کمممک

mri54

New Member
سلام من معلمم یه بازی مارپله برای سوال و جواب خیلی ناشیانه طراحی کردم فقط یه خواهش کوچولو دارم میشه لطفا به من بگین چطوری میتونم کنار صفحه یه تاس داشته باشم که وقتی روش کلیک کردم عدد بندازه و شاگردام توی خونه های جدول جلو برن از همه شما اساتید که راهنماییم میکنید بی نهایت سپاس گزارم
:rose:

سلام من معلمم یه بازی مارپله برای سوال و جواب خیلی ناشیانه طراحی کردم فقط یه خواهش کوچولو دارم میشه لطفا به من بگین چطوری میتونم کنار صفحه یه تاس داشته باشم که وقتی روش کلیک کردم عدد بندازه و شاگردام توی خونه های جدول جلو برن از همه شما اساتید که راهنماییم میکنید بی نهایت سپاس گزارم
:rose:

سلام دوست عزیز منم معلمم و تازه آموزش فلش رو شروع کردم.
آدرس وبلاگمو مینویسم خوشحال میشم بهم سر بزنی.
http://moghanaraz.blogfa.com/

در ضمن جواب سوالتونو هم نمیدونم شرمنده.

smmousazadeh

Well-Known Member
برای اینکه عدد تصادفی درست کنید از تابع random استفاده کنید.
برای نمایش تاستون هم می تونید یه موی کلیپ با 6 فریم درست کنید که در هر فریمش یکی از اعداد باشه و هر عددی که توی random به دست آمد به اون فریم برید.

برای حرکت هم میتونید به خانه های مارپله شماره بدید و هر دفعه که به خانه جدیدی رفتید در مورد موندن، بالا رفتن (اگر نردبان باشه) و پایین رفتن ( اگر مار بود) تصمیم بگیرید .

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز بهتر نبود به جای عنوان " کمممک " از عناوین بهتری استفاده می کردید ؟

Avang2005

مدیر انجمن

سلام دوست من

کار زیاد سختی نیست و راهنمایی لازم رو جناب موسی زاده گفتند

شما معلم چی هستید ؟؟؟فلش ؟؟؟

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا