کمک در راه خدا

omidpeiro

Member
سلام به دوستان عزیز
من دارم رو پایان نامه خودم کار میکنم تا آخر شهریور باید دفاع کنم و رسیدم به 3d و انیمیشن.
تو انیمیش با vray مشکل دارم یعنی نمیدونم تنظیمات چی بدم و هر کمکی اعم از راهنمایی یا فایل آموزشی با pdf یا هرچیزی که فکر میکنین کمک میکنه که زمان رندر پاین باشه و کیفیت در حد خوب باشه ممنون میشم که بگین.

abbasi_0912

Active Member
دوست عزیز اول اینکه لطف کن دفعه بعد یک عنوان درست و حسابی برای تایپک ی که میزنی انتخاب کن که حداقل اگر کسی عنوان تایپک رو دید بدونه مشکلت چیه و اگر کمکی از دستش برمیاد بیاد داخل تایپیک
من خودم شخصا کمتر توی این جور تایپیک ها میام و طبق قوانین انجمن و اون چیزی که توی این چند سال دیدم کمتر به این جور تایپیک ها جواب داده میشه
کمی حرفه ای تر برخورد کنید، و از این عنوان هایی مثل کمک در راه خدا، بده در راه خدا و طور خدا کمک کنید نزنید، یعنی چی؟
وقتی همین که طرف میاد توی تایپیک شما و سوال و مشکل شما رو میبینه همین کمک در راه خدا هست، همین که وقت گذاشته باید ازش ممنون بود و اگر جواب سوال شما رو هم بلد باشه جواب میده

در مورد سوالتون هم باید بگم بستگی به صحنه ای داره که میخواهید رندر بگیری ( داخلی یا خارجی)
سرعت دوربین چقدر هست؟ و ...

البته اسکریپت solidrocks میتونه کمکتون کنه اما چون یکی از متورهای GI اون همیشه لایت کش هست باید بعد از تنظیمات با اسکریپت خودتون هم یک دستی به تنظیمات بزنید و به جای لایت کش از Brute force استفاده کنید چون توی انیمیشن استفاده از لایت کش موجب ایجاد جلوه های چشمک زن توی رندر میشه

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا