سلام
من برای یه فروشگاه اطلاعات کالا و قیمت و کد رو از دیتابیس میخونم و در صفحه لود میکنم .
حالا میخوام توی همین صفحه اطلاعات مربوط به کالا رو به سبد خرید اضافه کنم . هر کالا در یه Fieldset قرار میگیره که مشخصات و نام و ... داره و یه تکست باکس و یه دگمه با عنوان (اضافه کردن به سبد خرید) . و این تکست باکس ها هم با شماره Id هر کالا در زمان خواندن از دیتابیس شماره گذاری میشن .مثه :
حالا من باید ببینم که کدوم دگمه کلیک شده و هر کدوم که کلیک شده اطلاعات مربوط به اون شماره کالا رو در دیتابیس ذخیره کنم . اما متاسفانه یه جای کار ایراد داره و نمیشه :
اگه دوستان محبت کنند و راهنمایی بفرمایند ممنون میشم
موفق باشید
من برای یه فروشگاه اطلاعات کالا و قیمت و کد رو از دیتابیس میخونم و در صفحه لود میکنم .
کد:
while ($a_row=mysql_fetch_assoc($qury))
{
خواندن اطلاعات از دیتابیس و چاپ مشخصات کالاها در قالب جدول
}
حالا میخوام توی همین صفحه اطلاعات مربوط به کالا رو به سبد خرید اضافه کنم . هر کالا در یه Fieldset قرار میگیره که مشخصات و نام و ... داره و یه تکست باکس و یه دگمه با عنوان (اضافه کردن به سبد خرید) . و این تکست باکس ها هم با شماره Id هر کالا در زمان خواندن از دیتابیس شماره گذاری میشن .مثه :
کد:
print "<input type='text' value='1' name='tedad".$a_row["id"]."' size='1' maxlength='2'> ";
print "<input type='submit' value='اضافه کردن به سبد خريد' name='submit".$a_row["id"]."'>";
کد:
if (isset($_POST['submit'.$a_row["id"]])== 'اضافه کردن به سبد خريد'){
.
..
...
$qry = mysql_query(" INSERT INTO $tb (`kala` , `price` , `total` )
VALUES ('$kala' , '$price' , '$total' )");
}
اگه دوستان محبت کنند و راهنمایی بفرمایند ممنون میشم
موفق باشید