main : Asus P5q se

gp-gpu

Member
سلام
تجربه به من ثابت کرده که رم های CorsAir سازگاری بسیار بالایی با مادربوردهای ASUS دارن.G.SKILL هم رم خوبیه.
DVD/RW ال جی رو نگیری بهتره چون درصد خرابی بالایی داره .LiteON بهتره ولی از اون بهتر HPوPioneer اصلی هست.Plextor از اونا گرونتره و تفاوت چندانی هم نداره.

ms_geo

New Member
سلام
تجربه به من ثابت کرده که رم های CorsAir سازگاری بسیار بالایی با مادربوردهای ASUS دارن.G.SKILL هم رم خوبیه.
DVD/RW ال جی رو نگیری بهتره چون درصد خرابی بالایی داره .LiteON بهتره ولی از اون بهتر HPوPioneer اصلی هست.Plextor از اونا گرونتره و تفاوت چندانی هم نداره.

خیلی ممنون از جوابت...من هم خودم دلم با کرسیر هست ولی تو یکی از مجلات تخصصی سخت افزار تو تمام تست ها تقریبا جی اسکیل بالاتر بود:mad:...این بود که به شک افتادم...
در مورد رایتر هم چون خودم قبلا یه سی دی رایتر ال جی داشتم گفتم شاید دی وی دی رایتر ش هم مثل اون خوب باشه...در این مورد هم دلم با اچ پی یه...

gp-gpu

Member
جی اسکیل رم بدی نسیت خیلی هم خوبه ولی جهت اطمینان صفحه مربوط رمها که تو دفترچه مادربورد هست رو مطالعه کن.در مورد رایتر من خاطره و به طور کلی خاطرات خوشی با lg و samsung ندارم و نداشتم.

جدیدترین ارسال ها

بالا