مرسی علیرضا جان
اگه allow_url_fopen باز باشه با fopen هم میشه به این نتیجه رسید
و با include هم فکر میکنم ممکن باشه
با fopen حق با شماست با اینکلود هم میشه منتها چون گفته بودن تو یه متغییر خروجی فایل رومیخوام اینجا بدردشون نمیخوره چون اینکلود خروجی فایل رو ضمیمه میکنه به فایلتون که اگر خروجی ای داشته باشیم همونجا چاپ میشه برا همین نزدم مثالش رو ولی بله با اون هم میشه!
با fget هم میشه یه کارایی کرد. با curl هم میشه کار کرد و ....!!!بسته به کاری که خودشون میخوان بکنن شیوه هایی هست.
مهم اینه که بدونن قراره چیکاربکنن!! حتی یه چیزایی قبلا برای این جور کارا تو pear و pecl دیده بودم. تا اونجا که یادمه !!!
----------------------------------------
تو این فاروم کسی بلد نیست تشکر کنه؟
والا در این مورد هم قدر گل بلبل بداند ، قدر گوهر گوهری!!!
دوستان معمولا وقتی کد رو براشون مینویسی و زحمت هاش رو میکشی یه تشکر میکنن!! وگرنه برای راهنمایی تره هم خورد نمیکنن
تو این پست تنها کسایی که مشکلی با قضیه نداشتن و شرکت کردن من و شما بودیم که از هم تشکر کردیم!!!بقیه هم که کارشون راه نیفتاد

یه مدت اوضاع فروم عالی پیش میرفت سیاوش خان و اقا میلاد ترکونده بودن!! عالی داشتن پیش میبردن تا اون تاپیک مسخره که به میلاد توهین شد!! واقعا متاسفم!!! از اون به بعد میلاد که کم سر میزنه ! آقا سیاوشم که مخفی میاد فقط یه کنترلی میکنه!! حقم دارن والا همه از مدیرا طلب کارن

کاش یه سری فرهنگ ها جا بیفته!! امیدوارم که جا بیفته. و ای کاش اقا میلاد هم اگر مشکلش فقط اون پست بوده ( نه مشکلات کاری و ...) برگرده و فروم رو باز با کمک سیاوش خان مدیریت کنه!!
البته جای این پست اینجا نبود ولی این حرف شما یه جورایی جرقه بود که این حرف هام رو بنویسم.
حالا هر کی میخواد خوشش بیاد هر کی میخواد بهش بر بخوره!! این واقعیت هست.
جلال جان ممنون از اطلاعات و موفق باشی.