کمک در طراحی با Asp.net 2.0

zorig4fun

Member
سلام دوستان
من از ويژوال دولوپر ۲۰۰۵ استفاده ميکنم
ميخواستم يک سايت طراحی کنم که در آينده بتوانم چند زبانه کنم (فارسی انگليسی و آلمانی).
ميخواستم نکاتی که بايد در ان رعايت بشه رو برام بگيد که در آينده که خواستم زبان ديگری اضافه کنم به مشکل بر نخورم.
من با asp يک برنامه ديدم که برای هر کلمه يا جمله يک کدی وجود داشت که همه اين کد ها در يک فايل به نام lnguage جمع بود که با تغيير اين فايل ميتوانستيد مثلا از انگليسی به آلمانی تغيير زبان بديد ميخواستم بدونم که اين کار در asp.net 2 چگونه انجام ميشه؟
درمورد رکورد هائی که در ديتابيس هست چگونه عمل کنم مثلا در ديتابيس من کاربرها را گروه بندی کردم و برای هر گروه نام مشخصی وجود دارد مثلا کاربر تازه وارد اين اسامی را چگونه ميتوانم موقع چاپ عوض کنم؟
با تشکر

mehranzand

Member
از resource ها در asp.net استفاده کن.

در مورد دیتابیس هم می تونی برای هر جدولت یک فیلد با نام lang داشته باشی
که در آن مقدار fa برای و en برای انگلیسی در هنگام درج مشخص کنه و نهایتا
در هنگام انقیاد داده از یک شرط برای ان زیان استفاده کنی.

موفق باشی

zorig4fun

Member
مرسی از راهنمائی شما
به طور مثال strtxtDownload را ميخواهم برابر Download و دانلود و Runterladen قرار دهم
حالا من ميام يک دايرکتوری درست ميکنم به نام language و در داخل ان ۳ دايرکتوری ديگر درست ميکنم به نامهای de، en و fa حالا من برای هر يک يک resource درست کردم به نام default.resx تا اينجا فکر کنم درست عمل کردم.
حالا من اين resource را باز ميکنم و شاهد ۳ نکته Name, Valu و Comment هستم لطفا بگيد در هريک چه چيزی بايد قرار بگيره؟
و اگر طرض استفاده از resource را هم بگيد يا يک مقاله در اين زمينه به من نشان بديد هم که خيلی خوب ميشه.
مرسی از اينکه وقت داديد به من.

mehranzand

Member
یا باید از LocalResources استفاده کنی یا ازGlobalResorces . من بهت پیشنهاد میکنم
از Global استفاده کنی.
روی نام پروژه رایت کلیک کن و از منوی add asp folder فولدر App_GlobalResources را
ایجاد کن یک فایل ریسورس بهش اضافه کن اگر خواستی زبان دوم رو اضافه کنی از همان فایل ریسورس
کپی بگیر همون جا paste کن مثلا برای زبان فارسی Resource.fa.resx به این شکل نام فایل را عوض
کن .در مورد Name value نام هایی که برای دو فایل ایجاد میکنی باید یکی باشه و value ها بسته به زبان فرق کنه!
مثلا : نام txtAbout در هر دو ریسورس یکی هست اما value در ریسورس انگلیسی About و در ریسورس فارسی باید درباره باشه !

در مورد استفاده هم به دو صورت میشه استفاده کرد!
که در دل html خودت میتونیبه اینصورت بکار ببری:
<%$ Resources:resource name, resource key name %>

مطلب در این مورد زیاده و خودت باید با تلاش و جستجو بهش برسی.

موفق باشی

http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/fw69ke6f(VS.80).aspx

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا