کمک از تمامی اساتید و دیگر دوستان

Eblis-248

Member
با سلام من Eblis-248 مدیر سایت ایران مخ دات کام هستم در حال درست کردن یک پیک تبلیغاتی هستم که در درب منازل پخش می شه این عکس روی پیک هست از شما کمک می خواهم تا یک شکل باهال براش بسازم ممنون می شوم راستی ببخشید که توی عکس این ..... کارو کردم گفتم بچه های این سایت از این کارا نمی کنند ولی ممکنه بعضی افراد .... این کارو بکنن ممنون می شوم جواب منو بدین خدا نگهدار
2mwcwmd.jpg

Eblis-248

Member
من از این سایت بیشتر انتظار داشتم هیچ کسی جواب ما رو نداد هیچ کسی نگوفت خره تو به چند هیچ کسی جواب منم حتی نداد (گریه کردن) پس این مدیران چیکار می کنن این آدم و مدیر تو سایت هست چرا کسی جواب منو نمی ده ولی من هنوز منظر هستم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خيلي خوش اومديد به سايت.

كار شما اشتباه نبوده دوست عزيز. كپي رايت كه مشكلي نداره. ببين تو اينجور كاراي تبليغاتي كه قراره چاپ بشه و دست مردم قرار بگيره معمولا چند تا اصل مهم بايد رعايت بشه. يكي كيفيت كار هست يعني بايد عكسها و متنها و ... از كيفيت مناسبي برخوردار باشن تا بيننده رو جذب كنن. كيفيت پايين كار نه تنها مشتري جذب نميكنه كه باعث از دست دادن مشتري هم ميشه. البته طرح شما ظاهرا كه مشكل كيفيتي نداره و كيفيت خوبي هم داره.

دومين چيزي كه بايد رعايت بشه موضوع عكس مناسبه يعني بايد عكسها متناسب با متن و موضوع باشن. رنگبندي عكسها و رنگبندي كل كار هم مهمه. مثلا همين رنگي كه شما براي پس زمينه بكار بردي واقعا رنگي هست كه توي تبليغات خيلي ازش استفاده ميشه. رنگاي نارنجي و كرم و قهوه اي و اينجور رنگا معمولا خوب چشم رو به طرف خودش جذب ميكنه.

مسئله بعدي نوع فونت هست. يه كار حرفه اي معمولا بايد فونتهاي مناسبي توش بكار بره. مثلا اگر شما داريد براي يه دبستان تبليغات ميكنيد بهتره از فونتهاي كودك و كلاس اول استفاده كنيد تا به بيننده اينطوري القاء كنيد كه اينكار براي اين رده سني كار شده. يا وقتي براي يه رستوران سنتي كار ميكنيد بهتره كه از خط نستعليق استفاده كنيد. الان تو اين كار شما فونتها بعضياشون خوبن و بعضيا نه! اون فونت (با نظارت كانون ...) يعني فونت كودك خيلي براي اينكار زياد مناسب نيست. يا مثلا تركيب فونتاي فارسي و انگليسي بايد به هم بيان. يعني فونتاي فارسي انگليسي تا جايي كه ميتونن بايد به هم شباهت داشته باشن. يعني مثلا اگر از يه فونت ضخيم فارسي مثل تيتر يا جديد استفاده ميكنيد بهتره فونت انگليسي رو هم با همون ضخامت و اندازه استفاده كنيد.

مسئله آخر هم چيدمان كار هست. اين موضوع آخري مهمترين بخش حساب ميشه چون اگر حتي طراحي كار به بهترين شيوه و با بهترين فونتها و عكسها و رنگا هم كار شده باشه ولي وقتي چيدمان درستي انجام نشه هيچ چيز خودش رو اونطوري كه بايد نشون نميده. الان تو كار شما عناصر كارتون بيش از جد پخش و پلا شدن. سعي كنيد يه نظم كلي تو كار ايجاد كنيد.

ببخشيد طولاني شد ولي چون طرح قشنگي بود حيفه كه كار خراب شه.
موفق باشي.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
من از این سایت بیشتر انتظار داشتم هیچ کسی جواب ما رو نداد هیچ کسی نگوفت خره تو به چند هیچ کسی جواب منم حتی نداد (گریه کردن) پس این مدیران چیکار می کنن این آدم و مدیر تو سایت هست چرا کسی جواب منو نمی ده ولی من هنوز منظر هستم
دوست عزيز شما هنوز 2 - 3 ساعت از پست اولتون نميگذره!! بيشتر از اينا بايد صبر داشته باشيد. اينجا كسي هميشه آنلاين نيست و اگر كسي بتونه جواب ميده. تاپيكي اينجا بودن كه بعد از چند روز يه نفر تونسته براش راه حل پيدا كنه و جواب بده. براي شما كه هنوز چيزي نگذشته ازش!

Eblis-248

Member
با سلا از شما متشکرم کار شما عالی بود حتما فونت ها رو تغییر می دهم قسمت انگلیسی رو هم فونتش رو بزرگ و ضخیم می کنم و کانون تبلیغاتی و.. رو هم فونتش رو از کودکانه به یک چیز خفن تبدیل می کنو از شما هم بسیار متشکرم که من را در این زمینه راهنمایی کردید از بابت پست قبلی خودم هم شرمنده راستی اگه فونت باحال برای این کار داری بگذار فرقی نداره دستت درد نکنه خدا نگهدار

Eblis-248

Member
راستی دوستان اگه طرح جالب یا خفنی برای این کار دارن بگذارید اینجا از شما متشکریم راستی در جواب سارا عزیز باید بگم که این عکس بسیار کیفیتش رو پایین آوردم خیلی زیاد بود ممنون خدا نگهدار

جدیدترین ارسال ها

بالا