کمک در اخطار های خطی

Goroopid

Banned
با سلام

من یک سیستم ساختم که هر کسی که تبلیغ سایت مارو تو سایت خودش بزاره بهش پول میدیم

ولی من کدش رو ساختم و روی LOCALHOST تست کردم و سالم بود در ضمن روی یک وب سایت دیگه هم گزاشته بودمش و خوب کار میکرد ولی الان که اومدم انتقالش دادم این اخطار هارو میزاره ورژن پی اچ پی هم هستش 4.4.7

این صفحه رو ببینید و بگید باید چیکارش کنم
http://www.goroop.mypeppersweb.co.uk/silentum/counter-plus.php?id=5

:eek:ولی من تست کردم روی سایت های دیگه و کاملا خوب کار میکرد کلی هم ثبت نام داشت

این همون اخطار هایی هست که در صحفه نشون میده

Warning: file(5 c.txt) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory in /home/goroop/public_html/silentum/counter-plus.php on line 9

Warning: fopen(5 c.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/goroop/public_html/silentum/counter-plus.php on line 30

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/goroop/public_html/silentum/counter-plus.php on line 31

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/goroop/public_html/silentum/counter-plus.php on line 32
.........

parsmizban

Member
من الان این خطا رو گرفتم

Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/goroop/public_html/silentum/counter-plus.php on line 4

اینا دیگه به برنامه مربوطه یک { کمو زیاد شده

spsgorgan

Active Member
Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/goroop/public_html/silentum/counter-plus.php on line 4

يك { زيادي هست .
Warning: file(5 c.txt) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory in /home/goroop/public_html/silentum/counter-plus.php on line 9

Warning: fopen(5 c.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/goroop/public_html/silentum/counter-plus.php on line 30

دو جاي برنامه فايلي رو خواستين باز كنيد كه دسترسي مناسب بهش ندارين

Goroopid

Banned
خطاها !

دوست عزیز : spsgorgan
دو جاي برنامه فايلي رو خواستين باز كنيد كه دسترسي مناسب بهش ندارين

این یک شماره رونده هستش که وقتی بهش ای دی میدی id=5 برای خودش یک فایل txt میسازه و اسمش رو میزاره
5c.txt و اگر ای دی رو بزاریم 6 یک فایل دیگر درست میکند و اسمش رو میزارد 6c.txt حالا متوجه شدید

يك { زيادي هست .
در ضمن شما گفته بودید یک { زیاد است و من رفتم یکی رو پاک کردم که دیدم دوباره کلی خطا اومد

اینا دیگه به برنامه مربوطه یک { کمو زیاد شده
parsmizban جان شما هم گفته بودید که یکی کم داره و من هم رفتم یکی رو کم کردم که دوباره کلی خطا اومد

ولی دوستان من که گفتم این فایل رو روی سایت دیگه ایی اجرا کردم و خوب جواب میداد روی localhost هم تست کردم بازم سالم بود ولی نمیدونم چرا روی این هاسته اینطوریه :cry:

Goroopid

Banned
کد !

این همون کدی هست که من دارم در باره ی ان صحبت میکنم

PHP:
<?php
//Copyright Goroop
extract($HTTP_GET_VARS);
extract($HTTP_POST_VARS);
$ip = getenv(REMOTE_ADDR);
$date = date("d");
$today = date("d:M:Y");
$user = file("$id c.txt");
$lis = 0;
$id = $_GET['id'];
$files="$id";
$log_lenght = 30;
$max_file_size = 3;
$file_size= filesize($log_file);
$log_size = $file_size/1024;
if ($action!="stats"){
for($b = 0; $b <sizeof($qwe);$b++){
$last = explode("|",$qwe[$b]);
}
for($x=0;$x<sizeof($user);$x++) {
$temp = explode(";",$user[$x]);
$opp[$x] = "$temp[0];$temp[1];$temp[2];";
$such = strstr($temp[0],$ip.".6978521");
if($such) {
$list[$lis] = $opp[$x];
$lis++; 
}
if($temp[1] != $date) {
$fq = fopen ("$id c.txt", "w");
$fy = fwrite ($fq, $ip);
$fy = fwrite ($fq, ".6978521");
$fy = fwrite ($fq, ";");
$fy = fwrite ($fq, $date);
$fy = fwrite ($fq, ";");
$fy = fwrite ($fq, $today);
$fy = fwrite ($fq, ";");
$fy = fwrite ($fq, "\n");
fclose ($fq);
break;    
}
}
$id = $_GET['id'];
$files="$id";
if(sizeof($list) != "0") {
}else{
$fp = fopen ("$id c.txt", "a+");
$fw = fwrite ($fp, $ip);
$fw = fwrite ($fp, ".6978521");
$fw = fwrite ($fp, ";");
$fw = fwrite ($fp, $date);
$fw = fwrite ($fp, ";");
$fw = fwrite ($fp, $today);
$fw = fwrite ($fp, ";");
$fw = fwrite ($fp, "\n");
fclose ($fp);
}
}
?>

<?
$id = $_GET['id'];
$files="$id";
include "config/config.php";

$db_file = "log.txt";
$latest_max = 30;
$lines = file($db_file);
$a = count($lines)-1;
$u = $a - $latest_max;
$unique = file("$files c.txt");
$ut = count($unique);

mysql_query("UPDATE ads SET pool ='$ut00',uniq ='$ut',counter ='$totsdcal' WHERE id=$id");
echo "
<!--(script LANGUAGE=\"JavaScript\") 
 document.location=\"http://www.goroop.mypeppersweb.co.uk\"; 
 (/script) 
-->
<FRAMESET ROWS=*,3  BORDER=0 framespacing=0 frameborder=0><FRAME SRC=http://www.goroop.mypeppersweb.co.uk/ NAME=cero_frame MARGINWIDTH=0 MARGINHEIGHT=0 SCROLLING=auto>
<FRAME SRC=\"http://www.goroop.mypeppersweb.co.uk\" NAME=cero_frame_ad MARGINWIDTH=0 MARGINHEIGHT=0 SCROLLING=NO NORESIZE>
</FRAMESET>
";
?>

jhoseini

Member
PHP:
$user = file("$id c.txt");
فایل ی به این اسم رو رو سرور ندارید و احتمالا این پیغام رو خواهید داشت:
کد:
--------------
PHP:
$fq = fopen ("$id c.txt", "w");
permission فایل مورد نظر احتمالا read&write نیست و این پیغام رو دارید
کد:
--------------
PHP:
$fp = fopen ("$id c.txt", "a+");
مثل بالایی
--------------
دیگه از این واضح تر نمیشه!
hanghead.gif

Goroopid

Banned
از راهنمایی شما متشکرم ولی

PHP:
$id c.txt
اگر نباشه نمیشه شماره های کاربر رو ثبت کرد یعنی این تگ باعت میشه تا یک فایل به این اسم درست کنه

در ضمن من گفتم روی لوکال چک کردم خودتون چک کنید ببینید

spsgorgan

Active Member
نه عزيزم منظوره من خود فايل يا نحوه ساخته شدن اون نيست . دو جاي برنامه فايلي رو خواستين باز كنيد كه دسترسي مناسب بهش ندارين . يعني پرميشن فايل هايي كه ميسازه برنامه بقول آقاي حسيني read&write نيست

Goroopid

Banned
از راهنمایی شما متشکرم ولی

PHP:
$id c.txt
اگر نباشه نمیشه شماره های کاربر رو ثبت کرد یعنی این تگ باعت میشه تا یک فایل به این اسم درست کنه

jhoseini

Member
خوب ما که نمیگیم نباشه، پرمیشن شو تعریف کنید، تا سیستم مجاز به ایجاد و ویرایش این فایل باشه، در غیر این صورت سرور اجازه این کار رو نمیده

spsgorgan

Active Member
توي لوكال تنظيماتي صورت نميگيره كه بخواد گير بده . اما توي سرور واقعي فايلها حق دسترسي ميگيرند . واسه همين توي لوكال مشكلي ندارين

Goroopid

Banned
پرمیشن !

خوب ما که نمیگیم نباشه، پرمیشن شو تعریف کنید، تا سیستم مجاز به ایجاد و ویرایش این فایل باشه، در غیر این صورت سرور اجازه این کار رو نمیده

منظورتون از پرمیشن چیه ؟ یکم درباره پرمیشن توضیح بده و به بدرد چی میخوره ؟

spsgorgan

Active Member
permission يا سطح دسترسي . نوع دسترسي فايل رو از نگاه (نوشتن / خواندن / دسترسي كلي) زير نظر داره . شما توي لوكال همچين تنظيماتي مانند سرور ندارين . اما در سرورهاي واقعي مثلا لينوكس ميتونيد اين كار رو انجام بدين

Goroopid

Banned
spsgorgan جان

permission يا سطح دسترسي . نوع دسترسي فايل رو از نگاه (نوشتن / خواندن / دسترسي كلي) زير نظر داره . شما توي لوكال همچين تنظيماتي مانند سرور ندارين . اما در سرورهاي واقعي مثلا لينوكس ميتونيد اين كار رو انجام بدين

اگر میشه یکم توضیح بدید و بگید چطوری این کارو انجام بدم ؟

jhoseini

Member
اگه هاست شما cPanel باشه، تو قسنت FileManager بعد از کلیک روی اسم فایل ها یا دایرکتوری ها، بالا سمت راست یه منوبار باز میشه که یکی از اون منو ها فکر میکنم Set permission هستش
اونو کلیک کنید و رو 777 تایید کنید، تا اجازه ی دسترسی به اون فایل یا دایرکتوری در حالت نوشتن و خواندن و دسترسي كلي قرار بگیره
chase.gif

Goroopid

Banned
اگه هاست شما cPanel باشه، تو قسنت FileManager بعد از کلیک روی اسم فایل ها یا دایرکتوری ها، بالا سمت راست یه منوبار باز میشه که یکی از اون منو ها فکر میکنم Set permission هستش
اونو کلیک کنید و رو 777 تایید کنید، تا اجازه ی دسترسی به اون فایل یا دایرکتوری در حالت نوشتن و خواندن و دسترسي كلي قرار بگیره

کار هایی رو که گفتید انجام دادم ولی جواب نداد . شما خودتون یک اسکریپت یونیک کانتر ندارید برای این سایت ما ؟

یونیک کانتر : شماره رونده ایی هستش که برای سایت های تبلیغاتی به کار میرود یعنی باعث میشه تا از تغلب جلوگیری کنه یعنی تغلب ثبت نمیکنه . یعنی اگر شما روی بنر کلیک کردید ای پی شما ثبت میشه و 1 را برای شما ثبت میکنه و اگر دوباره کلیک کردید دیگه رقم ثبت نمیکنه چون ای پی شما رو میخونه <>< - ><> این رو گفتم که دیگه برای دیگران توضیح ندم :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا