کمک تورو خدا کمک کنین که پروژه ام گیره

jijalim

Member
سلام خسته نباشین .واقعا گیر کردم .من یک tampleat دارم به نظر من جالبه و میشه روش کار کرد و استفاده کرد.این قالب من شامل یک فایل swf هستش و یک فایل txt که متناشو میشه از داخل فایل txt عوض کرد اما هر کار میکنم نمیتونم فارسی رو درست بینم.با فارسی نویس مریم هم کار کردم نشد.چطور میشه این کارو کرد.این swf رو من با نرم افزار دکامپلیر تبدیل به fla کردم تا با adobe fash بتونم دستکاریش کنم که اونم کامل نشون نمیده داخل adobe انگار بهم ریخته شده.و به جرعیاتش نمیتونم دسترسی پیدا کنم. اما موقه تست با خود adobe flash کامل نشون میده.راهنمایی کنیین.اینم فایلش

پیوست ها

• 10327.rar
    251.3 کیلوبایت · بازدیدها: 28

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام ببین اول اینکه فونت فارسی رو تو فایل css که کنار هست باید فونتی مثل tahoma -times new roman , ... قرار بدی چون اگه طرف

فونتت رو نداشته باشه رو سیستمش اشتباه نشون میده. پس فونت استاندارد فارسی بزار که همه جا اجرا شه. در ادامه کار فایل css

که با notpad باز میکنی احتمالاً ؛ باید ازش save as بگیری تو کادر پایینش اون رو روی utf 8 قرار بدی چون الان ansi هستش

این عکس رو ببین کمکت میکنه:

Untitled.jpg

حالا مورد دوم که دیکامپایل کردی. فایل fla باز شد 2 تا فریم هست رو فریم 2 کافیه بری کلیک کنی تا بره داخل مووی کلیپ و ویرایش

کنیش به راحتی

به نظرم راه دوم رو برو بعد تو ویرایش متن هاتو به جا استفاده از css داخل فلش بده و عکسش کن

mohammad.sub7

کاربر فعال
راستی موقع save باید style ر جلوش .css بزاری وگرنه به صورت txt ذخیره میشه یعنی اسمشو بده: style.css

جدیدترین ارسال ها

بالا