کمک در باره قالب فلش

pop3

New Member
سلام

من یک قالب فلش دارم که در سورس ان پوشه های زیر قرار دارد

1. inc
2. images
3. mx

به اضافه فایل fla

ضمنا در پوشه inc فایل متنی که همام متن قالب هست که باید تغییر بکند هست + active که jscript است + resize که jscript است

من می خوام متن ها را فارسی بنویسم اما متن ها در پوشه inc قرار دارد در یک فایل متنی که xml نیست . اول من فایل fla را باز کردم اما متن ها در فایل fla نبود . وقتی هم که فایل متنی را ویرایش می کنم مثلا به جای about us مینویسم درباره ما و ذخیره می کنم درفایل فلش نمایش داده نمیشه و جاش خالی میمونه چیکار کنم مشکم حل بشه قسمتی از فایل text که متن ها در ان قرار گرفته را می گذارم

فایل متنی را پیوست کردم

ممنون میشم کمکم کنید واقعا ضروری است

با تشکر

پیوست ها

• dsfdsgdfgdfsgfdgdgsdfdsfnsdjfsdkafsdfsdfsdft.txt
    32.9 کیلوبایت · بازدیدها: 2

splinter cell

Well-Known Member
سلام بر شما
این مشکل میتونه به این خاطر باشه که فونت مورد استفاده در سورس شما کارکترهای فارسی(یونیکد) رو در خودش نداره.به همین خاطر وقتی شما تکستها رو با حروفی از نوع یونیکد(فارسی) عوض میکنی نمیتونه اونها رو نمایش بده.
باید اون تکست فیلد ها رو با فونتی فارسی عوض کنی(مثل فونتهای مریم) و بعد معادل اون واژه ها رو با فارسی نویس بنویسی و اونجا پیست کنی.
یک کلاس هم واسه فارسی نوشتن توی as3 هست که میتونی از اون استفاده کنی. توی امضای آقا هادی هم هست.
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=155525

splinter cell

Well-Known Member
به این مثالی که گذاشتم نگاه کنید.فونتی که استفاده شده کارکترفارسی نداره به همین خاطر کلمه ی محسن رو نشون نمیده ولی mohsenرو نشون میده.
در فریم اول خط اول رو کامنت کنید و اجرا کنید.بعد اون رو برگردونید و خط دوم رو کامنت کرده و اجرا کنید.

در مثال دوم از فونتهای فارسی نویس مریم استفاده شده و متن هم اونجا نوشته شده و در قسمت مربوط به تکست ما پیست شده.

پیوست ها

• sample.rar
    9.7 کیلوبایت · بازدیدها: 5

pop3

New Member
مشکلی که من دارم اینه که کلیه متن هایی که در اون فایل متنی هست در فایل fla در adobe نشون نمیده که بتونم ویرایشش کنم و با استفاده از برنامه های چون شتاب فارسی نگار فارسی کنم . من الان کل قالب را که 1 مگ بیشتر نیست براتون پیوست کردم . من فقط می خوام منو های اول فارسی بشه اگر تونستید فارسی کنید بعد برام کامل اگر میشه توضیح بدید چیکارش کردین . ممنونتون میشم یک دنیا

پیوست ها

• flash.zip
    1.7 مگایابت · بازدیدها: 10

splinter cell

Well-Known Member
متن ها توی اون فایل پوشه inc هستند که باید اونجا ویرایششون کنید.یعنی مترادف هر کدوم رو با فارسی ساز نوشته و اونجا پیست کنید.
کار دیگه ای که باید بکنید اینه که توی سورستون تمام تکست فیلدها رو پیدا کرده و نوع فونت هر کدوم رو یکی از فونهای فارسی ساز بکنید و این فونت رو هم به پروژه ضمیمهEmbedd کنید. تکست فیلدها رو هم میتونیدتوی پنل لایبری پیدا کنید.مثلاً من توی sprite 210 تونستم تکست مربوط به منوهای اصلی رو پیدا کنم و فونت اونها روf_ekan کردم.
هر تکستفیلد رو که انتخاب کنید در پنل پراپرتیز اون و در قسمت آپشن میتونید ببینید که به کدوم متغیر لینک شده.میتونید عکس فایل بعد از اجرا رو میذارم که ببینید چطور شده.ببخشید که دیگه بیشتر وقت نداشتم توضیح بدم.کارهای خودم مونده:-?

پیوست ها

• help.gif
    help.gif
    58.5 کیلوبایت · بازدیدها: 5

pop3

New Member
ببخشید اینقدر سوال می کنم . من sprinte 210 پیدا کردم اما text field ندیدم از adobe flash cs 5 استفاده می کنم دوست عزیز اگر برام یک فلش ویدیو آموزشی فقط برای فارسی کردن منو که انجام دادید برام درست کنید هزینش هرچی باشه بهتون میدم . اخه خیلی ضروری هست من sprint پیدا می کنم حالا text feildesh نمی تونم در sprinte پیدا کنم نمی دونم چه پزینه ای برنامه کلید کنم تا بیاد . اگر برام آموزششو بگید که چطور textfield را در sprinte پیدا کنم و فارسشی کنم هزینشو پرداخت می کنم چون میدونم وقت شما ارزش داره . ممنتون میشم و یک دنیا براتون دعا می کنم .

جدیدترین ارسال ها

بالا