کمک برای راه اندازی سرور

maryam.tanha63

New Member
سلام
یه شرکتی توی تبلیغاتش اورده بود سرور با دسترسی ریموت دسکتاپ و هارد 20گیگ ماهیانه 10هزار تومان
من یه یوزر تست گرفتم.
یه آی پی داد با یوزرنیم
administrator
و یه پسورد
با ریموت دسکتاپ ویندوز وصل شدم
وقتی باش دانلود میکردم سرعتش تا چند مگ هم میرفت.
راحت توش برنامه نصب میکردم یا تنظیمات کنترل پنلش را عوض میکردم و کلا عین ویندوز خودم
توی مای کامپیوتر هم فقط یه درایو سی بود که حجمش ده گیگ بود و توش مای داکیومنت و پوشه ویندوز و پروگرم فایل بود

حالا چندتا سوال داشتم:
طرف چطور این کار را کرده، یعنی یک کامپیوتر را به چند نفر میفروشه در حالیکه هرکدون یوزر، پسورد، درایو سی و کلا همه چیزشون جداست

دوم اینکه آیا این قیمت می ارزه یا نه و کسی پیشنهاد بهتری داره

سوم اینکه اگه من بخوام روش سرور دی ان اس و آپاچی و مای اسکیو ال و سی پنل و از این چیزا راه اندازی کنم تا سایت هام را روش هاست کنم چه کارایی را باید انجام بدم

شنیدم روی این سرور ها میشه اکانت وی پی ان هم داد
واسه اینکار باید چکار کرد؟

msnasiri

Member
سلام
یه شرکتی توی تبلیغاتش اورده بود سرور با دسترسی ریموت دسکتاپ و هارد 20گیگ ماهیانه 10هزار تومان
من یه یوزر تست گرفتم.
یه آی پی داد با یوزرنیم
administrator
و یه پسورد
با ریموت دسکتاپ ویندوز وصل شدم
وقتی باش دانلود میکردم سرعتش تا چند مگ هم میرفت.
راحت توش برنامه نصب میکردم یا تنظیمات کنترل پنلش را عوض میکردم و کلا عین ویندوز خودم
توی مای کامپیوتر هم فقط یه درایو سی بود که حجمش ده گیگ بود و توش مای داکیومنت و پوشه ویندوز و پروگرم فایل بود

اول از همه این چیزی کی دارید می گید اسمش VPS هست (مخفف Virtual Private Server)

حالا چندتا سوال داشتم:
طرف چطور این کار را کرده، یعنی یک کامپیوتر را به چند نفر میفروشه در حالیکه هرکدون یوزر، پسورد، درایو سی و کلا همه چیزشون جداست
یه کامپیوتر قوی (از لحاظ RAMو CPU و...) خلاصه مطلب سرور هست که با برنامه های خاصی میشه چندین سیستم عامل اجرا کرد که همزمان با هم کار کنند و هر کدوم هم یه IP داشته باشن

دوم اینکه آیا این قیمت می ارزه یا نه و کسی پیشنهاد بهتری داره

قیمتش بستگی داره بخوای چه کاری انجام بدی
سوم اینکه اگه من بخوام روش سرور دی ان اس و آپاچی و مای اسکیو ال و سی پنل و از این چیزا راه اندازی کنم تا
سایت هام را روش هاست کنم چه کارایی را باید انجام بدم

هر برنامه ای که بخواید می تونید روش نصب کنید که فقط از بین اینها سی پنل مال لینوکس هست
شنیدم روی این سرور ها میشه اکانت وی پی ان هم داد
واسه اینکار باید چکار کرد؟

وی پی ان هم که بله راحت می شه داد (البته فکر کنم اون شرکت که داده تست کنید تحت VZ بوده و VPN پشتیبانی نمی کنه)

به هر حال امیدوارم مفید بوده باشه

آخرین ویرایش:

is24.ir

Member
سلام

درسته سرویسی که شما گرفتید وی پی اس ویندوز هست و قابلیت نصب سی پنل و وی پی ان رو نداره !

اگر می خواهید که از سی پنل و ابزار قوی و گوناگون php استفاده کنید بهترین گزینه وی پی اس لینوکس یا هاست لینوکس می باشد

موفق باشید

maryam.tanha63

New Member
ممنون از راهنمایی دوستان
من این را برای تست گرفتم تا مراحل راه اندازی یه سرور را یاد بگیرم
راهنمایی های خیلی خوبی کردید

من الان iis و dns را از طریق کامپوننت های ویندوز نصب کردم
فقط موندم که چطوری یه سایت را به این سرور وصل کنم
منظورم اینه که چطوری دی ان اس را تعریف کنم
مثل:
ns1.domain.com
ns2.domain.com
که بتونم این دی ان اس ها را برای یه دامین ست کنم تا اون دامین به یکی از پوشه های این سرور وصل بشه
من فقط آی پی سرور را دارم

ممنون میشم دوستان کمک کنند تا این تاپیک بیش از اینا پربارتر بشه

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا