باسلام وعرض معذرت ازدردسري كه براي شمادوست عزيزبه وجودآمده.
درموردتصويرموردنظر(وهرتصويرديگه)روي رنگ سفيدپشت زمينه باابزارموردنظرهيچ رنگي منتقل نمي شه وهركاري مي كنم،بازهم سفيدباقي مي مونه ورنگ نمي گيره.درموردقسمتهاي رنگ داربرعكسه وقلم روروي هرقسمت رنگي(باهررزولوشن كم)كه مي كشم،رنگ اون قسمت عوض ميشه.مثلاًتوي اين عكس خواستم(به حساب خودم)رنگ كلاه روبه /آبي تغييربدم.بارزولوشن10 كاركردم.همانطوركه مي بينيد،رنگ پس زمينه تغييرنكرده ولي رنگ كلاه وسروصورتولباس وپوست بنده خداآبي شده.
باتشكرفراوان
سلام.. مخلص.. شما رحمت هستی .. کدوم دردسر؟ من سرم درد نمیکنه! :دی
در مورد سفید: Color Replacement فقط به ناحیه ای رنگ تزریق میکنه که رنگ شده باشه! (به میزان غلظت رنگ تاثیر میذاره) ولی سفید بی رنگه.. (به همین ترتیب روی مشکی تمام هم هیچ تاثیری نمیذاره)...
تو عکس قبلی سفید بک گراند رو با Magic Wand برداشتم که برای اون قسمت ساده ترین راه بود.
اینجا شما براش رو همه جا کشیدی! خوب معلومه رنگ ترشح میکنه...ضمن اینکه کیفیت عکست پایینه و اینجا Color Replacement خیلی خوب عمل نمیکنه هر چند من اینو با Tolerance 30 به اینصورت که ملاحظه میکنی در آوردم ...
بدلیل اینکه کیقیت رنگهای عکس پایینه بنابراین کیفیت تزریق هم پایین در میاد . اما بغیر از مود Color تو نوار آپشن Color Replacement ؛ مود Hueهم جواب میده و تا حدودی کیفیت رنگ بهتری میده ولی رنگی که تزربق میکنه غلظت زیادی نداره:
حالا میریم به سراغ راه دوم یعنی Hue Satuaration :
قبل از اجرای Hue Satuaration دو تا کار لازمه انجام بدی:
1- یه Duplicate از لایه ت بگیر بیارش بالا و یه مسک بهش بده و مطابق شکل کل لایه رو Hide کن
2- لایه اولی رو انتخاب کن و با یه کادر ساده مطابق شکل کلاه بنده خدا رو سلکت کن و برو به Hue Satuaration
(Red رو انتخاب کن و به Hue -119 بده تا آبی بشه.. (میتونی کم و زیادش هم کنی تا به آبی دلخواهت برسی))
چون صورت مرد مقداری متمایل به Red هست لذا رنگش دفورمه شده.. حالا نویت لایه بالایی میرسه که ماسک بهش دادی و هایده. ماسکش رو انتخاب کن و با یه براش مناسب(براش با سایز مناسب و تا حدی نرم) نظیر شکلی که میبینی صورت مرد رو Show کن.
هر جا نامفهوم بود بگو توضیح بدم...