پشتیبانی کله ی آدم :دی

hollow

Member
سلام بر دوستان مهربووون :rose:
قبلا یه تاپیک به اسم "کارهای مبتدی بنده" درست کرده بودم که می خواستم تمام کارهام رو اونجا بذارم .... ولی دیدم دیگه کسی نمی یاد اونجا نظر بده این شد که یه تاپیک جدید باز کردم :green:

یه کله درست کرده بودم که زیاد جالب نشده بود ....:green: آخه من اصلا نمی دونستم چی جوری درست کنم ...یه عکس آوردم توی تری دی و افتادم به جون یه پلین ...
این شد که تصمیم گرفتم از رو یه آموزش بسازم ....
خیلی گشتم ... علی رقم اینکه یکی از دوستان مهربوون گفته بودن آموزش خیلی زیاده ولی من غیر از این یکی نتونستم آموزشی پیدا کنم که از اول اول یاد داده باشه !:-?

خلاصه از روی این آموزش اینو ساختم :

attachment.php

کار که تموم شد اومدم رندر کنم دیدم فقط چشماش رندر می شه !!!!:shock:
این شد که مجبور شدم از صفحه عکس بگیرم ...:green:
حالا چرا فقط چشماش رندر می شد؟

مسئله ی بعدی اینه که من اصلا بلد نیستم با متریال ها کار کنم :cry: دوستان آموزشی در این زمینه دارن منو راهنمایی کنن؟
ممنون:rose:

منتظر نظراتتون هستم :rose:

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    148.8 کیلوبایت · بازدیدها: 112

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
سلام دوست جان
این نسبت به کار قبلیت واقعا خیلی خیلی پیشرفت داشته تبریک میگم

من دلوغکی گفتم آموزش زیاده گول بخوری:دی
اگر شد یه سرچی میزنم آموزش خوبی بود میذارم برات
موفق موفق باشی

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
خوب شده موفق باشی:rose:
به نظرم یه اموزش دیگرو هم نیگاه کن که بتونی اجزای صورتو بهتر بسازی:oops:
بازم موفق باشی:green:

hollow

Member
سلام دوست جان
این نسبت به کار قبلیت واقعا خیلی خیلی پیشرفت داشته تبریک میگم

من دلوغکی گفتم آموزش زیاده گول بخوری:دی
اگر شد یه سرچی میزنم آموزش خوبی بود میذارم برات
موفق موفق باشی
ممنون مهربووون :rose: نه واقعا آموزش کم نبود ولی هیچ کدوم از اول نبود ... یه جوری بودن ... به دل نمی چسبیدن :green:
اگه آموزش متریال هارو داشته باشید ممنون می شم :rose:
خوب شده موفق باشی:rose:
به نظرم یه اموزش دیگرو هم نیگاه کن که بتونی اجزای صورتو بهتر بسازی:oops:
بازم موفق باشی:green:
ممنون :rose:کار بعدی می خوام برم سراغ ماشین :rose:
اتفاقا از رو امضای شما انگیزه پیدا کردم ....:green: اون ویدیو رو اومدم دانلود کنم (اون لینکی که شما گذاشته بودید) ولی فایلا تو 99 درصد گیر کردن و دیگه دانلود نشده !!:cry: نمی دونم چرا ! شما دلیلشو می دونید ؟ دوباره دانلود کردن هم جواب نمی ده !:cry: یه لینک دیگه هم یکی از بچه ها تو اون تاپیک گذاشته بود که فیلتر بود :-?
خلاصه نتونستم اون ویدیو رو دانلود کنم :cry:

لباش و بینیش خیلی با ظرافت و قشنگه... به نظرم من که خیلی عالیه!:rose:
ممنون:rose: ولی من واقعا برای این کار زحمت خاصی نکشیدم ...:green: پله پله بدون فکر عینا کاری رو که آموزش گفته بود انجام دادم ....یعنی فکر کنم الان اگه آموزشه جلوم نباشه نمی تونم اینو دوباره بسازم :green:

راستی دوستان مهربون دلیل رندر نشدنش رو می دونید؟ می شه راهنماییم کنید؟

ereshkigal

Member
می شه لینک آموزشش رو بدین؟:)
الان دقت کردن متوجه شدم گذاشتین:wink:

آخرین ویرایش:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
hollow جان میشه بگی چجوری دانلود میکنی
با مرورگرت دانلود میکنه اگه با مرورگر دانلود کنی اصلا نمیتونی
من با internet download manager دانلود میکنم تا اخر هم دانلود میشه
به نظرم اموزش خوبی هست حتما نگاه کن
اگه بازم مشکل داشتی بگو
موفق باشی:rose:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
راستی شاید دلیل اینکه فقط چشاش رندر میشه این باشه
ببین اونجایی که دورش خط کشیدم روی گزینه ی view باشه

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    314.8 کیلوبایت · بازدیدها: 5

hollow

Member
hollow جان میشه بگی چجوری دانلود میکنی
با مرورگرت دانلود میکنه اگه با مرورگر دانلود کنی اصلا نمیتونی
من با internet download manager دانلود میکنم تا اخر هم دانلود میشه
به نظرم اموزش خوبی هست حتما نگاه کن
اگه بازم مشکل داشتی بگو
موفق باشی:rose:
با مرورگر اگه اشتباه نکنم نمی شد ....منم با IDM دانلود کردم ...منتها نمی دونم چرا گیر کرد :-?
قبلا هم اینجوری شده بود ...سره یه سری فایلای دیگه ...که تا 99/98 درصد اینا دانلود می کرد ولی اون آخرش گیر می کرد و ادامه نمی داد! :cry: زیاد پیش اومده برام ... دیگه هم نمی تونم اون فایل خاص رو دانلود کنم !!!
حتی ویندوز هم عوض کردم ولی اون فایلرو دانلود نکرد !!! حالا شما لینک دیگه ای از اون آموزش ندیدید؟
تو اینترنت سرچ کردم دیدم ظاهرا مشکل رایجی هست ...ولی هر چی گشتم راه حلی پیدا نشد :دی
خلاصه نمی دونم چی کار کنم :-? ولی با عکسایی که از کار شما و اون آموزشه دیدم و این آموزشه صورته فکر کنم فهمیدم چی جوری ساختتش ....می خوام دست به کار شم یه دونه بدونه آموزش بسازم :green:
فعلا که درگیر امتحانام ..ایشالله 5 شنبه استارتشو می زنم :green:

راستی شاید دلیل اینکه فقط چشاش رندر میشه این باشه
ببین اونجایی که دورش خط کشیدم روی گزینه ی view باشه
ممنون :rose:ولی این دلیلش نبود !
یادم نمی یاد با تنظیماتش ور رفته باشم ولی فقط صورتارو رندر نمی کنه ..هر چیزه دیگه که تو صحنه می سازم رندر می کنه !!!!

ممنون:rose:

پیوست ها

• AAA.jpg
    AAA.jpg
    88.5 کیلوبایت · بازدیدها: 5

ereshkigal

Member
خب ببخشید من اینقدر دیر دارم اینجا پاسخ می گذارم... من شروع کردم از روی لینکی که داده بودید به ساختن این صورت... خب مال من هم رندر نمی شد و متوجه نکته ی خیلی ساده ای شدم بدین شرح که شما باید F10 رو بزنی پنجره ی Render setup باز می شه اونجا در قسمت Option تیک کنار Force2 sided رو فعال می کنی... حالا امتحان کن ببین می تونی رندر بگیری؟:rose:

آخرین ویرایش:

hollow

Member
خب ببخشید من اینقدر دیر دارم اینجا پاسخ می گذارم... من شروع کردم از روی لینکی که داده بودید به ساختن این صورت... خب مال من هم رندر نمی شد و متوجه نکته ی خیلی ساده ای شدم بدین شرح که شما باید F10 رو بزنی پنجره ی Render setup باز می شه اونجا در قسمت Option تیک کنار Force2 sided رو فعال می کنی... حالا امتحان کن ببین می تونی رندر بگیری؟:rose:
مخلصم ...:rose:
اون تیک رو هم زدم ...ولی بازم رندر نشد !:green: کلا تیک های اون قسمت رو دونه دونه امتحان کردم بازم جواب نداد :green:
ممنون :rose:

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
سلام
دوست عزیز کار روی کااکتر خیلی زمان میبره و باید خیلی به جزئیات کار دقت کنی و یه شناختی از آناتومی داشته باشی
و اما در مورد آموزش به نظر من digital-tutors آموزش های خوب ساده و روانی رو تو این زمینه داره دنبال gnomon نرو چون سطحش بالاست
موفق باشی

ereshkigal

Member
مخلصم ...:rose:
اون تیک رو هم زدم ...ولی بازم رندر نشد !:green: کلا تیک های اون قسمت رو دونه دونه امتحان کردم بازم جواب نداد :green:
ممنون :rose:
نه دوست عزیز من از شما ممنونم برای اینکه آموزشی که لینکش رو گذاشتین به من کمک کرد با این نوع مدلسازی آشنا بشم. این برای من واقعاً باارزشه... :rose: نمی دونم واقعاً چرا دیگه رندر نمی گیره!:cry:
اما خدایی الان که دارم این صورت رو می سازم می بینم که واقعاً زحمت کشیدین ولو از روی آموزش چون دفعه ی اول واقعاً سخته.

amir.nemati63

کاربر VIP
احتمالا مشکلت از این باشه...
آبجکت رو انتخاب کن و با راست کلیک روی اون و ورود به قسمت object properties ، گزینه ی renderable رو تیک بزن... اگر این گزینه تیک نداشته باشه آبجکت رو میبینی ولی رندر نمیشه...بعد ok کن و رندر بگیر

hollow

Member
سلام
دوست عزیز کار روی کااکتر خیلی زمان میبره و باید خیلی به جزئیات کار دقت کنی و یه شناختی از آناتومی داشته باشی
و اما در مورد آموزش به نظر من digital-tutors آموزش های خوب ساده و روانی رو تو این زمینه داره دنبال gnomon نرو چون سطحش بالاست
موفق باشی
سلام مهربووون :rose:
به نظر سایته خیلی خوبی می یاد ولی پولکیه که ... :green:
ممنون

احتمالا مشکلت از این باشه...
آبجکت رو انتخاب کن و با راست کلیک روی اون و ورود به قسمت object properties ، گزینه ی renderable رو تیک بزن... اگر این گزینه تیک نداشته باشه آبجکت رو میبینی ولی رندر نمیشه...بعد ok کن و رندر بگیر
ممنون:rose::rose: مشکل دقیقا همین بود ...درست شد :دی ولی برام عجیبه !چون تقریبا مطمئنم که به اون دست نزدم :دی نمی دونم چرا تیکش رفته بود :green:
خیلی خیلی ممنون :rose:

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
به نظر سایته خیلی خوبی می یاد ولی پولکیه که ... :green:
ممنون

سلام
پولکیه؟؟؟؟ دادا تا چند وقته دیگه واسه نفس کشیدنم باید پول بدی :دی
نه اکثرشون به قیمت های خوبی موجوده یه سری به فروشگاه سایتم بزن
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا