کمک در ساخت یک افکت Flash

moslancer2

Member
با سلام خدمت تمام دوستان:oops:
من خیلی وقته با فلش کار می کنم ولی همیشه برای یک افکت دچار مشکل شدم و نتونستم خودم پیادش کنم.
برای ساخت افکت پرواز یک صفحه مسطح (بصورت وکتور) در فلش نیاز به کمک دارم...

اگر کد action script و یا دستور خاص و یا نرم افزار خاص نیاز هست و باید استفاده بشه لطفا بگید

من با اکشن خودم نوشتم و یا با برنامه های سه بعدی اما اون چیزی که میخوام نمیشه... برای همین از شما دوستان و اساتید کمک میخوام...
یک نمونه فلش دارم اما نمی دونم چطور در اختیار شما دوستان بگذارم... این هم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم... آخه من تا بحال در فرومی شرکت نکردم:green:
با سپاس فراوان از شما:oops:

آخرین ویرایش:

moslancer2

Member
دوستان کسی نیست که یاری برسونه؟؟؟:rose:
الان که دارم مینویسم نمونه نزدیک به افکتی که میخوام رو دارم در تبلیغ cnczone در همین صفحه میبینم... خواهشا یکی کمک کنه...

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

من منظور شما رو متوجه نشدم لطفا نمونه بزارید

در مورد پیوست کردن شما در کادری که متن رو مینویسی اگه توجه کنی یک آیکون گیره میبینی روش کلیک کنی میتونی فایل رو پیوست کنی

موفق باشید

moslancer2

Member
با سلام خدمت شما ممنون از بابت توجه:rose:
تقریبا این افکت مد نظرم هست در فایل هایی که پیوست شده...
افکت کار همینه، یعنی از این حالت میخوام بسازم اما به سبکی که میبینید یعنی وکتور باشه... ممنون میشم اگر راهنمایی کنید...:oops:

پیوست ها

• 01.rar
    3.2 کیلوبایت · بازدیدها: 28
  • 02-03.rar
    30.3 کیلوبایت · بازدیدها: 29
آخرین ویرایش:

smmousazadeh

Well-Known Member
بیشتر این حالات رو تو 3d max میسازن و ازش خروجی فلش یابیت مپ میگیرن و با پشت سر هم گذاشتن آنها این رو میسازن.

ولی اگر خودتون هم در طراحی وارد باشید میتونید با چیدن فریمها پشت سر هم این رو بسازید

moslancer2

Member
بیشتر این حالات رو تو 3d max میسازن و ازش خروجی فلش یابیت مپ میگیرن و با پشت سر هم گذاشتن آنها این رو میسازن.

ولی اگر خودتون هم در طراحی وارد باشید میتونید با چیدن فریمها پشت سر هم این رو بسازید
سلام بر شما دوستان عزیز smmousazadeh و Avang2005 :rose:
به به جناب موسی زاده ما با هم هم اسم هم هستیم و تقریبا همکار منم مصطفی هستم خوش وقتم...:green:
من با مکس هم خروجی گرفتم (مکس 8) اما این طور نشد... حتی افترافکتی هم طرح زدم... راستش برام عجیب یا من نمی تونم در بیارم یا اینکه راه درستی نمی رم... ولی اینا shape هستند یعنی توی flash میشه تغییر دادشون... در حالی که اگر تصویر بودن یا حتی png هم می بودن با convert به shape نمی شد کاری روشون انجام داد... بعد هم مکس برای رندر نهایی swf نداره (مکس جدید رو نمی دونم)...
بله اگر داشت میشد با رندر نهایی یه کارایی کرد... برای همین میگم اینارو به نحو خاصی انجام میدن...
راستش با swift3d به یه نتایجی رسیدم اما چون با این نرم افزار بیشتر خروجی برای آرم و نوشته و اجسام سه بعدی گرفتم حقیقتش رو بخواید زیاد بهش وارد نیستم...
اما اگر کسی بتونه bezier کردن یک صفحه رو به یک path بگه شاید بشه... آخه من نت رو برای مرجع های آموزش خارجی رفتم اما نتونستم دقیق چیزی پیدا کنم...
اینم باز یه حدس هست...
خلاصه شما اساتید هر چی به نظرتون میرسه بگید ممنون میشم... چون همیشه مشورت با بزرگان آدم رو به نتایج خوبی میرسونه و یا اینکه آدم بالاخره یه ایده که نداره این همه هستیم یه چیزی در میاد از توش:paint:
تا اینجا برای راهنمایی هاتون سپاس گذارم عزیزان...:rose:
بازم منتظرم... حتی اگر کسی آموزشی در این رابطه پیدا کرد ممنون میشم...

آخرین ویرایش:

smmousazadeh

Well-Known Member
برای گرفتن خروجی SWF از مکس یه پلاگین بود که وقتی نصبش میکردی تو EXport کردن گزینه swf رو هم اضافه میکرد وکارش هم خیلی درست
بود و مثلا تو درست کردن اتش خیلی زیبا و باحال عمل میکرد. که متاسفانه گمش کردم.
احتمالا تو اینترنت بگردی میتونی پیداش کنی.

منظور من از بیت مپ فرمت عکس بود. شما PNG بگیر و پشت سر هم جواب بده.وکتور بودنشون هم با CTRL+B درست شده . اگه میخاید کارتون زیبا باشه از همین روش برید.
تو طراحی با دست شما باید همه فریمها رو دستی بسازید که سخته و وقت بگیر که باز هم به زیبایی مکس نمی رسه

moslancer2

Member
برای گرفتن خروجی SWF از مکس یه پلاگین بود که وقتی نصبش میکردی تو EXport کردن گزینه swf رو هم اضافه میکرد وکارش هم خیلی درست
بود و مثلا تو درست کردن اتش خیلی زیبا و باحال عمل میکرد. که متاسفانه گمش کردم.
احتمالا تو اینترنت بگردی میتونی پیداش کنی.

منظور من از بیت مپ فرمت عکس بود. شما PNG بگیر و پشت سر هم جواب بده.وکتور بودنشون هم با CTRL+B درست شده . اگه میخاید کارتون زیبا باشه از همین روش برید.
تو طراحی با دست شما باید همه فریمها رو دستی بسازید که سخته و وقت بگیر که باز هم به زیبایی مکس نمی رسه
ممنونم از راهنماییتون...:rose:
بله منم با فریم با فریم موافقم... ولی چه bitmap چه png و یا کلا خروجی تصویر در فلش درسته با break part میشه shape کرد اما مشکل این میشه که حجم کار بالا میره و زمینه کار حتی transparent هم باشه باز اونم تبدیل میشه...
راستش من خیلی وقته دارم رو این موضوع کار میکنم از پس خیلی چیزا بر اومدم اما این مورد خیلی برام غیرقابل تحمل شده... راستش نمی دونم چطوری بگم...
من این افکت رو با دوستانی که در این زمینه ها (انیمیشن و فلش و ...) هستن در اینجا مطرح کردم اونا هم همه از طرح هایی که داخل فایل های فلش هست گرب میکنن استفاده میکنن... کسی نمی دونه دقیقا این مورد چطور ساخته میشه...
خیلی حرفا در میاد اما آخرش نمیشه...
پیشه پای شما داشتم با ulead cool 3d هم کار میکردم تقریبی میشه ولی باز نمیشه این...
باز هم باید روش کار بشه...
بازم از شما ممنونم جناب موسی زاده عزیز... راستی سایت بسیار جالبی هم دارین تبریک میگم واقعا توی کارایی که دیده بودم متفاوت بود در عین سادگی خیلی آدم باهاش راحت ارتباط برقرار میکنه...:rose:
موفق باشید بازم منتظرم اگر ایده ای بود ممنون میشم...:paint:

آخرین ویرایش:

smmousazadeh

Well-Known Member
اولا ممنون و شما لطف دارید.
بعدش شما اگر کار رو برای سایت میخاید حجمش خیلی بالا نمیره و راهی داره که حجم رو کاهش داد و اگر هم برای سی دی میخاید که مهم نیست یعنی با بهترین کیفیت اصلا افزایش 2-3 مگ به حساب نمیاد.

من خودم با 3D و Swift کار میکنم و همیشه هم جواب داده

moslancer2

Member
اولا ممنون و شما لطف دارید.
بعدش شما اگر کار رو برای سایت میخاید حجمش خیلی بالا نمیره و راهی داره که حجم رو کاهش داد و اگر هم برای سی دی میخاید که مهم نیست یعنی با بهترین کیفیت اصلا افزایش 2-3 مگ به حساب نمیاد.

من خودم با 3D و Swift کار میکنم و همیشه هم جواب داده
ممنونم
من برای سایت و مالتی مدیاش زیاد برام الان مهم نیست بیشتر درگیر در آوردن کارم...:paint:
اگر شما با swift بتونید منو راهنمایی کنید خیلی در حق من لطف میکنید...:rose:
بازم ممنون از همه چی:rose:

آخرین ویرایش:

smmousazadeh

Well-Known Member
از Swift بیشتر برای کارهایی مثل آرم یا چرخشهای ساده استفاده میکنم
مثلا یه شکل ساده ( یه مستطیل) رو تو swift حول محور خودش میچرخونم بعدش تو فلش همون رو روی یه guideline می چرخونم ( همزمان) ولی برای افکتهای مثل ورق خوردن از همون 3D استفاده میکنم.

moslancer2

Member
از Swift بیشتر برای کارهایی مثل آرم یا چرخشهای ساده استفاده میکنم
مثلا یه شکل ساده ( یه مستطیل) رو تو swift حول محور خودش میچرخونم بعدش تو فلش همون رو روی یه guideline می چرخونم ( همزمان) ولی برای افکتهای مثل ورق خوردن از همون 3D استفاده میکنم.
سپاس فراوان از شما جناب موسی زاده عزیز:rose:
ممنون که وقت میذارین برای پاسخ به این بنده حقیر، تا الان تنها شما بودی و avang2005 که اهمیت دادین:rose:
کاش بقیه هم یه نظری میدادن آدم این همه نا امید نشه...
با شما کاملا موافقم منم با swift بیشتر برای همین کارا استفاده میکنم برای 3d max هم باز هم موافقم اما همون مشکل خروجی اثر داره، طبق گفته شما دنبال پلاگین هستم... بلکه نتیجه بده...
راستش برای من این کارای افکتی سخت نیست (نه اینکه استاد باشم، از روی تجربه انجام دادن میگم)...
اما این که چرا سر این موضوع این قدر بحث میکنم این هست که من کلا آدمی هستم که خیلی مشتاقم چیز یاد بگیرم برای من الان این کار خیلی جالبه که چطوری این کار انجام میشه...
نحوه انجام برام جالبه... مراحل... و کلیت کار... اگر آدم اینو بدونه میتونه کارای بهتری ارائه بده...
من زیاد از این حرکت دیدم اما توی کارهای خارجی... اینجایی ها هم که گفتم دیدم گرب کردن استفاده کردن... ویا تقلید خیلی ضعیف با فریم با فریم بوده...
من احتمال میدم یه کیت فلش هست که این کارو انجام میده مثل fuse kit فلش که bounce شدن object رو فراهم میکنه... با این کیت fuse خیلی افکتهای جالبی در میاد... شاید هم با همین باشه... ولی من باز میگم این افکت برای یه برنامه جانبی هست با امکان این که باز فکر کنم از دسته swift و یا حتی swish باشه!
به هر حال سپاس فراوان...
اگر ایده تازه ای داشتین خوشالم میکنید...:rose:

smmousazadeh

Well-Known Member
بعضی نرم افزارها هستن که یه سری افکت و جلوه های تصویری میسازن ولی فکر نکنم ورق خوردن و .... با اونها باشه.
همچنین شما میتونید از نمونه های آماده تو اینترنت هم استفاده کنید. بگردید ، چیزهای خوبی پیدا می کنید.

moslancer2

Member
بعضی نرم افزارها هستن که یه سری افکت و جلوه های تصویری میسازن ولی فکر نکنم ورق خوردن و .... با اونها باشه.
همچنین شما میتونید از نمونه های آماده تو اینترنت هم استفاده کنید. بگردید ، چیزهای خوبی پیدا می کنید.
جناب موسی زاده عزیز سپاس از راهنمایی هاتون:rose:
موافقم باید گشت :)
اما امید وارم مصداق گشتم نبود نگرد نیست نشه... من به گشتنم ادامه میدم:)

NARANJTORANJ

Well-Known Member
مدت زیادیه که من هم درگیر این قضیه هستم

و نمونه های خوبی توی اینترنت پیدا کردم

ولی در آخر به همون 3d رسیدم

جدیدترین ارسال ها

بالا