Fa کمک برای ساخت یک بازی ساده (خیلی خیلی خیلی مهم) + کسب درآمد

ali abedian

Banned
سلام
من میخوام روی یه پروژه کار کنم برای یه مرکز خدمات مکانیکی اتومبیل
این مرکز میخواد یه محتوی آموزشی آماده کنه برای آموزش به تمامی مکانیکهای مرکز که تازه وارد میشن و شاید هم برای کل مکانیکهای ایران..

موضوع اینه که در یکی از بخشهای کاری از من خواستن که یه قسمتی رو توی این آموزش در نظر بگیرم که کاربر خودش لمس کنه کاری که جلو رووش هست..

به عنوان مثال :
وقتی آموزش سر هم کردن قطعات موتور اتومبیل رو داریم آموزش میدیم .. باید یه قسمتی هم طراحی کنیم که بیشتر به بازی میمونه و اون اینکه ..
کاربر بتونه توی یه محیط سه بعدی دور تا دور موتور رو ببینه و بتونه با حرکت ماوس کامپیوتر، قطعات رو دونه دونه در جای مخصوص خودش قرار بده..

البته راه های دو بعدی ساده هست که میشه این کارو کرد ولی خب من میخوام که کار سه بعدی انجام بشه و کاملا قابل لمس باشه کاربر

کسی هست بتونه کمکم کنه؟؟

البته اگه اصولی راهنماییم کنید ممنون میشم..

راستش باید فردا چهارشنبه جواب بدم بهشون

michelangelo

Well-Known Member
می تونی از دوتا ایها استفاده کنی
البته با کمی تغییرات مثلاً اجزاء موتور که قرار هست به هم وصل شن
برای مثلال این پیوست رو نگاه کن

یا می تونی یه پازل درست کنی
من فقط همینارو می دونستم
هر دو تا نظرم هم یه فایل براش پیوست کردم

پیوست ها

• jewel.rar
    81.1 کیلوبایت · بازدیدها: 43
  • Puzzle.rar
    583.8 کیلوبایت · بازدیدها: 40

ali abedian

Banned
اگر میخاید سه بعدی باشه با mmb امکان پذیر نیست !
احتمالاً با فلش بتونید پیاده سازیش کنید.

درسته و حتما هم میشه انجام داد.. چون دارن انجام میدن.. ولی من بلد نیستم

ممنون میشم نرم افزارهایی در سطح پایین تر معرفی کنید برای انجام این کار به صورت سه بعدی!

ali abedian

Banned
می تونی از دوتا ایها استفاده کنی
البته با کمی تغییرات مثلاً اجزاء موتور که قرار هست به هم وصل شن
برای مثلال این پیوست رو نگاه کن

یا می تونی یه پازل درست کنی
من فقط همینارو می دونستم
هر دو تا نظرم هم یه فایل براش پیوست کردم

آقا خیلی هم لطف کردی، همین دو تا هم خیلی خوب بودن ولی خب من گفتم سه بعدی میخوام کار کنم اون هم قابل لمس ..
البته همین پازلی که گذاشتین رو میتونید با سوییش کدشو آماده کنید؟ چون اونوقت میشه یه ترفندهایی زد که سه بعدی جلوه کنه به این روش.. من کدنویسی در سوییش رو کاملا بلد نیستم و این مواقع وقتی کار عجله ای میشه هم فکرم کار نمیکنه از استرس فراوون، ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب ببینید شما میخاید که علاوه بر اینکه حالت سه بعدی داشته باشه، یعنی موتور به صورت سه بعدی نمایش داده بشه، قطعات هم بصورت سه بعدی جابجا بشن.
درواقع یک پازل سه بعدی، که خب برای انجام اینکار نیاز به برنامه نویسی دارید و فکر نکنم برنامه ای باشه که اینکار رو براتون انجام بده.
بنظرم فلش گزینه ی مناسبی هست، میتونید سوالتون رو در انجمن فلش مطرح کنید.

ali abedian

Banned
انجمن فلش اصلا سریع نیستن توی جواب دادن..
منم نمیتونم انتظار بکشم خیلی.. اینجا همه فلش هم بلدن و هم کد نویسی هم طراحی سایت.. به نظرم سوالمو خوب جایی مطرح کردم.. البته توی انجمن فلش هم گفتم ولی خبری نیست هنوز :green:
تشکر از راهنماییتون .. میدونم از دستت بر میاد اینو انجام بدی پس ممنون میشم راهنمایی کنی باز هم .. البته اینو هم بگم که همه برنامه هامو توی مالتی مدیا بیلدر جمع میکنم در نهایت، پس باید توی همین انجمن هم به نتیجه برسم..

میدونم که میشه، پس باز هم بگید
توی همون فلش رو مثال بزنید من با مالتی مدیا بیلدر لودش میکنم :wink:

منتظرم

m javad

کاربر متخصص
میتونی فیلم بزاری
البته اگر فقط میخوای مثلا موتور تنها روی یکی از جهات مختصاتی بتابه
البته روی هر سه جهت هم امکان پذیر هست
من نمونش رو دیدم
ولی خیلی سخت میشه
همون یه جهت اگر کارتو راه میندازه بگو تا بیشتر توضیح بدم

Member
چرا سفارش رو با یه سه بعدی ساز درمیون نمیذاری؟ شاید به نظرت هزینه بالایی داشته باشه ولی مطمعن باش خروجی خوب جبران هزینه ها رو میکنه
حالت اینتر اکتیو رو هم با موتورهای بازی سازی میتونی بهش بدی

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
انجمن فلش اصلا سریع نیستن توی جواب دادن..
منم نمیتونم انتظار بکشم خیلی.. اینجا همه فلش هم بلدن و هم کد نویسی هم طراحی سایت.. به نظرم سوالمو خوب جایی مطرح کردم.. البته توی انجمن فلش هم گفتم ولی خبری نیست هنوز :green:
تشکر از راهنماییتون .. میدونم از دستت بر میاد اینو انجام بدی پس ممنون میشم راهنمایی کنی باز هم .. البته اینو هم بگم که همه برنامه هامو توی مالتی مدیا بیلدر جمع میکنم در نهایت، پس باید توی همین انجمن هم به نتیجه برسم..

میدونم که میشه، پس باز هم بگید
توی همون فلش رو مثال بزنید من با مالتی مدیا بیلدر لودش میکنم :wink:

منتظرم

دوست عزيز

اول اينكه سوالتون رو جاي مناسبي طرح نكرديد و توصيه ميكنم به همون انجمن فلش برگرديد ... دوم اينكه دانش كار كردن با موتور‌هاي سه بعدي سازي پيچيده تر از اوني كه تصور مي‌كنيد ... با يك پست و چند خط كد كه مشكلي حل نميشه ... توصيه ميكنم مقالات آموزشي كه در اين حوزه وجود دارن رو مطالعه كنيد بعد در مورد صورت مسئله خودتون بيشتر آگاه خواهيد شد

• Like
Reactions: pcj

جدیدترین ارسال ها

بالا