کمک در مورد خرید کارت تدوین (RealTime) برای 3DMax

ProgramingM

New Member
سلام به همه ی مدیران و افرادی که در این سایت تلاش می کنند مخصوصاً مدیران محترم.
من می خواستم یک کارت تدوین حرفه ای(RealTime) برای 3DMax بخرم زیرا وقتی با 3DMax کار می کنم سیستمم هنگ می کنه حتی با اینکه اینقدر هم سیستمم بالاست .
موضوع اول که برای من مهمه باید External باشه.
موضوع دوم دارای قدرت پردازش باشه که دیگه سیستمم نخاد درگیر پردازش بشه.
موضوع سوم RealTime باشه.
البته این کارتها را با قیمت برام بگزارین.
اگه هم شما برای قیمت و کارایی کارت های دیگه که قیمت پایین دارند هم برام بگذارین ممنون می شم.
اگه دوستان یا مدیران محترم کاتالوگی در این مورد هست برایم بگذارین تا دانلود کنم.

یه تحقیقی در مورد Quadro از شرکت "آلبالو کامپیوتر" بزن.
اونی که شما می خوای قیمت نوع PCI-Eش از 600 تومن شروع می شه تا ... (من 3 تومن هم شنیدم!)

ProgramingM

New Member
آقا جون اگه من یک کارتی بخوام که فقط تو پردازش کمکم کنه یعنی عملیات پردازشی سیتممو نگیره اون کارت قیمت چنده.

ProgramingM

New Member
آقا جون اگه من یک کارتی بخوام که فقط تو پردازش کمکم کنه یعنی عملیات پردازشی سیتممو نگیره اون کارت قیمت چنده.

دوست من! رندرینگ real-time اون طور که شما فکر می کنی اصلا وجود نداره!!
کارت های کوادرو مخصوص رندر هستن! گفتم که یه تحقیقی بزن!
اگر می خوای موقع رندر سیستمت هنگ نکنه نیاز به یک کارت گرافیک کوادرو، حداقل 2 گیگ رم و یه cpu که حداقل Hyper-Thread باشه داری! باید بار پردازش رو به گردن یه هسته مشخص بندازی یا اینکه priority برنامه مکس رو پایین بیاری. حتما یه سری به این آدرس ها بزن (مخصوصا اولی!)
http://en.wikipedia.org/wiki/Quadro
http://www.cad2.com/nvidia-gelato_render.htm
http://www.nvidia.com/object/io_1186464580202.html

راستی! اگه می خوای اکسترنال باشه شاید منظورت Quadro Plex باشه! این سیستم، یه مجموعه کامل مخصوص کار گرافیک سه بعدی هست و قیمتش هم از 16 تومن شروع می شه تا 22 تومن!

ProgramingM

New Member
NanoWorld_co جان در مورد Quadro Plex بیشتر توضیح میدی تا ببینم چه جوری و می خوام بدونم آیا به پردازش کامپیوترم کمک می کنه یا نه.

من دوست ProgramingM هستم .....!!!!
ولی یکی یه کارتی بهمون معرفی کرد به نام Fire Coder ولی خیلی گرون بود
ولی می گقت توی پردازش فشاری به سیستمت نمیاره خروجی هم RealTime هست ....!!!! (حدود یک و نیم!!!)
در این مورد اطلاعی دارید ؟؟؟؟

pythoN

Active Member
سلام .
من یه چیز کلی بگم . مورد استفاده ی RealTime برای سیستم های خانگی ما نیست و یا حتی خیلی از جاهای که اینجا این کار رو انجام میدن . فقط در یه صورت میتونی بخریش : اونقدر پول داری که نمیدونی باهاش چی کارکنی :D

کارت گرافیک Real-Time اصلا وجود نداره!! با ابر رایانه هم نمی شه رندر Real-Time گرفت!!
من اطلاعاتمو از شنیده ها و تحقیقات بر پایه ی اونا دارم. در مورد Fire-Coder اطلاعات ندارم!
به هر حال اگر پروژه هاتون قراره بازده مالی بالا داشته باشه، بهتون کوادرو رو پیشنهاد می کنم.
حتما از نمایندگی مرکزیش بخرید و قبلش هم با مشاورای آلبالو کامپیوتر صحبت کنید.

ممنون از همه....
1-ببخشید ولی اون Fire-Coder کارت گرافیک نیست بلکه یه نوع کارت میکس با قدرت بسیار بالا هست....
2- اون کوادرو رو که توی سایتش زده 17.000 دلار !! (17 میلیون) ...!!!! خیلی گرونه !!!
راستی یه PDF دارم که توضیحات Fire Coder رو این طوری نوشته:
{{
برای تبديل سخت افزاری فايل های ويديوی به فرمت PCI Express يک برد
MPEG-2 MPEG-4 MPEG-1 DVD S-VCD VCD
DV/HDV/HD ديجيتال Capture برای DV دارای ورودی
سازگار با بهترين برنامه های تدوين ويديوی حرفه ای
Adobe Premiere 6.5 Adobe Premiere Pro Edius
مزايای دستگاه :
انجام کليه عمليات پردازش داخل کارت بدون درگير شدن سيستم
امکان تبديل مستقيم پروژه های تدوين شده ازداخل برنامه بصورت سخت افزاری
سرعت بالای کار تبديل در مقايسه با روشهای معمولی
کيفيت بسيار بالا به دليل داشتن سخت افزار حرفه ای
تنها کارت در جهان با توانای
Capture DV \ HDV
وتبديل همزمان به فرمتهای
MPEG-2 MPEG-4 MPEG-1
به صورت سخت افزاری وبا کيفيت بسيار بالا برای ساخت
DVD S-VCD VCD
مشخصات فنی ---------------------------------------------------------------------------------------
• Video Input
• 1 x 6-pin IEEE 1394 FireWire
• 2 x 4-pin IEEE 1394 FireWire (for internal connection)
• Video Resolutions
• MPEG-2: 720x480, 720x576, 704x480, 640x480, 480x480, 352x480,
352x576, 352x240, 352x288, 320x480, 320x240, 176x120
• MPEG-4: 720x480, 720x576, 704x480, 640x480, 480x480, 352x480,
352x576, 352x240, 320x240, 176x120
• Video Frame Rate
• MPEG-2: 29.97fps (NTSC), 25fps (PAL)
• MPEG-4: 15fps (NTSC), 30fps (NTSC), 25fps (PAL)
• Video Compression
• MPEG-2: (ISO/IEC 13818-2) Main Profile @ Main Level (I, B, P frames)
I-frame support only
• MPEG-4: (ISO/IEC 14496-14)
}}

نظرتون چیه ؟؟؟

pythoN

Active Member
حالا که درست میبینم خب وقتی ادم پولشو داره میخره دیگه . اما دیگه قبول کنید بدرد خونه نمیخوره

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
من قبلا تو یه مجله یه چیزایی در مورد کارت کپچری به نام دی وی استورم 2 (DV storm II) خوندم که علاوه بر کپچر کردن فوق حرفه ای ویدئو (اگه خاطرم باشه فکر کنم در فیلم جنگ ستارگان . اون سه اپیزود آخرش که با اچ دی فیلم برداری کرده بودند ازش برای کپچر استفاده کردن) یه قسمت پردازنده داره که پردازش ویندوز رو به عهده می گیره و تمام قدرت سی پی بو رو برای پردازش استفاده می کنه ! یعنی دیگه شما باهاش تو ابرا سفر می کنی از بس که سرعت بالایی داره .
حالا من دوباره برات یه سرچی می زنم شاید چیزی پیدا کردم.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا