سلام
برای یادگیری طراحی شما می تونی بری کلاس و اونجا یاد بگیری یا از کتاب های آموزش طراحی استفاده کنی.
برای شما که می خای بیشتر روی طراحی کاراکتر کار کنی کلاس رفتن یکم طولانی میشه ، چون اول باید روی مبحث های پایه ای کار کنی(خط ، حجم ، پرسپکتیو،و... ) بعد بری سراغ طراحی چهره.
اگر هم بخای از کتاب استفاده کنی کارت یه خورده سخت می شه چون اصول اولیه طراحی کاراکتر رو بلد نیستی؟!
من پیشنهادم اینه که بری کلاس اینجوری بهتر یاد می گیری.
راستش یه کلاس اینجا هست که واقعا دیوونه کاراشم.
اینقدر طبیعی کار میکنه که انگار عکس گرفته.
ولی از شانس بد من این آقای استاد فقط به خانوما آموزش میده.

اینجا خانوما خوش به حالشون شد.

والا فعلا دنبالشم که ببینم جای دیگه کسی در حد این استاد هست که یاد بده یا نه.
سلام
این کاری ک دوستمون گفت دقیقا چیزیش ک شما نمی خواین (البته توهین نباشه خدایی نکرده!)
شما اگه می خواین طریقه ی پیدا شدن طرح اولیه رو فرا بگیری حتما باید این کارو بکنی...
به سایتهای خارجی برو و طرح هایی رو ک به نظرت می تونه جالب شرو باشه رو دنبال کن تا جایی که بدونی چجوری باید طرح سازی 2دی رو شروع کنی ضمنا کارایی که می بینی باید تکراری نباشن تا وقت کمتری ازت بگیره اگه سوالی هست تو پروفایل بپرس تا دقیق تر بت بگم
ممنونم دوست عزیز.
طرح اولیه یعنی برم همون اسکچ رو که یارو زده رو دوباره من بزنم؟
اینطوری اصول رو یاد نمیگیرم که.
ممنونم.
این کاری که فرزاد گفت دقیقا اون چیزی که شما نمیخواین !
اما جدای از شوخی بستگی داره که آیا میخواین از کتاب استفاده کنین یا کلاس ؟!
کلاس چون آدم رو مکلف به انجام تمرین میکنه به نظرم برای یادگیری طراحی و البته یادگیری اصولیش بهتر هستش .
اما کتاب هایی که در بازار هست هم برای آناتومی واقعی بدن و هم ایجاد کاراکترهای فانتزی خیلی عالی هستش .
البته شما همونطور که خودت گفتی فقط و فقط با تمرین میتونی به این چیزی که میخوای برسی .
معمولا در طراحی دو بعدی Base کار رو با اشکالی مثل بیضی و مستطیل رسم میکنن .
بعد با خطوط و منحنی ها سه بعدی سازی میکنن یعنی جهت دید و حرکت کاراکتر رو تعیین میکنن .
و در آخر خطوط حجمی رو رسم میکنن .
این راحت ترین روش هستش که اگر بتونی رو کاراکترهای آماده پیاده کنی بعد از مدتی دستت میاد که چطور ژست های مختلف رو در بیاری .
موفقیت برای شما
ممنونم سیمین خانوم.
من چند تا کتاب تهیه کردم 1 سال پیش.
از اصول گفته ولی در سطح خیلی بالا.
واسه من آماتور خیلی مشکله.
فکر کنم 3تاش اثر برن هوگارد و یکی دیگش هم اثر جان رینس بود.
کلاس هم که جریانشو گفتم اون بالا.

ممنونم.
سلام حسین جان
اول تبریک بخاطر اینکه این تصمیمو گرفتی چون طراحی پایه همه هنرهای تجسمیه
یعنی اگر شما طراحی قوی ای داشته باشی خیلی در مراحل کارتون تاثیر میذاره
خوب من پیشنهاد می دم که اگر واقعا علاقه داری یه کلاس طراحی خوب اسم بنویس ولی اگر شرایطشو نداری به هر دلیلی و دوس داری اینکارو عین همین سه بعدی خودمون با آموزش و تمرین کار کنی من یه سری از کارایی که باید انجام بدی رو بهت میگم
البته ممکنه بگی من فقط طراحی کاراکتر میخوام یاد بگیرم
اما بنظرم اگر اصولی و از پایه یاد بگیری خیلی خیلی بهتره
اول از اینکه یه سری لوازم نیاز داری مداد b که b7 b8 b6 بهترینشه چون اثر خطیه نرم تر و پر رنگ تری بهت میده
دوم کاغذ کاهی که قیمتشم خیلی ناچیزه میتونی بخری برای تمرین های طراحیت
سوم هم یک تخته شاسی مناسب
بعد از اونه که کارت شروع میشه اول باید سعی کنی تمرین کنی برای اینکه دستت قوی بشه و ترست از کشیدن بریزه
شاید الان دقت کرده باشی چیزی که میکشی خطوط بریده بریده ای داره یا خطوط قوی نمیکشی
اول شروع کن خطوط منحنی ، راست ، مورب ، در جهات مختلف بکش از راست به چپ بالا به پایین
شاید به نظرت ابتدایی بیاد اما اینکار خیلی بهت کمک میکنه
باعث میشه جسارت در طراحی پیدا کنی که مهم ترین چیزه
بعد از اون با اینکه گفتی به طراحی کاراکتر علاقه داری من پیشنهاد میکنم اول اینکارو کنی
از آبجکتهای ساده شروع کنی به کار
مثلا شیشه آبلیمو یا یه کوزه
این کار باعث میشه تو تناسبات و مقیاس ها رو یاد بگیری
عین سه بعدی کار کردن که مطمئنا یه مبتدی اول فیگور درست نمیکنه . میره سراغ چیزهای ساده
بعد از اون میتونی روی بدن انسان و آناتومیش مطالعه کنی تا نسبت های اونو یاد بگیری
تفاوت بدن زن و مرد ، استخون ها ، ماهیچه ها و چیزایی که باعث میشه کارت طبیعی تر بشه
همراهش هم میتونی کتاب های طراحی کاراکتر رو بگیری
حتی دیدنش هم باعث میشه ذهنت باز بشه
با این حال هیچ چیز مثل یه استاد خوب و کلاس نمیشه چون تو مجبور میشی به تمرین کردن
طراحی هم بدون تمرین، پیشرفتی درش نیست
امیدوارم که شروع کنی و کارای قشنگی بکشی
ممنونم فاطمه خانوم.
لطف داری شما.
کلاس طراحی که ...

راستی یه سوال این آموزشای پینتینگ مال شرکت gnomon چطوره؟
اینجا میترسم مدیر گیر بده اگه لینک بدم.
آخه یه فروشگاه اینترنتی هست که خیلی چیزا توش پیدا میشه.
اگه خواستین ببینید چطور با پ خ بم بگید که لینک بدم.
ولی هنوز هم گیجم

البته به یه نتیجه هایی رسیدم.
ولی هنوز توش موندم.
سوال خیلی دارم.
واقعا ممنونم دوستان.
خوشحالم که اینقدر خوب جواب میدید.