:: کمک برای Internet Download Manager

winsent

Banned
سلام.
من نرم افزار دانلودر Internet Download Manager 5.18 رو دارم.
میخواستم ببینم آیا میشه کار زیر رو باهاش تنظیم کرد یا نه:
- من میخوام این نرم افزار رو برای سایت 2 شب تنظیم کنم به صورتی که اگر کامپیوتر (لپ تاپ) خاموش بود خودش روشنش کنه و بعد از روشن شدن و بالا اومدن ویندوز، اون رو به اینترنت وصل و دانلودها رو شروع کنه.

آیا همچین کاری میشه کرد یا نه؟
اگر آره به صورت کامل توضیح بدهید.
با تشکر و سپاس فراوان

sharktech

کاربر فعال
خود برنامه که این قابلیت رو نداره که pc رو روشن کنه اما خود ویندوز این امکان رو داره :)

اول pc رو توسط خود ویندوز روشن کن و برنامه دانلود رو هم روی startup تنظیم کن و و داخل برنامه دانلود هم اگه روی آیکون ساعت یا همون Scheduler کلیک کنی یه پنجره باز میشه که تنظیماتش اونجاس مثلا : دانلود همون موقع که برنامه باز شد شروع بشه, ساعت آغاز و ساعت پایان, خاموش شدن سیستم بعد از پایان و ... که مطمئنم خودت بیشتر از من بلدی :)

winsent

Banned
!

خود برنامه که این قابلیت رو نداره که pc رو روشن کنه اما خود ویندوز این امکان رو داره :)

اول pc رو توسط خود ویندوز روشن کن و برنامه دانلود رو هم روی startup تنظیم کن و و داخل برنامه دانلود هم اگه روی آیکون ساعت یا همون scheduler کلیک کنی یه پنجره باز میشه که تنظیماتش اونجاس مثلا : دانلود همون موقع که برنامه باز شد شروع بشه, ساعت آغاز و ساعت پایان, خاموش شدن سیستم بعد از پایان و ... که مطمئنم خودت بیشتر از من بلدی :)

سلام.
با ویندوز هفت چطوری میتونم سیستم (لپ تاپ) رو ساعت مشخصی تنظیم کنم که خودش روشن بشه؟

POP2

Member
سلام به دوستان عزیز:

راستش چند وقت پیش توی سایت ترفندستان این ترفند و دیدم اما حالا که جستجو کردم پیدا نکردم و بعد با یکم جستجو همون پست را در وب سایت p30world پیداکردم که براتون میزارم که حتما به دردت میخوره:

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185

جدیدترین ارسال ها

بالا