Eblis-248
Member
با سلام به همه دوستان آقا این همه حرفه ای تو این سایت هست یکی پیدا نمیشه کمک ما بکنه یعنی هیچکس بلد نیست من می خواهم یه سایت باحال بزنم با نام زیر صفر می خواهم یه طرح خفن یا یه آرم مانندی برای این زیر صفر درست کنید ممنون می شوم به خدا بعدا جبران خواهم کرد من خودم بلد نیستم علبته زیاد می خواهم این طرح یه جوره خاصی باشه باحال باشه چطوری بگم خودتون به نمونه های پایین توجه بکنید راستی من این آرمی که می خواهم می خواهم در اندازه 1024 در 768باشه و منظورم فارسیش هست یعنی زیر صفر تورو به خدا اساتید کمک کنن
واقعا از افرادی مانند مدیران و همکارنشان و تمامی کسانی که حرفه ای هستند انتظار میره که کمک کنن البته به بزرگواریشون بستگی داره(به خدا ثواب داره کمک کنید) آقا اگه خودتان هم ایده ای دارید بگید فقط یه چیز باحال باشه حرفه ای البته تو مایه های خیلی باشه جالب میشه آقا خودتان میدانید یه چیز باکلاس و خفن باشه که اگه چهار روز دیگه به جایی رسیدیم نگن طرف چقدر بی کلاس بوده و راستی اینو هم بگم که هر جور که خودتان میدانید من زیاد سرم نمیشه ولی به حر حال شما تجربه بیشتری داریدو خیلی خیلی بیشتر از من میدانید مرسی خدانگهدار
واقعا از افرادی مانند مدیران و همکارنشان و تمامی کسانی که حرفه ای هستند انتظار میره که کمک کنن البته به بزرگواریشون بستگی داره(به خدا ثواب داره کمک کنید) آقا اگه خودتان هم ایده ای دارید بگید فقط یه چیز باحال باشه حرفه ای البته تو مایه های خیلی باشه جالب میشه آقا خودتان میدانید یه چیز باکلاس و خفن باشه که اگه چهار روز دیگه به جایی رسیدیم نگن طرف چقدر بی کلاس بوده و راستی اینو هم بگم که هر جور که خودتان میدانید من زیاد سرم نمیشه ولی به حر حال شما تجربه بیشتری داریدو خیلی خیلی بیشتر از من میدانید مرسی خدانگهدار