Fa کمک در مورد اتمام پروژه و دکمه های صوتی

دوستان من یه پروژه ای کار کردم اما فقط سه تا مشکل دارم اونم تو بخش پخش صداست.کمکم کنین تا اینو به اتمام برسونم.البته جا داره از دوستان عزیز مخصوصا جناب محمود حسینی که غنیمت بزرگی برای کشور ماست تقدیر و تشکر کنم.

1- تو پروژه ی پیوستی با اجرای اتوران موزیک خود به خود پخش میشه.من کنترل صدا و دکمه های play-stop و puase رو قرار دادم. دوتا دکمه هم دارم که یکیش افزایش و کاهش صداست.دکمه - (کاهش صدا درست کار میکنه و مشکلی نداره اما وقتی روی دکمه + (افزایش صدا) کلیک میکنیم صدای کاهش یاقته به یکباره افزایش پیدا میکنه و اینطور نیس که با کلیک های متوالی بتوان صدا رو به اندازه دلخواه افزایش داد.

2- یه نوار لغزان کنترل صدا رو هم از جایی کپی پیست کردم اما این کار نمیکنه یعنی کدنویسیش برای این اتوران تنظیم نشده ازتون میخوام اونو در صورت امکان واسم تنظیمش کنین.

3- وقتی موزیک رو pause میکنیم میخوام علامت دکمه به علامت play تغییر داده بشه.در واقع دو تا دکمه pause و play مثه دکمه مدیا پلیر ویندوز در هم ادغام شوند.

یه مشکل کوچولو هم دارم و اون اینکه میشه وقتی پنجره رو میبندیم صفحه با گذشتن وقت مشخصی بسته شود.
مثلا وقتی روی close کلیک میکنیم پنجره در مدت دو ثانیه محو شود. و یا وقتی به صفحه ی دلخواهی میریم (روی دکمه کلیک میکنیم) بعد از گذشت مثلا 2 ثانیه به صفحه مورد نظر بره.

پیوست ها

• Book.rar
    589.3 کیلوبایت · بازدیدها: 66
آخرین ویرایش:

michelangelo

Well-Known Member
1- تو پروژه ی پیوستی با اجرای اتوران موزیک خود به خود پخش میشه.من کنترل صدا و دکمه های play-stop و puase رو قرار دادم. دوتا دکمه هم دارم که یکیش افزایش و کاهش صداست.دکمه - (کاهش صدا درست کار میکنه و مشکلی نداره اما وقتی روی دکمه + (افزایش صدا) کلیک میکنیم صدای کاهش یاقته به یکباره افزایش پیدا میکنه و اینطور نیس که با کلیک های متوالی بتوان صدا رو به اندازه دلخواه افزایش داد.
باید برای این دستور مقدار تعیین کنی
2- یه نوار لغزان کنترل صدا رو هم از جایی کپی پیست کردم اما این کار نمیکنه یعنی کدنویسیش برای این اتوران تنظیم نشده ازتون میخوام اونو در صورت امکان واسم تنظیمش کنین.
پیوست شد !!!!
3- وقتی موزیک رو pause میکنیم میخوام علامت دکمه به علامت play تغییر داده بشه.در واقع دو تا دکمه pause و play مثه دکمه مدیا پلیر ویندوز در هم ادغام شوند.
نمونه به همراه پاره ایی از توضیحات پیوست شد !!!!!! ( demo )

یاد دوران ابتدایی افتادم :sad:

پیوست ها

• MMBvol.zip
    45.2 کیلوبایت · بازدیدها: 50
  • demo.rar
    767 بایت · بازدیدها: 33

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
دوستان من یه پروژه ای کار کردم اما فقط سه تا مشکل دارم اونم تو بخش پخش صداست.کمکم کنین تا اینو به اتمام برسونم.البته جا داره از دوستان عزیز مخصوصا جناب محمود حسینی که غنیمت بزرگی برای کشور ماست تقدیر و تشکر کنم.

مرسی دوست عزیز کمک به دوستان یه نوع وظیفه هست

شما توی اون دکمه ها برید قسمت interaction with other object بعد object رو پاک کنید

و توی قسمت کد نویسی مربوط به MouseDown کد هاش رو پاک کنید

برای این مشکل کافیه توی دکمه زیاد کردن صدا این کد باشه ("") VolumeUp

و برای کم کردن هم این کد باشه VolumeDown()

این مشکلتون هم به خاطر این هست که پلاگین رو توی برنامه نیاوردین

برای این کار از این کد داخل دکمتون استفاده کنید و نام دکمتون رو هم Stop بزارید

PHP:
If (B=0) Then
  LoadText("TextBTN","STRING:Play")
  BackgroundPause()
  B=1
Else
  LoadText("TextBTN","STRING:Stop")
  BackgroundPlay("<SrcDir>\Music.mp3","LOOP")
  B=0
End

یه مشکل کوچولو هم دارم و اون اینکه میشه وقتی پنجره رو میبندیم صفحه با گذشتن وقت مشخصی بسته شود.
مثلا وقتی روی close کلیک میکنیم پنجره در مدت دو ثانیه محو شود. و یا وقتی به صفحه ی دلخواهی میریم (روی دکمه کلیک میکنیم) بعد از گذشت مثلا 2 ثانیه به صفحه مورد نظر بره.

برای این کار میتونید از کد زیر استفاده کنید
PHP:
PageTimer("2000","Page 2")

در مورد مشکل شماره 2 که تو بالا توضیح دادین پلاگین برنامه رو کپی کردم اما باز نوار لغزنده صدا کار نکرد من بررسی کردم دیدم فایل اصلی که من دکمه هارو از اونجا به پروژه ی خودم کپی میکنم شامل یک embedded میباشد ولی هنگامی که پلاگین و دکمه هارو کپی میکنیم این embedded به طور خودکار کپی نمیشه.یعنی اگه بتونم اون embedded رو به پروژه ی خودم بیارم نوار لغزنده صدا حتما کار خواهد کرد.
میشه بفرمایید چطور اون embedded را به پروژه ی خودم انتقال بدم. (فایل اصلی و فایل خودم رو پیوست کردم.)

و در مورد مشکل شماره 3 کدی که قرار دادید رو کپی کردم اما جواب نداد میشه در این مورد بیشتر توضیح بدین.
جسارتا تکرار میکنم دکمه پخشی که من میخوام عین دکمه ی مدیا پلیر ویندوز باشه.یعنی در اصل دو تا دکمه باشه یکی stop که اون سرجاشه و درست کار میکنه.اما دکمه های pause و play میخوام در هم ادغام شوند.یعنی وقتی موزیک رو pause میکنیم (بر روی دکمه play کلیک میکنیم) شکل دکمه به pause تغییر داده بشه و برعکس.

پیوست ها

• Control.rar
    33.3 کیلوبایت · بازدیدها: 26
  • Control2.rar
    11 کیلوبایت · بازدیدها: 20
آخرین ویرایش:

michelangelo

Well-Known Member
و در مورد مشکل شماره 3 کدی که قرار دادید رو کپی کردم اما جواب نداد میشه در این مورد بیشتر توضیح بدین.
جسارتا تکرار میکنم دکمه پخشی که من میخوام عین دکمه ی مدیا پلیر ویندوز باشه.یعنی در اصل دو تا دکمه باشه یکی stop که اون سرجاشه و درست کار میکنه.اما دکمه های pause و play میخوام در هم ادغام شوند.یعنی وقتی موزیک رو pause میکنیم (بر روی دکمه play کلیک میکنیم) شکل دکمه به pause تغییر داده بشه و برعکس.
music = music <> true
if (music) then
runscript("play")
else
runscript("pause")
end
این کد رو به جای کدی که توی باتون قرار دادم جای گزین کن اشتباه توی کد نویسی بود

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

در مورد مشکل شماره 2 که تو بالا توضیح دادین پلاگین برنامه رو کپی کردم اما باز نوار لغزنده صدا کار نکرد من بررسی کردم دیدم فایل اصلی که من دکمه هارو از اونجا به پروژه ی خودم کپی میکنم شامل یک embedded میباشد ولی هنگامی که پلاگین و دکمه هارو کپی میکنیم این embedded به طور خودکار کپی نمیشه.یعنی اگه بتونم اون embedded رو به پروژه ی خودم بیارم نوار لغزنده صدا حتما کار خواهد کرد.
میشه بفرمایید چطور اون embedded را به پروژه ی خودم انتقال بدم. (فایل اصلی و فایل خودم رو پیوست کردم.)

دوست من قبلا دوستمون جوابتون رو دادن من هم جوابتون رو در این مورد دادم که باید پلاگین رو دانلود کنید و وارد برنامه کنید دیگه فکر کنم وارد کردن پلاگین رو باید بلد باشین

نمونه ای من گذاشتم برای یک دکمه بود که نامش رو تغییر میداد حالا خود شما میتونستید با یه Show و Hide

مشکلتون رو حل کنید

درضمن من اون چیزی رو که میخوایین پیوست کردم فقط خواهشن یکبار کتاب اموطش مولتیمدیابیلدر رو که

حامد توی انجمن قرار داده رو بخونید ممنون از شما

پیوست ها

• Media1.zip
    3.8 کیلوبایت · بازدیدها: 23
  • mmbvol.zip
    22.2 کیلوبایت · بازدیدها: 26
آخرین ویرایش:
دوستان من تازگیا به یه مشکل جدیدی برخوردم خیلی تلاش کردم تا خودم درستش کنم اما نتونستم واسه همین دوباره مزاحم شما شدم.
من از یه پروژه دکمه های کنترل صدا رو به پروژه ی خودم کپی میکنم و نمیدونم چرا بعد از کامپایل و اجرای آن نوار لغزان تنظیم صدا از 0 نمایش داده میشه و باید کاربر خودش صدای اونو افزایش بده.
تو خود پروژه ی اصلی این نوار صدا درست نمایش داده میشه یعنی بعد از کمپایل و اجرا میزان صدا بطور اتومات روی 100 هستش.
من ترتیب object هارو هم مثه پروژه ی قبلی تو پروژه ی خودم تنظیم و ترتیب میکنم اما بازم همون مشکل هستش.
چجوری میتونم این نقیصه رو جبران کنم.
با تشکر

پیوست ها

• volume.rar
    44.7 کیلوبایت · بازدیدها: 20

michelangelo

Well-Known Member
نمونه پیوست شد !!!!!!!!!
توضیحات :
اگر بخواهی این نمونه رو توی پروژت بکار ببری و اگر مکانش رو تغییر بدی باید کد
کد:
MoveObject("TrackSldr","138,25")
رو توی اسکریپتی به نام Script هم به مقدار مناسب تغییر بدی

پیوست ها

• Demo.rar
    44.8 کیلوبایت · بازدیدها: 26
آخرین ویرایش:

MahmoodM30

نمونه پیوست شد !!!!!!!!!
توضیحات :
اگر بخواهی این نمونه رو توی پروژت بکار ببری و اگر مکانش رو تغییر بدی باید کد
کد:
MoveObject("TrackSldr","138,25")
رو توی اسکریپتی به نام Script هم به مقدار مناسب تغییر بدی

چه ربطی داره اصلا نیازی به این کارا نیست

برای تغییر حالت پیش فرض صدا از اسکریپت Start باید کد زیر رو تغییر بدید

PHP:
Vol=INT((VAL(RightVolVar$)/65535)*100)

عدد 100 رو به عدد دلخواهتون

اصلا کدی مذکور درسته یعنی رو 100 هستش ولی بازم نمیدونم چرا هنگام اجرا از 0 نمایش داده میشه و باید کاربر اونو به 100 ببره.
من اونو حتی کاهش دادم و به 90 رسوندمش ولی بازم هنگام اجرا از 0 نمایش داده میشه.
به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه.؟
در ضمن هنگام اجرا خود صدای خروجی روی 100 هستش ولی نوار لغزنده صدا رو 0 هستش و هنوز نوار صدا غیر فعال هستش اما اگه یکبار ا ز نوار استفاده کنیم نوار اون موقع فعال میشه.

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

طرز کار این پلاگین جوری هست که اگه برا اولین با روی سیستمی اجرا شه همیشه روی 100 هست و اگه کاربر اونو تغییر بده دفعات بعدی

از همون تغییر صدا براش نشون میده یعنی اگه بعد از اولین اجرا بزاره رو 0 دفعه بعد که میخواد اجرا کنه روی صفر میمونه ولی برای اولین بار اینطور نیست

طرز کار این پلاگین جوری هست که اگه برا اولین با روی سیستمی اجرا شه همیشه روی 100 هست و اگه کاربر اونو تغییر بده دفعات بعدی

از همون تغییر صدا براش نشون میده یعنی اگه بعد از اولین اجرا بزاره رو 0 دفعه بعد که میخواد اجرا کنه روی صفر میمونه ولی برای اولین بار اینطور نیست
منظورتونو متوجه میشم.یعنی شما میگین برای اولین بار که پروژه اجرا میشه و ما به فرض صدا رو رو 80 بذاریم و برنامه رو ببندیم باید دفعه ی بعد که برنامه رو از همون سیستم اجرا میکنیم باید صدا رو 80 باشه.اما تو پروژه ی من اینطور نیس صدا رو رو هر عددی که بذاریم دفعه ی بعد بازم از 0 نمایش داده میشه.من صفحات اول پروژمو پیوست میکنم زحمتی نباشه شما یه نگاهی بندازین ببینین میتونین مشکل منو حل کنین.

پیوست ها

• Book.rar
    611.4 کیلوبایت · بازدیدها: 34

MahmoodM30

خوب با این کدی که شما نوشتین معلومه کار نمیکنه آخه دوست عزیز شما چرا دقت نمیکنید

شما اصلا توی پروژتون اسکریپتی با این نام Script ندارین که توی پیج استارت اینون نوشتین

شما بایدتوی پیج استارت به جای کد زیر

PHP:
ScriptTimer("Script","")

کد
PHP:
RunScript("Start")

استفاده کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا