کمک در اتصال دو دیوار

w13rasol

New Member
01923.jpg.xs.jpg
من در ساختن دیوار های یک خونه ویلایی به مشکل بر خوردم من دیوار ها رو با استفاده از box و عمل Extrude ایجاد کردم حالا می خوام این دیوار ها رو به هم وصل کنم ولی راهی پیدا نکردم و تنها راه حلی که به فکرم رسید یک box به اندازه فضای خالی درست کردم و با دستور Boolean اونها رو یکی کردم راه درست تری وجود داره یا اصلا برای ایجاد کردن، دیوار های یک خانه از چه روشی استفاده می شه ، اگه امکان داردکامل توضیح بدهید .
با تشکر
 

:Mohsen:

کاربر باتجربه
تو تابع editable poly دو تا پلیگانی که روبروی هم هستند رو انتخاب کن و دکمه bridge این تابع که تو قسمت edit polygons هست رو بزن
 

ali_tavanaie

Well-Known Member
اگر در و پنجره های خود مکس مورد پسندت هست ، از قسمت create>geometry>AEC extended دیوار رو انتخاب کن و با snap 2.5 روی نقشه میزونش کن ، بعد از همون قسمت قسمت doors در ها و از windows پنجره ها رو بساز و سر جاشون میزون کن ، بعد هر کدوم رو انتخاب کن و به دیوار لینک کن ، دیگه نه نیازی به boolean هست نه چیز دیگه،متریالشون رو هم میتونی از خود متریال های استاندار پیدا کنی.
 

جدیدترین ارسال ها

بالا