با سلام.
من كل كد را مرور كردم.
كمي پيشرفته كار كرده.ولي قابل فهم بود. هر جاي آن مشكل داشتيد بگيد.
.
===============================
من كمي محيط كار را شرح مي دهم تا كمكي باشد براي شروع كار. البته هنوز چيزي نساخته ام ولي فكر كنم بايد اين طوري باشه.
گام اول اينه كه يك عكس در paint بكشيد كه چهار راه خود را تداعي كند. كه شامل دو خيابان عمود بر هم است و خط كشي وسط خيابان. در مثال بالا شكل چراغ راهنمايي هم بود كه فكر كنم شما هم بتوانيد از آن استفاده كنيد. اگر هم نشد خودتان بكشيد يا در گوگل سرچ كنيد و آن عكس را تغيير دهيد.
در ضمن مي توانيد باز بازي سرچ كنيد و مثالهاي ساده تري پيدا كنيد.
گام بعد ساختن يكسري ماشين است. مثلا image قرار مي دهيد و عكس آن را به ماشين تغيير مي دهيد.
در گام بعد تايمرها ، اصلي ترين قسمت برنامه است. همان طور كه مي دانيد هر گاه اينتروال تايمر تمام بشود مثلا هر يك دهم ثانيه ، ran ميشه وكدهايي كه داخلش قرار داده ايد را اجرا مي كنه. در برنامه بالا 3 تايمر دارد. يكي از تايمرها مثلا موقعيت ماشين را بررسي مي كند كه آيا پشت چراغ هست يا نه و آيا چراغ قرمز است يا نه.
داخل كدهاي تايمر از if به راحتي مي توانيد استفاده كنيد.
وقتي ماشيني از صفحه خارج مي شود ، تايمر ديگري مي تواند اين قضيه را تشخيص دهد و از سوي ديگري آن را وارد صفحه كند.
پس كلا شد يك فرم كه عكس بك گراندش ، شكل يك چها راه است و يكسري ماشين كه با يك تايمر حركت مي كنند و با تايمر بررسي مي شود كه به چهار راه رسيده اند يا نه و اگر رسيده بودند متوقف مي شوند.
شما شروع كنيد به ساخت ، ممكنه در پيدا كردن ابزارها در محيط ويژوال بيسيك مشكل داشته باشيد كه من به شما خواهم گفت. مثلا تنظيم پراپرتي ها در جدول پراپرتي و غيره مثل روش نويسي.
.