کمک برای پشت ضمینه عکس و لوگو

MrPAPA

New Member
سلام دوستان من میخواستم بدونم چطوری میشه مثلا رنگ پشت vBulletin رو که تغریبا خاکستری هستش رو در تصویر زیر رو تغییر داد مثلا رنگش رو به آبی یا قرمز تبدیل کرد بدون اینکه بخواهد نوشته دست بخوره یا اون آرم از بین بره ممنون میشوم دوستان راهنمایی کنند من فقط همینو بدونم بسه:cry::D:D

660axhg.gif

Mrpl

Member
با color Range در منوی Select میتونید هر محدوده رنگی رو انتخاب کنید و جاش یه رنگ دیگه بذارید. نتیجه ای که میده خیلی طبیعی نیست. کوتاه ترین راه اینه .
1 - کار کوچیک و کم کیفیت است.
2 - رنگها شبیه هم هستن.
نتیجه گیری اخلاقی اینکه اگر میخوای کار طبیعی بشه باید خیلی روش کار کنی.

MrPAPA

New Member
ممنون از ایدت واقعا درس اخلاق خوبی گرفتم :D:-?:lol: ای بابا این که تمام صفحه رنگش عوض میشه بابا من میگم که فقط پشت ضمینه یعنی نه عکس رنگش عوض بشه و نه فونت

کسی ایده دیگه ای نداره که بدون اینکه کیفیت دست بخوره !!!

آخرین ویرایش:

Mrpl

Member
باید رنگی که میخوای محدودش انتخواب بشه رو توی پالت رنگت نتخاب کنی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
لطفا سوالتون رو در بخش سوالات و درخواستها مطرح كنيد.

انتقال - سارا

Mandana

Active Member
1.یه لایه زیر لایه ی عکس درست کنین، مود عکس اصلی رو از normal fi multiply تغییر بدین و رنگ دلخواه رو با براش کوچیک توی لایه ی زیر عکس اصلی اعمال کنید

2.با استفاده از magic wand.مقدار تلورنس هر چی کمتر باشه، رنگهای منتخب محدود تر ئه
3.استفاده از کوئیک مسک! این هم خیلی به کار خواهد اومد توی این عکس
و در آخر اگه از همه ی اینها جواب مطلوب نگرفتین، استفاده از pen tool

موفق باشید
hamtaro_m_007.gif

سلام سارا خانم
ممنون می شم راهنمای ام کنید
مگه اینجا بخش سوالات و درخواست ها نیست؟
متشکرم
با احترام
ساسان

سلام
برای تغییر رنگ راههای زیادی وجود داره این یکی از راههاست به قول نیچه : این راه و روش من است راه و روش تو چیست
1 ابزار magic wand رو انتخاب کن علامت تیک رو از کنار گزینه contiguesبردار حالا روی رنگ مورد نظرت با magic wand کلیک کن البته با تنظیمات tolerance
2 حالا ctrl+u رو فشار بده تا hue/saturation باز بشه بعد رو گزینه colorize کلیک کن حالا با زبانه های hue و saturation رنگ رو تنظیمش کن ولی به lightness دست نزن
موفق باشی
بدرود
ساسان

Mandana

Active Member
سلام سارا خانم
ممنون می شم راهنمای ام کنید
مگه اینجا بخش سوالات و درخواست ها نیست؟
متشکرم
با احترام
ساسان

الان چرا.چون منتقل شده به این بخش.قبلش توی بخش د یگه درخواست شده بوده که سارا جان منتقل کردن بخش سوالات و درخواست ها
موفق باشید

Ali 59

Well-Known Member
ابزار Color Replacement راحتترین انتخاب ، بدون افت کیفیت... :

660axhg.jpg

660axhg.jpg

موفق باشی

آخرین ویرایش:

Ali 59

Well-Known Member
سلام.ميشه طرزكار بااين ابزار رو توضيح بديد؟
متشكرم
سلام ، بله حتماً

ابزار Color Replacement رو انتخاب میکنم:

01.jpg

(کلید میانبر = B)

رنگ دلخواهم رو از پالت رنگ ها انتخاب میکنم: (در اینجا قرمز انتخاب شده است)

02.jpg

مقدار پارامتر Tolerance در قسمت Option رو به عدد 30 تغییر میدم:

tolerance.jpg

حال رنگ دلخواهی که انتخاب کردم رو به نواحی موردنظر تزریق میکنم:

03.jpg

04.jpg

05.jpg

مقدار پارامتر Tolerance متناسب با محدوده ناحیه ای که قراره رنگ بشه کم یا زیاد میشه... مثلاً اگه اینجا Tolerance رو 100 میدادم شکل زیر بدست میومد:

07.jpg

اگه نکته مبهمی وجود داره در خدمتم.

آخرین ویرایش:

davood47

Member
سلام ، بله حتماً

ابزار Color Replacement رو انتخاب میکنم:

01.jpg

(کلید میانبر = B)

رنگ دلخواهم رو از پالت رنگ ها انتخاب میکنم: (در اینجا قرمز انتخاب شده است)

02.jpg

مقدار پارامتر Tolerance در قسمت Option رو به عدد 30 تغییر میدم:

tolerance.jpg

حال رنگ دلخواهی که انتخاب کردم رو به نواحی موردنظر تزریق میکنم:

03.jpg

04.jpg

05.jpg

مقدار پارامتر Tolerance متناسب با محدوده ناحیه ای که قراره رنگ بشه کم یا زیاد میشه... مثلاً اگه اینجا Tolerance رو 100 میدادم شکل زیر بدست میومد:

07.jpg

اگه نکته مبهمی وجود داره در خدمتم.

باسلام وعرض تشكرازتوضيحات خوبتون.
مشكل اصلي اينجاست كه من هرچه هم كه تولرانس روكم مي كنم،بازهم رنگ به قسمتهاي ديگه غيرازپيش زمينه«ترشح»مي كنه ومجبورمي شم ازقلم «هيستوري»براي پاك كردن رنگهاي اضافي استفاده كنم.مي خواستم ببينم راه حل ديگه اي سراغ داريد يانه.
خيلي خيلي متشكرم.

Ali 59

Well-Known Member
باسلام وعرض تشكرازتوضيحات خوبتون.
مشكل اصلي اينجاست كه من هرچه هم كه تولرانس روكم مي كنم،بازهم رنگ به قسمتهاي ديگه غيرازپيش زمينه«ترشح»مي كنه ومجبورمي شم ازقلم «هيستوري»براي پاك كردن رنگهاي اضافي استفاده كنم.مي خواستم ببينم راه حل ديگه اي سراغ داريد يانه.
خيلي خيلي متشكرم.
\

خواهش میکنم..

اگه برات مقدوره عکست رو اینجا بگذار یا حداقل یه ویوی کوچیک که ما ببینیم این چه عکسیه که حد و مرز و تولرانس حالیش نمیشه! و بعد یه راه حل خوب متناسب با عکس پیدا کنیم.

من هم متشکرم

davood47

Member
\

خواهش میکنم..

اگه برات مقدوره عکست رو اینجا بگذار یا حداقل یه ویوی کوچیک که ما ببینیم این چه عکسیه که حد و مرز و تولرانس حالیش نمیشه! و بعد یه راه حل خوب متناسب با عکس پیدا کنیم.

من هم متشکرم

بازهم سلام
عكس روپيوست كردم.

پیوست ها

• abc.jpg
    abc.jpg
    199.4 کیلوبایت · بازدیدها: 5

davood47

Member
سلام.. رنگ بک گراند باید تغییر کنه آیا؟ مثلاً چنین چیزی؟

باسلام وعرض معذرت ازدردسري كه براي شمادوست عزيزبه وجودآمده.
درموردتصويرموردنظر(وهرتصويرديگه)روي رنگ سفيدپشت زمينه باابزارموردنظرهيچ رنگي منتقل نمي شه وهركاري مي كنم،بازهم سفيدباقي مي مونه ورنگ نمي گيره.درموردقسمتهاي رنگ داربرعكسه وقلم روروي هرقسمت رنگي(باهررزولوشن كم)كه مي كشم،رنگ اون قسمت عوض ميشه.مثلاًتوي اين عكس خواستم(به حساب خودم)رنگ كلاه روبه /آبي تغييربدم.بارزولوشن10 كاركردم.همانطوركه مي بينيد،رنگ پس زمينه تغييرنكرده ولي رنگ كلاه وسروصورتولباس وپوست بنده خداآبي شده.
باتشكرفراوان

پیوست ها

• abc.jpg
    abc.jpg
    268.8 کیلوبایت · بازدیدها: 3
آخرین ویرایش:

Ali 59

Well-Known Member
باسلام وعرض معذرت ازدردسري كه براي شمادوست عزيزبه وجودآمده.
درموردتصويرموردنظر(وهرتصويرديگه)روي رنگ سفيدپشت زمينه باابزارموردنظرهيچ رنگي منتقل نمي شه وهركاري مي كنم،بازهم سفيدباقي مي مونه ورنگ نمي گيره.درموردقسمتهاي رنگ داربرعكسه وقلم روروي هرقسمت رنگي(باهررزولوشن كم)كه مي كشم،رنگ اون قسمت عوض ميشه.مثلاًتوي اين عكس خواستم(به حساب خودم)رنگ كلاه روبه /آبي تغييربدم.بارزولوشن10 كاركردم.همانطوركه مي بينيد،رنگ پس زمينه تغييرنكرده ولي رنگ كلاه وسروصورتولباس وپوست بنده خداآبي شده.
باتشكرفراوان

سلام.. مخلص.. شما رحمت هستی .. کدوم دردسر؟ من سرم درد نمیکنه! :دی

در مورد سفید: Color Replacement فقط به ناحیه ای رنگ تزریق میکنه که رنگ شده باشه! (به میزان غلظت رنگ تاثیر میذاره) ولی سفید بی رنگه.. (به همین ترتیب روی مشکی تمام هم هیچ تاثیری نمیذاره)...
تو عکس قبلی سفید بک گراند رو با Magic Wand برداشتم که برای اون قسمت ساده ترین راه بود.

اینجا شما براش رو همه جا کشیدی! خوب معلومه رنگ ترشح میکنه...ضمن اینکه کیفیت عکست پایینه و اینجا Color Replacement خیلی خوب عمل نمیکنه هر چند من اینو با Tolerance 30 به اینصورت که ملاحظه میکنی در آوردم ...

00.jpg

بدلیل اینکه کیقیت رنگهای عکس پایینه بنابراین کیفیت تزریق هم پایین در میاد . اما بغیر از مود Color تو نوار آپشن Color Replacement ؛ مود Hueهم جواب میده و تا حدودی کیفیت رنگ بهتری میده ولی رنگی که تزربق میکنه غلظت زیادی نداره:

h.jpg

حالا میریم به سراغ راه دوم یعنی Hue Satuaration :

قبل از اجرای Hue Satuaration دو تا کار لازمه انجام بدی:
1- یه Duplicate از لایه ت بگیر بیارش بالا و یه مسک بهش بده و مطابق شکل کل لایه رو Hide کن

02.jpg

2- لایه اولی رو انتخاب کن و با یه کادر ساده مطابق شکل کلاه بنده خدا رو سلکت کن و برو به Hue Satuaration
(Red رو انتخاب کن و به Hue -119 بده تا آبی بشه.. (میتونی کم و زیادش هم کنی تا به آبی دلخواهت برسی))

03.jpg

چون صورت مرد مقداری متمایل به Red هست لذا رنگش دفورمه شده.. حالا نویت لایه بالایی میرسه که ماسک بهش دادی و هایده. ماسکش رو انتخاب کن و با یه براش مناسب(براش با سایز مناسب و تا حدی نرم) نظیر شکلی که میبینی صورت مرد رو Show کن.

04.jpg

05.jpg

هر جا نامفهوم بود بگو توضیح بدم...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا