کمک در مورد برنامه بوق زن

datasun

Member
سلام دوستان این اولین پوستم توی این انجمن من مولتی مدیا بلدم باهاش اتوران ساختم میخام یک برنامه بسازم که هر 5 دقیقه یک بار یک بوق بزنه و وقتی غیر فعال رو زدم دیگه بوق نزنه توروخدا کمک کنید ممنون:rose:

پیوست ها

• bogh.zip
    427 بایت · بازدیدها: 12

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اینکه با زدن دکمه ی فعال هر پنج دقیقه "بوق" بزنه و با دکمه ی غیر فعال عمل بوق زدن متوقف بشه با ScriptTimer ها براحتی امکانپذیر هست، فقط منظور شما از بوق زدن چیه، یعنی یه فایل صوتی پخش بشه(صدای بیپ از اسپیکر کامپیوتر پخش بشه) یا صدای بیپ اسپیکر کیس فعال بشه ؟

ویرایش: محسن جواب شما رو دادن، من پست ایشون رو ندیده بودم.
شما برای اینکه بتونید از تمامی مثالهایی که در انجمن ارائه شدن بهره ی لازم رو ببرید لازم هست که آخرین نسخه ی MMB رو نصب کنید، که لینک دانلودش در صفحه ی اول انجمن در تاپیکی مربوط به همین موضوع وجود داره

آخرین ویرایش:

datasun

Member
اینکه با زدن دکمه ی فعال هر پنج دقیقه "بوق" بزنه و با دکمه ی غیر فعال عمل بوق زدن متوقف بشه با scripttimer ها براحتی امکانپذیر هست، فقط منظور شما از بوق زدن چیه، یعنی یه فایل صوتی پخش بشه(صدای بیپ از اسپیکر کامپیوتر پخش بشه) یا صدای بیپ اسپیکر کیس فعال بشه ؟

ویرایش: محسن جواب شما رو دادن، من پست ایشون رو ندیده بودم.
شما برای اینکه بتونید از تمامی مثالهایی که در انجمن ارائه شدن بهره ی لازم رو ببرید لازم هست که آخرین نسخه ی mmb رو نصب کنید، که لینک دانلودش در صفحه ی اول انجمن در تاپیکی مربوط به همین موضوع وجود داره

ممنون مرسی منظورم همون بوق از اسپیکر

datasun

Member
سلام چجوری تغییر دقیقه رو توی برنامه دستی کنم یعنی کاربر خودش بتونه دقیقه را تغییر بده

splinter cell

Well-Known Member
منظورتون کدوم برنامه هست؟اونی که من براتون ساختم؟ تونستید بازش کنید؟

splinter cell

Well-Known Member
توی این مثال زمان رو بطور پیشفرض روی 5 دقیقه گذاشتیم. وکاربر میتونه زمانش رو بر حسب دقیق وارد کنه.

پیوست ها

• bogh.rar
    49.4 کیلوبایت · بازدیدها: 17

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوست ندارم در اولین حضورتون بهتون کرت بدم.
لطفا برای تشکر ، در صورت نیودن مطلب خاصی فقط از کلید تشکر استفاده کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا