کمک در مورد برنامه

سلام

من میخاستم یه برنامه ای بنویسم که:

• یکسری گروه داره
  • این گروه ها زیرگروه دارن
  • داخل هر یک از این زیر گروه ها یک متنی قرار میگیره و یکسری عکس
  • یک جستجوی پیشرفته هم داره که با امکان انتخاب گروه و زیرگروه هست
  • و یک جستجوی ساده

و

• این گروه ها و زیرگروه ها توسط کاربر تعیین میشه
  • متن ها توسط کاربر زده میشه
  • و به صورت آتوران ساخته میشه

پس پروژه ۲ قسمت داره:

یه قسمت که کاربر خاص وارد اون میشه و گروه ها و زیر گروه ها و متن و عکس رو وارد میکنه
و
به صورت یک آتوران در آوردن این چیز هایی که کاربر وارد کرده

حالا به نظرتون چیکار کنم؟

از sqllite استفاه کنم؟
آیا با افزیش تعداد صفحات پروژه سنگین نمیشه؟

اصلا با mmb انجام بدم یا چیز دیگه

مرسی
یا علی

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم
اینگونه که از سوالتون برمیاد، برنامه مورد نظرتون رویکردی مشابه فروم ها را برعهده دارد
البته برای این کار حتما" بایستی بدلیل افزایش حجم داده ها یک پایگاه را برای ذخیره اطلاعات انتخاب کنید
در mmb میتوانید این کار را انجام دهید اما نظر شخصی بنده این است که پروژه تان را در برنامه ای دیگر شروع کنید، یکی از دلایل بنده، از انجایی که اهداف mmb در جهت سازماندهی و ایجاد برنامه های اتوران است از این رو امکانات زیادی برای رسیدن به برنامه مطلوبتان را در اختیارتان قرار نمیدهد-هرچند که پلاگین هایی در جهت های مختلف نظیر پایگاه داده و ... نوشته شده اند-، این یکی و دیگری که میتواند خیلی هم مهم تر باشد امنیت برنامه تان است که در mmb خیلی پایین است علل الخصوص زمانی که قصد انتشار برنامه تان را داشته باشید

البته اینها نظرات شخص بنده بود شاید دوستان نظرات مفیدتری داشته باشد

موفق باشید

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
قسمت اول سوالتون ه مربوط میشه به وارد کردن اطلاعات توسط کاربر، اگر از SQLite استفاده کنید خیلی بهتر هست.
ببینید ممکنه در نگاه اول کار با SQLite کمی پیچیده بنظر برسه - که البته اصلاً اینطور نیست - اما در عوض در ارتباط با این پایگاه داده میتونید قابلیت های خیلی بیشتری به برنامه اضافه کنید، عملرد بهتری داشته باشه و اینکه برای توسعه ی برنامه با مشکلات کمتری مواجه خواهید شد.

اما قسمت دوم سوالتون کمی گنگ بود، اگر منظورتون از Autorun کردن اطلاعاتی که کاربر وارد کرده، اینه که برنامه بیاد و بر اساس اون داده ها یک فایل exe جدید بسازه باید گفت که شدنی نیست ! البته ممکنه منظورتون این نبوده باشه، برداشت من این بود !

اما اینکه بهتر هست با MMB بسازید یا برنامه ی دیگه؛ اگر به هرکدام از زبان های برنامه نویسی مسلط هستید (مثلاً ویژوال بیسیک یا دلفی، سی شارپ و...) خیلی بهتر هست که با یکی از اون زبانها برنامه تون رو بسازید ! (البته بعضی وقتا، بعضیها ترجیح میدن با ابزارهایی مثل MMB کار کنن برای ساخت یک برنامه ی بخصوص به دلیل اینکه ممکنه با صرف زمان خیلی کمتری، نتیجه ی دلخواه رو بگیرن)

جدیدترین ارسال ها

بالا