کمک در راهنمایی یادگیری فلش

با سلام
دوستان عزیز و حرفه ای لطفا برادری کنید و راهنمایی کامل و جامع ارائه دهید
راستشو بخواین مدتیه دنبال یادگیری نرم افزار یا مبحثی خاص هستم و مرددم که دنبال کدوم باشم و کدام نرم افزار یا زبان برنامه نویسی رو یادبگیرم
ضمن اینکه دانشجوی ترم آخر کارشناسی نرم افزار و مهمتر اینکه متعهل هم هستم و وقت کمی هم برای یادگیری دارم(حداکثر 6 ماه)
البته علاقه زیادی هم به کارهای گرافیکی دارم و در زمینه های زیر هم آشنایی دارم(در آخر اشاره خواهم کرد)
سوال من اینه که
اول اینکه آیا از نظر بازار کار یادگیری فلش مناسب هست یا خیر؟
دوم اینکه برای یادگیری فلش و یا حرفه ای شدن در آن نیاز به یادگیری نرم افزار های دیگر هم هست یا خیر؟
سوم اینکه با فلش چه کارهایی میشه کرد؟
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنین و منو از این سردرگمی نجات دهید(ان شاء الله)

دوستان اگر در زمینه های دیگر آشنایی دارین که فکر میکنین یادگیری نرم افزار یا چیز دیگری مناسب تره راهنمایی کنین

با تشکر

مواردی که به آن آشنایی دارم
css
html
javascript
photoshop
MultiMedisBuilder

آخرین ویرایش:

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

1) اگر کارهات خیلی تاپ و عالی باشه بازار کاری خوبی هم داری والا خیر (منظورم کار با خارج هم بود)

2)خیر . برای یادگیری فلش نیازی به برنامه های دیگه نیست . ولی برای بهتر شدن کیفیت کارتان چرا نیازه مثل کار با After Effect -ToonBoom -برنامه های سه بعدی ساز و فریم ورک های دیگه ...

3) با فلش این کارها را میشه کرد: گرافیک - انیمیشن - اینتراکتیو - مالتی مدیا - وب سایت - بازی - .....

مواردی که باهاشون آشنایی داری خیلی عالیه و خیلی بهت در یادگیری و ساخت برنامه در فلش کمک میکنه

موفق باشی _ مهرداد

جدیدترین ارسال ها

بالا