سلام دوستان , لطف کنین چند روش برای ساخت درخت به سبک Low Poly Modeling به من یاد بدین . ممنون:D
M Mahdi_Rashed Well-Known Member Mar 31, 2009 #1 سلام دوستان , لطف کنین چند روش برای ساخت درخت به سبک Low Poly Modeling به من یاد بدین . ممنون
M masoud_mbm New Member Mar 31, 2009 #2 من فکر نمی کنم خیلی صحیح باشه درخت رو با لو پولی درست کرد چون پلاگین های زیادی هست که درخت رو اماده در اختیارت میزاره
من فکر نمی کنم خیلی صحیح باشه درخت رو با لو پولی درست کرد چون پلاگین های زیادی هست که درخت رو اماده در اختیارت میزاره
AVGHH Member Mar 31, 2009 #3 سلام؛ جفتتون خوش اومدین عیدتونم مبارک آقا مسعود راس میگه ولی اینارو داشته باشی بد نیس: این یکی نسخه مکسی که باهاش کار کرده خیلی قدیمیه ولی روش کار و میشه فهمید که همون مهمه. لینک اینم یکی دیگه لینک اینم یدونه دیگه که شرم دارم از گذاشتنش! لینک ساخت یه درخت با پارتیکل سیستم لینک همینا دیگه... موفق باشی
سلام؛ جفتتون خوش اومدین عیدتونم مبارک آقا مسعود راس میگه ولی اینارو داشته باشی بد نیس: این یکی نسخه مکسی که باهاش کار کرده خیلی قدیمیه ولی روش کار و میشه فهمید که همون مهمه. لینک اینم یکی دیگه لینک اینم یدونه دیگه که شرم دارم از گذاشتنش! لینک ساخت یه درخت با پارتیکل سیستم لینک همینا دیگه... موفق باشی
M Mahdi_Rashed Well-Known Member Mar 31, 2009 #4 البته درسته که طراحی درخت با Low poly خوب نمیشه . ولی وقتی درختای مکس یا Tree Storm یا Tree gen رو تو Unreal Engine میارم کلی Error میده و وقتی میرم تو حالت Real Time Rendering , مثلاً یه قدم بر میدارم باید برم یه قهوه بخورم برگردم برای قدم بعد .
البته درسته که طراحی درخت با Low poly خوب نمیشه . ولی وقتی درختای مکس یا Tree Storm یا Tree gen رو تو Unreal Engine میارم کلی Error میده و وقتی میرم تو حالت Real Time Rendering , مثلاً یه قدم بر میدارم باید برم یه قهوه بخورم برگردم برای قدم بعد .