کمک در سیو خروجی بنر تبلیغاتی

reza.gasem

New Member
ا سلام
دوستان من میخوام بنری که طراحی کردمو وقتی که بعضی جاهاش از گرادنیت استفاده کردم به صورت نقطه نقطه در بیاد مانند طرح زیر سیو کنم ولی نمیشه ؟
http://upload7.ir/uploads//6caae7ef6...ad67a7b026.png
خیلی از دوستان گقتن با کم کردن کیفیت اینطوری میشه کرد ولی باز نمیشه ...

the_king

مدیرکل انجمن
ا سلام
دوستان من میخوام بنری که طراحی کردمو وقتی که بعضی جاهاش از گرادنیت استفاده کردم به صورت نقطه نقطه در بیاد مانند طرح زیر سیو کنم ولی نمیشه ؟
http://upload7.ir/uploads//6caae7ef6...ad67a7b026.png
خیلی از دوستان گقتن با کم کردن کیفیت اینطوری میشه کرد ولی باز نمیشه ...
Level01.jpg

منوی Image گزینه Mode گزینه Indexed Color

Level02.jpg

Level03.jpg

the_king

مدیرکل انجمن
سلام با تشکر از آموزش کاملتون
وقتی اون رو انجام میدم لایه ها یکی میشن چطور ای نمورد رو حل کنم یا همینوطری میشه ...؟

کلا چه مود رو Indexed Color کنید و چه Save for Web کنید به هر حال این اتفاق می افته، برای همین جداشون کنید، یعنی
اون لایه Background که طیف Gradient داره رو در یک پنجره جداگانه این بلا رو سرش بیاورید و بعد کپی کنید تو طرح اصلی پشت نوشته تون.

reza.gasem

New Member
کلا چه مود رو Indexed Color کنید و چه Save for Web کنید به هر حال این اتفاق می افته، برای همین جداشون کنید، یعنی
اون لایه Background که طیف Gradient داره رو در یک پنجره جداگانه این بلا رو سرش بیاورید و بعد کپی کنید تو طرح اصلی پشت نوشته تون.
خب میشه وقتی من کلا بنر رو کامل ساختم همه قسمت هایی بنر رو به این شکل در بیارم و بعدش save for web بزنم ؟
اگر آیدی یاهو هم دارید ممنون میشم بدید ...

the_king

مدیرکل انجمن
خب میشه وقتی من کلا بنر رو کامل ساختم همه قسمت هایی بنر رو به این شکل در بیارم و بعدش save for web بزنم ؟
اگر آیدی یاهو هم دارید ممنون میشم بدید ...
اگه بخواهید فایل Gif بسازید Save for Web هم به تنهایی با استفاده از تنظیمات درست همینکار رو می کنه، لازم نیست هر دو تا کار رو بکنید،
تعداد رنگ های تصویر رو کاهش میده و کمبود رنگ و Dither موجب نقطه نقطه شدن طیف رنگی میشه.

فقط این نکته رو در نظر بگیرید که موقعیت و تعداد نقاط کاملا به ظاهر تصویر وابسته است، کوچکترین تغییری در تصویر می تونه روی ظاهر تاثیر بذاره،
یعنی اگر تصویر متحرک چند فریمی می سازید و هر Frame رو جداگانه Dither کنید، نقطه های زمینه در فریم ها جابجا می شوند. برای همین
برای Gif متحرک اگه زمینه رو جداگانه Dither کنید بهتر نتیجه می گیرید تا همراه بقیه لایه ها.

من در مسنجر فعالیتی ندارم.

reza.gasem

New Member
اگه بخواهید فایل Gif بسازید Save for Web هم به تنهایی با استفاده از تنظیمات درست همینکار رو می کنه، لازم نیست هر دو تا کار رو بکنید،
تعداد رنگ های تصویر رو کاهش میده و کمبود رنگ و Dither موجب نقطه نقطه شدن طیف رنگی میشه.

فقط این نکته رو در نظر بگیرید که موقعیت و تعداد نقاط کاملا به ظاهر تصویر وابسته است، کوچکترین تغییری در تصویر می تونه روی ظاهر تاثیر بذاره،
یعنی اگر تصویر متحرک چند فریمی می سازید و هر Frame رو جداگانه Dither کنید، نقطه های زمینه در فریم ها جابجا می شوند. برای همین
برای Gif متحرک اگه زمینه رو جداگانه Dither کنید بهتر نتیجه می گیرید تا همراه بقیه لایه ها.

سلام
منم میخوام اونطوری که گفتید انجام بدم یعنی هر قسمت رو به صورت جداگانه از قسمتی که گفتید انجام بدم .
از قسمت save for web هم دقیقا نمیشه اون چیزی که میخوام ...

reza.gasem

New Member

اگر امکان داره بگید که چطوری میشه از قسمت save for web دقیقا مثل تصویر در آورد ؟
خیلی ممنون

the_king

مدیرکل انجمن
اگر امکان داره بگید که چطوری میشه از قسمت save for web دقیقا مثل تصویر در آورد ؟
خیلی ممنون

پنجره Save for Web رو باز کنید، ترکیب کلیدی Ctrl + Alt + Shift + S
همون تنظیماتی که Indexed Color داشت رو داره :

Level04.jpg

reza.gasem

New Member
پنجره Save for Web رو باز کنید، ترکیب کلیدی Ctrl + Alt + Shift + S
همون تنظیماتی که Indexed Color داشت رو داره :

Level04.jpg
سلام
خیلی ممنون ...
خیلی وقته دنبالشم بودم که شما کمکم کردید متاسفانه نمیدونم زمونه عوض شده یا ... هیچکس حاظر به کمک به هم نوعش رو نداره ...
خیل ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا