سلام
خواهش میکنم دوست عزیز و همشهری.

خب میدونی که pixplant پلاگین فتوشاپ هست و با پیش نمایش سه بعدی امکان تصور نتیجه رو تا حدی بهت میده. این از همه دم دست تره..
در مورد بقیه هم با shader map pro زیاد کار نکردم ولی crazybump ظاهر جالبی داره و ظاهرا کرک سالمی ازش نیست. njob هم یک برنامه مجانی و بدون تنظیمات زیاده. xnormal مجانی و open source و پیشرو در زمینه انواع روابط مدل و حجم هست و همه مپ های سه بعدی رو براساس مدل میسازه و حتی بر حسب مپ low و high (توپولوژی) مپ رو اصطلاحا bake میکنه (تغییر دو حجم رو به صورت مپ نرمال یا دیسپلیس خروجی میده) برای تبدیل مپ ها به هم و تصحیح لبه ها که درز تکسچر نندازه هم پلاگین فتوشاپ داره که منظورم اون بود.
علاوه بر اینها به تازگی یه اسکریپت فتوشاپ هم اومده به نام nDo که امکانات جالبی رو در فتوشاپ CS4 به بعد میده.nvidia هم پلاگین نرمال بامپ داره که خیلی ها از اون استفاده میکنند.
حقیقتش کاملا تست نکردم کدوم از همه بهتره ولی من خودم دوست دارم از نرمال واقعی استفاده کنم که بر حسب حجم سه بعدی جنریت شده باشه چون درست تر و واقعی تر خواهد بود. توی چند تا تاتوریال هم دیدم که بهترین نحوه استفاده از نرمال مپ ترکیب هوشمندانه اونها با همه به طوری که محاسن و حجم نمایی هر دو با هم ترکیب بشه.
یا علی