کمک برای فارسی کردن یه cms جدید

mersiuse

Member
سلام
من یه چنذتا cms پیدا کردم که نیاز دارم خودم نه وقت دارم نه مسلط هستم که بتونم فارسی شون کنم کسی میتونه کمکم کنه فارسیش کنه سزیع یا بهم بگه چهجوری فارسیش کنم سریع :cool:
خلاصه اگه کمک کنین ممنون میشم من میخوام این cms بذارم برای سایت دانشگاه
ببینم اصلا شما همچین پرتالی فازسیشو دارین؟؟؟ یا وجود داره چیزه بهتر از این ؟؟؟؟؟؟؟؟

http://demo.opensourcecms.com/docebo/doceboCore/index.php?modname=login&op=logout
user: admin
pas: demo

http://demo.opensourcecms.com/webalbum/start.php
user: root
pas: demo

mersiuse

Member
آقا من واقا شرمنده شدم به خاط این همهههههههههههههههه جواب و کمک واقا خجالت داره
عزیز ببینی معلومه elearniung

mobtadi2045

New Member
نمی خوام کسی رو ناراحت کنه
ولی
اینجا نسبت به اسمی که در کرده خیلی ضعیف تره!!!!!
سپاس!

mersiuse

Member
اقا خدایی راس میگی وفت هرکی هرکی میشناسه اگه حسش باشه تخویل میگیره این اولین مرجع گرافیستها و وب مسترها نمیدونم معنیش یعنی همین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم مدیران جوابگو باشن یا حتی خود آقا مجید!!!!!

mhofayyaz

Member
با عرض سلام خدمت همه دوستان !
دوست عزيز اول بايد ببينيم که اين سي ام اس چه امکاناتي دارد ، بعد از کار فارسي سازيش زياد سخت نيست .
من به آدرسي که داده بوديد رفتم ولي مشکل هر چي بود ، نتوانستم وارد بشم . سايت opensourcecms سي ام اس هاي زيادي معرفي کرده است . ولي اگر بخواهيم دسترسي بهتري به سي ام اس ها داشته باشيم ، سايت http://cmsmatrix.org حدود سيصد و پنجاه سي ام اس رايگان معرفي کرده است . حالا هم شما مي تونيد براي کسب اطلاعات بيشتر يه وقتي بذاريد با من چت کنيد . اگر هم خواستي مي تونم راهنماييت کنم که چجور فارسيش کني .
mhofayyaz

مي خواستم يكي برام كوه دماوند رو بره بالا
اگر نرفتيد اينجا اصلا اعتبار نداره !‌

عجب ادبياتي تو فورامهاي فارسي حاكمه !

mersiuse

Member
bebinid ye system amozesh online yani kelashaye online ba yeseri emkanate dige ke har cms dare
age behm begi mamnon misham ke chejori farsish konam
khodet mitoni in karo baram bokoni????

ok linko doros mikonam

mhofayyaz

Member
bebinid ye system amozesh online yani kelashaye online ba yeseri emkanate dige ke har cms dare
age behm begi mamnon misham ke chejori farsish konam
khodet mitoni in karo baram bokoni????

ok linko doros mikonam

دوست عزيز با سلام !‌
بهتر نيست که لحظاتي را با هم چت کنيم تا اطلاعات بيشتري به شما بدهم ! در مورد بقيه چيز ها هم همانجا صحبت مي کنيم .
[email protected]

aghahamidgol2

Active Member
چه پست با مزه ای نمی خواستم نظرم را بگم ولی چند چیز که در این پست یاد گرفتم :

1) در تمام پست ها باید یکی جواب گو باشه و کمک کنه حتی کاربر دستور بده که کل سایت های اینترنتی جهان را به فارسی ترجمه کنید ! ( مخصوصا اسم مرجع را یدک بکشد ! )

2) در تمام مسایل آنقدر قوی رفتار کنیم که یک موضوع کوچک را سریع به مدیران بکشانیم !

نمی دونم اگر این فرهنگ بر تمام فروم های دنیا حاکم بود کسی از فروم ها استفاده می کرد ؟ یه کم جدی تر کار کنیم و با دید قوی به فروم نگاه کنیم ...

ببخشید حاشیه رفتم ... برای فارسی سازی هم تو انجمن ها جستجو کنی کلی آموزش داریم که کامل می تونی این کارو یاد بگیری ...
موفق باشید

d@nyal

Member
آره ! برا منم فیلتره !

صادق ! تو شد یه لینک درست و حسابی بدی ؟!
15.gif

Xtreme

Member
صادق جان مگه يادت نيست من يه زماني ميخواستم فارسيش كنم ؟

به اين دليل فارسي نكردم چون سايت مشخصي براي خودش نداره اين Zentri سيستم خوبي هست با 37 تيبل با حجم 1 مگابايت يا بيشتر.

از نظر قالب هم قالب هاي نيوك به اين سيستم ميخوده فقط بايد تغييرات بدي.

اين سيستم دارا فروم جدا گانه نميباشد . فروم به طور خصوصي براي اين سيستم طراحي شده است نمونه اين پورتال هم در سايت Http://www.kenetix.net ميتونين مشاهده كنيد اگر سايت اصليش رو پيدا كردين به ما هم خبر بدين چون فعلا گمنام هست .
نسخه اي هم كه الان در حال استفاده است Zentri 2.0.1 هست بيشتر از اين ورژن نداده نزديك به 8 ماهي ميشه ورژني داده نشده

اون فيلتر هم براي اين هست كه موقعي دومين رو وارد ميكني ميره به سروري كه دومين رو ثبت كرده و اون سرور فيلتر هست

من اون اوايل اين سيستم رو به صورت كامل فارسي كردم و چون ديدم گمنام هست بيخيالش شدم .

ولي صادق جان من هنوز كه هنوز نتونستم تو مديريتش تو لوكال لوگين كنم

zanyar

Member
خوب حالا اگه كسي بخواد اين zentri رو دانلود كنه بايد چي كار كنه ؟؟!!

S4DEGH

Well-Known Member
صادق جان مگه يادت نيست من يه زماني ميخواستم فارسيش كنم ؟

به اين دليل فارسي نكردم چون سايت مشخصي براي خودش نداره اين Zentri سيستم خوبي هست با 37 تيبل با حجم 1 مگابايت يا بيشتر.

از نظر قالب هم قالب هاي نيوك به اين سيستم ميخوده فقط بايد تغييرات بدي.

اين سيستم دارا فروم جدا گانه نميباشد . فروم به طور خصوصي براي اين سيستم طراحي شده است نمونه اين پورتال هم در سايت Http://www.kenetix.net ميتونين مشاهده كنيد اگر سايت اصليش رو پيدا كردين به ما هم خبر بدين چون فعلا گمنام هست .
نسخه اي هم كه الان در حال استفاده است Zentri 2.0.1 هست بيشتر از اين ورژن نداده نزديك به 8 ماهي ميشه ورژني داده نشده

اون فيلتر هم براي اين هست كه موقعي دومين رو وارد ميكني ميره به سروري كه دومين رو ثبت كرده و اون سرور فيلتر هست

من اون اوايل اين سيستم رو به صورت كامل فارسي كردم و چون ديدم گمنام هست بيخيالش شدم .

ولي صادق جان من هنوز كه هنوز نتونستم تو مديريتش تو لوكال لوگين كنم

ميدونم اما خداييش ماژول هاي خوبي داره مخصوصا ماژول فروش قالبش !!
سيستم متعادلي هست !

هنوز نتونستي لوگين كني :D بابا ..

====
من دارمش آپ ميكنم ميفرستمش !

Xtreme

Member
نه بابا نميشه لوگين كرد .
--------------------
صادق نبايد تاپيك منو ميبستيا كار داشتم باهاش

S4DEGH

Well-Known Member
صادق نبايد تاپيك منو ميبستيا كار داشتم باهاش
جاي اين حرف اينجا نيست توي پيغام خصوصي هست !

بعشم عزيز حرفت اصلا منطقي نبود براي همين قفل شد !

جدیدترین ارسال ها

بالا