کمک برای الگريتم کامنت

zorig4fun

Member
با سلام
برای وبسايتم ميخواستم يک کامنت درست کنم که به مشکل بر خوردم.
من امدم يک فرم درست کردم در پائين صفحه که کاربر پيغام خود را با مشخصات وارد کند.
بالای فرم کامنتهای قبلی به وسيله لوپ نمايش داده ميشود.
خوب حالا من به وسيله ای اس پی اينگونه عمل کردم که:
۱. ايدی کامنت خوانده ميشود
۲. به وسيله اس کيو ال از ديتابيس رکودهای مربوط به ايدی فراخوانی ميشوند
۳. ايدی دوم چک ميشود که ايا حالت پست بک است يا نه
۴. اگه حالت پست بک بود اطلاعات فرم دريافت شده و به ديتابيس اضافه ميشود.
۵. اطلاعات که در حالت دوم ذخيره شده بود به وسيله لوپ نوشته ميشوند.
۶. فرم نمايش داده ميشود.
حالا اشکاله من در پست بک ميباشد يعنی صفحه وقتی برای اولين بار اجرا ميشود درست ميباشد وقتی دکمه سابميت ر ميزنم صفحه دچاره مشکل ميشود و رکورد ها به ديتابيس ريخته نميشود.
لطفا اگه ميشه مرا راهنمائی کنيد
من خودم فکر ميکنم اول بايد به وسيله ايف چک کنم که پست بک شده يا نه بعد اطلاعات از ديتابيس فراخوانی شود.
خلاصه من گير کردم اگه فرم الگريتم من اشکال دارد لطفا مرا راهنمائی کنيد که اصلا پست بک چطوری کار ميکند.
با تشکر

m1pfard

Member
اگه منظورتون رو درست فهمیده باشم، شما میتونید با یه فیلد مخفی مشکلتون رو حل کنید. یعنی یه input از نوع hiden تعریف کنید و یه مقدار مشخص بهش بدین. در داخل برنامه هم مقدار اون hnput رو تست کنید. اگر با مقدار شما برابر بود یعنی فرم submit شده!

nima_dir

Active Member
سلام دوست عزيز
من دقيق متوجه نشدم چرا با پست بك مشكل داري اگه ممكنه كمي واضح تر مشكل را توضيح دهيد.
در شمن پيشنهاد من به شما استفاده از Ajax هست كه بدون كمترين دردسري ميتونين اين كار رو انجام دهين.نتيجه نهايي بسيار بهتر و سريعتر خواهد بود
موفق باشيد

zorig4fun

Member
با تشکر از نظرات شما
مشکلم حل شده
در کد نويسی کدها جابجا بود واسه همين نمی شد.
من اول چک کردم که حالت پست است يا نه اگه هست اطلاعات به ديتابيس ريخته شود بعد اطلاعات از ديتابيس فراخوانی ميشود اطلاعات چاپ ميشود بعد فرم نمايش داده ميشود اينطوری همه چيز درست کار کرد.

جدیدترین ارسال ها

بالا