کلیک بر آیه مورد نظر و قرائت آن(آیا ممکن است ؟)

noorabas

Active Member
سلام بر همه دوستان انجمن ام ام بی
امیدوارم احوال همه خوب باشه .
پیشاپیش حلول ماه مبارک رمضان ماه مهمانی خدا ماه عبودیت و اخلاص رو خدمت همه تبریک میگم .
اما سوال :

" به پیوست یک فیلم کوتاه از یه نرم افزار قرآنی گذاشتم که با کلیک روی آیه مورد نظر ، اون آیه توسط قاری ای که قبلا مشخص شده خونده میشه + ترجمه آیه هم بالای اون نوشته میشه "

حالا سوال اینجاست که :
- آیا ام ام بی قادر به انجام همچین کاری هست ؟

- اگر بله ممنون میشم نمونه بذارید .
- از مساعدت های قبلی و اینکه به این سوال پاسخ خواهید داد بسیار سپاسگذارم .
موفــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــق باشید و سعادتمند .
یا علی

ببخشید نشد اینجا آپلود کنم !!!! 400 کیلوبایت تقریبا بیشتر نیست نمیدونم چرا ؟!
یه فایل فلش هست :
http://uplod.ir/9yx9p3286otc/12.swf.htm

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
فکر کنم این موضوع چندین باری تو انجمن مطرح شده باشه!!!
تا جایی که یادمه خود شما هم تو اون پست شرکت داشتید و دنبال کردید (اگر اشتباه نکنم یا موضوعی شبیه به این نباشه و من اشتباها در ذهن سپرده باشم)
به هر جهت یه جستجویی بکنید و اون پست رو بخونید
چون یادم هست که چنتایی از دوستان نمونه هم گذاشته بودن
اگر باز هم سوالی بود مطرح کنید

noorabas

Active Member
ممنون داداشی
بنظرم یه چیزی شبیه این بود که پرسیدم
اما یادم نی
آدرسش چی بود ؟

noorabas

Active Member
میشه کسی با دلفی بسازه و به شکل پلاگن بذاره ؟
بعد میشه تو ام ام بی استفاده کرد؟

BlueMMB

Well-Known Member
سلام . به نظرم بهتر بود دنبال آدرسهایی که دوستان دادن می رفتین ولی چون اصرار به جواب گرفتن دارین در اون حدی که می دونم کمکتون می کنم . در واقع این روشیه که من خودم اگه بخوام همچین چیزی بسازم یا برنامه هایی شبیه به این مورد ازش استفاده می کنم مثل همون تقویم ساده ای که چند روز پیش گذاشته بودم تو سایت . البته شاید روش دیگران متفاوت باشه .

برنامه نویسی اینجور موارد معمولا ساده و تکراری هستن و آرایه ای کردن آبجکت ها و نوشته ها و در صورت تمایل استفاده از دیتابیس راه حل شماست . در واقع مشکل اصلی تو ذخیره کردن و ترتیب بندی آیه ها و نحوه نمایش اونهاست که اونم به حوصله و سلیقه شما بستگی داره . روش درست کردن تقویم ها تقریبا چیزی شبیه به این مورده یعنی اطلاعات مربوط به هر روز رو تو دیتا بیس میریزن بعد با توجه روز مورد نظر اطلاعات از اونجا لود میشن .

در این مورد هم شما باید هر سوره رو یا به شکل تصویری یا نوشتاری ذخیره کنین بعد با توجه به انتخاب کاربر اون سوره با صفحه مورد نظر لود بشن فقط باید به یاد داشته باشین نباید برای هر آیه برنامه بنویسین در واقع استفاده از آرایه اینجاس که به دردتون می خوره شما کافیه n تا HotSpot که n همون مقدار ماکزیمم تعداد آیه هایی هست که تو هر صفحه لود میشن رو به شکل Hot1,Hot2,Hot3,... نامگذاری کنین بعد برای همشون این کد رو بنویسین :

کد:
selobj$=currentobject()
selnum=val(strcopy(selobj$,4,1))
runscript("Hot_Script")

بعد تو Hot_Script بنویسین با توجه به مقدار selnum که همون شماره آیه ی انتخاب شدست و صفحه مورد نظر اطلاعات رو از دیتابیس لود کنه که هم ترجمش ظاهر بشه و هم اینکه آدرس فایل صوتیش رو بگیره و اجراش بکنه .

(اگه یخورده پیچیده بود ببخشین دیگه فقط این مورد به ذهنم می رسه . راستش من تا اونجایی که می تونم از اینجور کارا فرار می کنم چون معمولا کاراشون تکرارین و به شدت اعصاب خورد کن هستن و بیشتر به سرعت تایپ کردنتون یا سرعت copy paste کردنتون کمک می کنن!!! :wink: )

آخرین ویرایش:

noorabas

Active Member
سلام . به نظرم بهتر بود دنبال آدرسهایی که دوستان دادن می رفتین ولی چون اصرار به جواب گرفتن دارین در اون حدی که می دونم کمکتون می کنم . در واقع این روشیه که من خودم اگه بخوام همچین چیزی بسازم یا برنامه هایی شبیه به این مورد ازش استفاده می کنم مثل همون تقویم ساده ای که چند روز پیش گذاشته بودم تو سایت . البته شاید روش دیگران متفاوت باشه .

برنامه نویسی اینجور موارد معمولا ساده و تکراری هستن و آرایه ای کردن آبجکت ها و نوشته ها و در صورت تمایل استفاده از دیتابیس راه حل شماست . در واقع مشکل اصلی تو ذخیره کردن و ترتیب بندی آیه ها و نحوه نمایش اونهاست که اونم به حوصله و سلیقه شما بستگی داره . روش درست کردن تقویم ها تقریبا چیزی شبیه به این مورده یعنی اطلاعات مربوط به هر روز رو تو دیتا بیس میریزن بعد با توجه روز مورد نظر اطلاعات از اونجا لود میشن .

در این مورد هم شما باید هر سوره رو یا به شکل تصویری یا نوشتاری ذخیره کنین بعد با توجه به انتخاب کاربر اون سوره با صفحه مورد نظر لود بشن فقط باید به یاد داشته باشین نباید برای هر آیه برنامه بنویسین در واقع استفاده از آرایه اینجاس که به دردتون می خوره شما کافیه n تا HotSpot که n همون مقدار ماکزیمم تعداد آیه هایی هست که تو هر صفحه لود میشن رو به شکل Hot1,Hot2,Hot3,... نامگذاری کنین بعد برای همشون این کد رو بنویسین :

کد:
selobj$=currentobject()
selnum=val(strcopy(selobj$,4,1))
runscript("Hot_Script")

بعد تو Hot_Script بنویسین با توجه به مقدار selnum که همون شماره آیه ی انتخاب شدست و صفحه مورد نظر اطلاعات رو از دیتابیس لود کنه که هم ترجمش ظاهر بشه و هم اینکه آدرس فایل صوتیش رو بگیره و اجراش بکنه .

(اگه یخورده پیچیده بود ببخشین دیگه فقط این مورد به ذهنم می رسه . راستش من تا اونجایی که می تونم از اینجور کارا فرار می کنم چون معمولا کاراشون تکرارین و به شدت اعصاب خورد کن هستن و بیشتر به سرعت تایپ کردنتون یا سرعت copy paste کردنتون کمک می کنن!!! :wink: )

سلام دادا
ممنون از نظرتون
هر چند اذیت میشید اما اگ براتون مقدوره یه مثال بذارید * ما نکه سواد ام ام بی مون پایینه ! لذا مثال بذاری ثواب میبری!!

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
فكر ميكنم قبلا به سوالي شبيه به اين سوال پاسخ دادم ... با اين حال پيشنهاد ميكنم تو يك ديتابيس به ترتيب آيه ها رو همراه با ترجمه و آدرس فايل صوتي مربوط به اون آيه رو ثبت كنيد.
بعد با يك گزارش گيري ساده مي تونيد هم آيه هم ترجمش و هم فايل صوتيش رو از ديتابيس فراخواني و اجرا كنيد.

Shahim

Active Member
اگر سوره رو به شکل فایل txt در کنار پروژه قرار بدید و از اون فراخوانی بشه می تونید چنینی کاری رو انجام بدید
البته یک مشکل هست که نمی دونم چه طوری با کلیک در متن شماره خطش پیدا می شه
اگر این مشکل حل شد همون شماره رو برنامه شروع به اجرا می کنه و می خونه
باید ترتیل به تفکیک آیه داشته باشی

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
اگر سوره رو به شکل فایل txt در کنار پروژه قرار بدید و از اون فراخوانی بشه می تونید چنینی کاری رو انجام بدید
البته یک مشکل هست که نمی دونم چه طوری با کلیک در متن شماره خطش پیدا می شه
اگر این مشکل حل شد همون شماره رو برنامه شروع به اجرا می کنه و می خونه
باید ترتیل به تفکیک آیه داشته باشی

دوست عزيز
اولا ثبت تمام آيات قرآن تو فايلهاي txt به خاطر حجم بالاي اون اصلا منطقي نيست.

ثانيا وقتي شما از ديتابيس استفاده ميكنيد. هر آيه رو به طور مجزا به همراه ترجمه و فايل صوتي مربوط به اون آيه تو يك ركورد ذخيره ميكنيد.

بعد تو صفحه خودتون مثلا 10 تا ركورد اوليه كه شامل 10 تا آيه اول از سوره موردنظرتون هست رو فراخواني ميكنيد.

خب وقتي رو هر كدوم از اون 10 تا كليك كنيد چون معادل فايل صوتي خودش رو تو ركورد مربوطه داره پس فايل صوتي رو اجرا ميكنه

بعد به متغيرتون عدد 10 رو اضافه ميكنيد تا 10 تا ركورد بعدي يعني از 11 تا 20 رو بخونه و جايگزين آيات فعلي كنه و به همين ترتيب تا آخر سوره

noorabas

Active Member
اولا ثبت تمام آيات قرآن تو فايلهاي txt به خاطر حجم بالاي اون اصلا منطقي نيست.
راست میگه ولی من این کار رو کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!! چون با دیتابیس آشنایی ندارم و فک نکنم بتونم یاد بگیرم و دوستان هم کمک نکردن !!!

noorabas

Active Member
دوست عزيز
فكر ميكنم قبلا به سوالي شبيه به اين سوال پاسخ دادم ... با اين حال پيشنهاد ميكنم تو يك ديتابيس به ترتيب آيه ها رو همراه با ترجمه و آدرس فايل صوتي مربوط به اون آيه رو ثبت كنيد.
بعد با يك گزارش گيري ساده مي تونيد هم آيه هم ترجمش و هم فايل صوتيش رو از ديتابيس فراخواني و اجرا كنيد.
بله ولی چون عرض کردم نمیتونم با دیتابیس کار کنم و اصول قرار دادن فایل ها در دیتابیس و نیز استفاده در بیلدر رو نمیدونم از دوستان کمک خواستم که ........... !

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
بله ولی چون عرض کردم نمیتونم با دیتابیس کار کنم و اصول قرار دادن فایل ها در دیتابیس و نیز استفاده در بیلدر رو نمیدونم از دوستان کمک خواستم که ........... !

شما اين مباحث رو مطالعه نكردين تا حالا ؟

http://forum.majidonline.com/threads/146090-آموزش-قدم-به-قدم-پلاگين-SQLite

http://forum.majidonline.com/thread...ی-کاربردی-SQL-در-پروژه-ها-با-پلاگین-SQLite1-1

جدیدترین ارسال ها

بالا