دوست عزیز سلام
پیشنهاد من به شما و تمامی دوستانی که قصد دارند طرحی بزنن و بعد اونرو با انواع روشهای چاپی ارائه کنند این هست که همیشه ابتدا اهداف خودتون رو مشخص کنید. البته پاسخ به سوال شما و سایر دوستان بسیار کاره لذت بخش و باعث خوشحالی ماست. اما باید توجه کنید که چاپ به عنوان مجموعه ای از روشها می تونه امکانات مختلفی رو در اختیار شما قرار بده کما اینکه محدودیتهایی هم هست که به شما تحمیل می شه اما در مجموع اساسی ترین چیزی که باید به اون توجه کرد انتظارات ، اهداف و در یک کلام خواسته شما هست. برای مثال میشه ده ها جواب به سوال شما داد !! اما واقعا ما به ده جواب برای یک سوال نیازمندیم ؟ به اعتقاد من مهمترین عنصری که باید مطرح بشه تعریف محصول هست و بعد پاسخ دادن به اونچه می شه انجام داد و یا نمی شه .
به نظر من شما باید طرحت اعم از طرح هنری ، نحوه کار ، کیفیت تصاویر ، رنگها ، موقعیت مکانی و در مجموع تمام مقتضیاتی رو که برای جواب گرفتن لازم هست به ما بدی تا به جواب برسی مگر اینکه شما خواستار اطلاعات عمومی باشی.
رسول جان مقصود از این حرفها طفره رفتن از پاسخ به سوال نیست بلکه خواسته ما از شماست که چه طوری بتونیم با تمام وجود در خدمت شما دوست عزیز باشیم.
به ما یاد بدین که خوب به شما جواب بدیم چون دانشی که در ذهن ماست باید و حتما باعث برکت و موفقیت شما باشه . و گرنه از این همه کلمات مردابی درست می شه که بوی موندگیش هیچ خیری واسه هیچ کسی نداره!!!