کمبود حافظه در هنگام ساخت swf

ali512

Active Member
با سلام
من همنگامی که می خوام خروجی swf از فایل ساخته شده بسازم وسط های کار پیغام خطای کمبود حافظه می ده و دیگه نمی تونه خروجی تولید کنه . کسی تا حالا با این مشکل بر خورد کرده ؟؟؟ ram کامپیوتر 4 گیگا و کارت گرافیک آنبرد 1 گیگ استفاده می کنم تعداد لایه ها حدود 300 و تعداد فریم ها حدود 14000 تا می شه .

phonix54

Member
سلام .خوب حجمش اگه اینقدر زیاده که تو درایو ها جا نمیشه به چه دردی میخوره اونوقت؟؟مشخصا باید فضا اضافه کنین دیگه براش

mohammad.sub7

کاربر فعال
phonix جان به نظر میرسه منظورشون رو درست متوجه نشدی.

یکی از راهها افزودن virtual memory هستش . 1 عکس میدم برو به مسیر حافظه مجازی رو زیاد کن. ضمناً نباید تو کارهات اینقدر لایه یا

فریم استفاده کنی از مووی کلیپ تو در تو استفاده کن.

virtual memory.JPG

ali512

Active Member
من از کارت گرافیک 1 گیگ هم استفاده کردم . حافظه مجازی را هم زیاد کردم نشد . این انیمیشن مربوط به یک کارتون بیست دقیقه ای می شه برای همین تعداد لایه ها زیاد شده . حجم کل فایل fla حدود 30 مگا بایت است . تصاویر را از محیط فری هند وارد کردم . اگر یک لایه را حذف کنم راحت اجرا می شه ولی در حالت عادی تا وسطای کار می ره و قفل می شه . آیا نرم افزاری سراغ دارید که بتونه fla را به swf تبدیل کنه ؟؟؟؟
ضمنا بسیاری از قسمتها با مووی کلیپ ساخته شده ...

Mehrdad155

کاربر فعال
درود

14000فریم برای تبدیل به swf خیلی زیاده....مسلما فلش کم میاره..خصوصا برای انیمیشن .تنها چیزی که به ذهنم می رسه خرد کردن مووی کلیپ ها و اکسترنال کردنشان و بعد صدا زدن آنها در یه فایل اصلی است.
برنامه ای هم غیرflash نمی شناسم که fla را بهswf تبدیل کنه.

بدرود

JavidFlasher

کاربر فعال
سلام!
شما يکم با کيفيت عکسهاتون ور بريد!تو لايبري عکسهاي وارد شدتون تو propertise که احتمالا پيشفرضpngهستن روjpgکنين حجم پروژتون خيلي کمتر ميشهت و فلش فک کنم بتونه کامپايلش کنه!

ali512

Active Member
اکثریت مطلق تصاویر را از فری هند آوردم برای همین پسوند فایلها png نیست . تو کار قبلی حدودا 15000 فریم بود و حجم کل فایلم حدود 300 مگا بایت ولی راحت خروجی گرفتم . این بار دو تا scene ساختم ولی جواب نداد...

mohammadbasri

کاربر فعال
تصاویر برداری در فلش (مخصوصا در انیمیشین) کار رو سنگین می کنن
اونهم با اون آمار و ارقامی که شما دادین

ali512

Active Member
فکر می کنید اگر background ها را به صورت png بسازم مشکل حل بشه ؟؟؟

فتو شاپ توی پرفرنسیس یه قسمت داره که اجازه میده از بقیه درایوها به عنوان فضایی که برای تم نیاز داره استفاده کنیم رفتم تو فلش دیدم نداشت یا من پیدا نکردم

ولی چیزی که مسلمه باید حجم فایل کم بشه
یه نکته دیگه ایم که هست فلش از 10000 تا فریم که تعداد فریماش زیاد شد مخش هنگ میکنه از 15000 تا بیشتر که کلا نمیگیره
رو همین اصل شاید اگه بیای تعداد فریماتو کم کنی و فریم ریتتم کم کنی جواب بده

mohammadbasri

کاربر فعال
دوست عزیز
خودتو اذیت نکن
شما باید چند تا کار رو انجام بدی
1- استفاده از مووی کلیپ های تو در تو
2- تبدیل تصاور برداری به bitmap
3- تا جایی که کار می کشه از تعداد فریمها و لایه ها کم کنید
خواهید دید که حجم کارتون از نصف هم کمتر خواهد شد.

smmousazadeh

Well-Known Member
تو درایوی که فایلت هست و همچنین درایو ویندوز کمبود جا نداری؟
یه ذره خالی ترشون کن شاید درست شد ( برای ما کع شد :) )

shahed330

Member
دوست عزيز شما مي توانيد فايل FLV كارتون رو در برنامه Adobe Media Encoder CS5 كه يكي از بهترين Convertor هاي شركت ادبي ميباشد.
البته اين برنامه خيلي قوي هست ولي تاحالا با اين تعداد فريم كار نكردم ولي ميتونه 10000 فريم را تبديل به AVI كنه.
اميدوارم كارتون درست بشه

ali512

Active Member
با سلام به همه
تجربه جالبی داشتم که برای بقیه می زارم .
من تصاویری که از محیط فری هند آورده بودم را به فایل png تبدیل کردم و دوباره استفاده کردم . کیفیت تصاویر png نسبت به فایلهای فریهند خیلی کمتره مخصوصا موقع تغییر اندازه و حجم اونها هم خیلی بیشتر ولی مشکل حل شد . حجم فایلم قبلا 30 مگ بود الان نزدیک 100 مگ ولی راحت به swf تبدیل میشه . ضمنا فایلهای فلش fla هستند نه flv لطفا اگر می تونید راهنمایی کنید ... با تشکر از دوستس که راهنمایی درستی در مورد تصاویر و تعداد فریمها کردند .

جدیدترین ارسال ها

بالا