کمک برای ساخت لباس در مایا !

philidor

Member
سلام
دوستان عزیز و اساتید محترم ...
من دوباره به مشکل خوردم ... :green:

در رابطه با ساخت لباس در مایا راهنمایی و کمک می خوام !‌
اگه لینک دانلود Toturials ساخت لباس دارید لطف کنید بزارید ممنون میشم ...

سوالم اینکه لباس و با چین و چروکهاش و بهتره با چی درست کنیم !؟‌

با Plan Polygons راحت تره یا اشکال هندسی دیگه ... چون واقعا امتحان نکردم !‌

من متاسفانه کارکردن با NCloth رو اصلا بلد نیستم ٰ اگه امکانش هست اینجا راهنمایی کنید !‌

اگه که می دونم مبحثش مفصله ! لطف کنید آیدی یاهو بزارید تو یاهو با شما دوستان عزیز ارتباط داشته باشیم >|<

والا هرچی آیدی یاهو دوستان رو ادد کردیم خبری از آنلاین بودن این دوستان ندیدیم ... گویا آیدی اصلی رو لو نمیدن :sad:

HOSSEIN.D

Well-Known Member
دوست عزیز من اگه بلد بودم کمکت میکردم.
تخصصم سیمولیت نیست:green:
ولی میتونی توی هلپ خود مایا NCloth رو سرچ کنی.
واسه شروغ خیلی کمکت میکنه.

اول لباس كراكترت رو درست كن بعد اونو به nCloth تبديل بعد رو كليژنش كار كن .

اگر هم خواسته باشي فقط شبي لباس باشه مدل لباست رو توي ميدباكس يا زي براش وارد كن براش چينو چروك بدي بعد بيار توي مايا.

موفق باشي.

سلام
دوستان عزیز و اساتید محترم ...
من دوباره به مشکل خوردم ... :green:

در رابطه با ساخت لباس در مایا راهنمایی و کمک می خوام !‌
اگه لینک دانلود Toturials ساخت لباس دارید لطف کنید بزارید ممنون میشم ...

سوالم اینکه لباس و با چین و چروکهاش و بهتره با چی درست کنیم !؟‌

با Plan Polygons راحت تره یا اشکال هندسی دیگه ... چون واقعا امتحان نکردم !‌

من متاسفانه کارکردن با NCloth رو اصلا بلد نیستم ٰ اگه امکانش هست اینجا راهنمایی کنید !‌

اگه که می دونم مبحثش مفصله ! لطف کنید آیدی یاهو بزارید تو یاهو با شما دوستان عزیز ارتباط داشته باشیم >|<

والا هرچی آیدی یاهو دوستان رو ادد کردیم خبری از آنلاین بودن این دوستان ندیدیم ... گویا آیدی اصلی رو لو نمیدن :sad:
سلام خیلی سخت گرفتید بابا اصلا سخت نیست اولا لباس ساختن که کاری نداره که فکر کنم خودتون هم بلد باشید یه کپی از بالا تنه می گیریم و جاهای اضافش را پاک میکنیو یه ذره هم ورتکس ها را جا به جا میکنیم خوب این از لباس که اینا بلد بودید حالا واسه ncloth این لینکه آموزشش هست که قبلا آپلود کردم دانلود کنید سوالی بود بپرسید..http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=163701

جدیدترین ارسال ها

بالا