کمک درمورد ساخت تکسچر

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام به همگی
نماز و روزه هاتون قبول باشه.
دوستان من یه هواپیما مدل کردم با نرم افزار 3d max و حالا می خوام واسش تکسچر بسازم با فوتوشاپ.ولی اطلاعاتم در مورد تکسچر سازی پایینه.و نمی دونم تو فوتوشاپ چند تا لایه باید تکسچر ساخته بشه و هر کدوم از این لایه ها چه خصوصیتی داره.(منظورم deffiuse و speqular و...)هست.
ممنون میشم اگر کسی کمکی بکنه.یا لینک آموزش سراغ داره.
موفق باشید:rose:

ARAsoftware

Member
سلام
نماز روزه شمام قبول
با عرض معذرت از دوستای دیگه به دلیل فتوشاپی نبودن جواب:green:

من کارم مدلینگ با مایا هستش، ولی فکر کنم این گزینه توی این دوتا غول سه بعدی ساز یکی باشه
اول از همه باید مدلت رو آنرپ ( UV ) کنی
بعدش...
توی مایا تو iHypershade یه چی تو مایه های Material Editor توی مکس، یه گزینه ای هستش به اسم PSD network که میتونی به وسیله مایا یه فایل PSD بسازی و هرکدوم از چیزایی که میخوای رو بهش میدی و اونو سیو میکنی بعدش با فتوشاپ بازش میکنی و تو هر لایه تغیرات دلخواهتو میدی

برای اطلاعات بیشتر میتونی به انجمن مکس مراجعه کنی

سلام عباس جون

باید تو همون فروم سه بعدی بپرسی چون اصولی که میخوای رو اون بچه ها میدونن. اینجا میتونی نحوخ انجام رو بپرسی اما مثلا مپ براق باید چی باشه رو شاید جواب درستی نگیری...

برای تکسچرینگ دو تا راه هست.
قبل از کار یا یووی خوب از مدل میگیری یا یووی اتوماتیک با مثلا پلاگین unwrella -برنامه 3d coat هم برای یووی اتوماتیک و هم تکسچرینگ عالیه (انتخاب خودم)
یکی اینکه برنامه تکسچرینگ سه بعدی داشته باشی مثل mudbox که شاید سرراست ترینشون باشه (با زیبراش و تری دی کوت و بادی چینت هم میشه)

توی روش یووی اتوماتیک باید تو خود نرم افزار رنگ و تکسچر کنی ... برای براقیت و بامپ هم مپ و لایه جداگانه همونجا میذاری ... مثلا تو لایه specular تو سیاه و سفید میکشی و براقیتش رو تو ویوپورت سه بعدی میبینی ... نرمال و بامپ رو هم میشه نقاشی کرد ... تبدیل مپ دیسپلیس به حجم هم ...

تو روشی که uv ساختی میتونی بر حسب فایلش که تو فتوشاپ بازه و تو مکس هم بازه مکان یابی کنی و با ذخیره و رندر جدید تغییراتو ببینی ... باید یووی خوبی بگیری
البته توی روش تکسچرینگ سه بعدی هم بهت اجازه میده مستقیم توی فتوشاپ کار کنی اما اگه یووی اتوماتیک داشته باشی مپ به هم ریخته ای خواهی داشت.

آخر از همه دو حالت داره یا میخوای لایه ها رو درست کنی که مپ تقویت شده ای داشته باشی که با مپ composite تو خود مکس هم تا حد زیادی میشه.
overlay : بر حسب خاکستری هست و روشن رو نورانی تر و تاریک رو تیره تر میکنه
soft light , hatd light , linear light همشون برای تغییر نروو درخشندگی هست. برای نور شدید از vivid , و نور خفیف از soft و نور نقطه ای از pin استفاده کنی
برای انداختن بافت بدون رنگ از luminocity
و رنگ بدون بافت از hue ,color
برای تاثیر فقط تیره از darken - darken color - multiply
.............. روشن از lighten - lighten color - screen
برای ترکیب معمولی دو لایه از ترنسپرنت کردن normal
برای ترکیب بافت نقطه ای از ترنسپرنت dissolve

نمیدونم اینا رو باید بهت میگفتم یا نه ... یکمی کلی بود سوالت ...
همون داستان پست پروداکت هست ... باید ببینی دقیقا چی میخوای بعد اگه به پست پروداکت مربوط بود سه بعدی بپرسی و اگه به فتوشاپ مربوط بود و روشهای معمولی هم اینجا ... منم در خدمتم

یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا