کمک برای متصل کردن چند دیتابیس به هم

سلام
من سایتی دارم که بخش هاش خیلی زیاده .
مثلآ یک فاروم VB داره ، یک قسمت جوملا داره ، یک بخش مثل wikipedia داره و ...
همه این قسمت ها دارای دیتابیس SQL هستن و با PHP نوشته شدن .
همه قسمت ها قابلیت عضو گیری دارن . حالا من میخوام کاری کنم که وقتی توی یکی از اینا عضو شدن یا login شدن توی بقیه قسمت ها هم login یا signup بشن و نیازی نباشه که توی همه بخش ها ثبت نام کنن .
خودم خیلی از SQL و PHP سر در نمیارم ، اما فکر کردم که شاید بشه Table های مربوط به username و password این دیتابیس ها رو با یک key به هم وصل کرد .
نمیدونم حالا میشه یا نه ؟
اگر میشه به من کمک کنید .
ممنون

foranyone

Well-Known Member
همه قسمت ها قابلیت عضو گیری دارن . حالا من میخوام کاری کنم که وقتی توی یکی از اینا عضو شدن یا login شدن توی بقیه قسمت ها هم login یا signup بشن و نیازی نباشه که توی همه بخش ها ثبت نام کنن .

بعضی از سیستم ها با هم سازگاری دارن و میشه همچین کاری کرد ولی ارتیاز چندین بخش مختفل یه کم کار رو سخت می کنه

که وابستگی شدید به ساختار دیتابیس ها داره !

اگه یه بر نامه نویس خودش این سیستم ها رو نوشته باشه ، کار راحتیه و لی اگه cms باشه مشکل !

بعضی از سیستم ها با هم سازگاری دارن و میشه همچین کاری کرد ولی ارتیاز چندین بخش مختفل یه کم کار رو سخت می کنه

که وابستگی شدید به ساختار دیتابیس ها داره !

اگه یه بر نامه نویس خودش این سیستم ها رو نوشته باشه ، کار راحتیه و لی اگه cms باشه مشکل !
دوست عزیز ممنون از پاسختون .
اما بله درست فرمودین ، بخش های من همه CMS هستن . Vbulletin و Joomla

foranyone

Well-Known Member
کاش یه سرچ هم تو گوگل بزنین یادم میاد میشد e107 رو با دیتابیس انجمن یکی کرد شاید اینکار در مورد جوملا هم بشه ...

سرچ کردم ، پیدا کردم دوست عزیز . البته نصفه و نیمه
با یک پلاگین برای جوملا میشه به vb وصل بشه . اما ایراد داره ، ولی از هیچی بهتره .

foranyone

Well-Known Member
سرچ کردم ، پیدا کردم دوست عزیز . البته نصفه و نیمه
با یک پلاگین برای جوملا میشه به vb وصل بشه . اما ایراد داره ، ولی از هیچی بهتره .

متاسفانه در مورد cms ها قوی ترین برنامه نویس هامونم مشکل دارن چون خودشون ننوشتن از الگوریتم کار و

لهجه ی کدنویسی تیم طراح cms خبر ندارن .

جدیدترین ارسال ها

بالا