کلمات بی احساس! [Feelingless Words]

samsalek

Member
pod.jpg

ویدئو کلیپ کوتاه ساخته شده با After Effects

دریافت کنید با حجم 6 مگابایت:
http://www.samsalek.net/upload/feelingless_words.wmv

پیوست ها

• pod.jpg
    pod.jpg
    39.9 کیلوبایت · بازدیدها: 134

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
سلام
می بینم اومدی تو کار HD
میشه بگی دوربین HD چی هست ؟
یک سئوال
این کلیپ ها را برای جشنواره ای یا جایی می فرستی ؟ اگه آره میشه توضیح بدی ؟
-----------------------------------------
حالا دانلود تموم شد و میریم فیلم را داشته باشیم
--------------------------------
در ایتدا آرم باحالی داری مخصوصا اون تکه که گرد و خاک میاد و میره
دوم زاویه اولی فیلم از خانم خیلی توپه
یا فیلم زیاد می بینی و یا درس اینو خوندی من همیشه از زاویه هات خوشم میاد
خیلی خوب از پلاگین Twitch استفاده کردی
رنگ بندی هم خوبه
فونت های قشنگی هم انتخاب کردی
در مجموع کارت 20 رفیق

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار خیلی عالی ای شده.

شما ایران هستید؟

همیشه واسه من سوال بوده که چرا صداوسیمای ایران از افرادی مثل شما که کم هم نیستن استفاده نمیکنه؟!

این کارها واقعا در سطح جهانی هستن و تلویزیون ایران واقعا کم داره یه همچین کارهایی رو.

با اجازه میذارمش تاپ گالری.

توی مجله ی ماه بعد (اسفند) هم کارهای تاپ گالری قرار داده میشن که میتونید اونجا هم ببینیدشون.

فقط اگر امکانش هست از همین تصویری که بالا گذاشتید یه دونه بزرگ و باکیفیتش رو بدید ممنون میشم.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

samsalek

Member
سلام
می بینم اومدی تو کار HD
میشه بگی دوربین HD چی هست ؟
یک سئوال
این کلیپ ها را برای جشنواره ای یا جایی می فرستی ؟ اگه آره میشه توضیح بدی ؟
-----------------------------------------
حالا دانلود تموم شد و میریم فیلم را داشته باشیم
--------------------------------
در ایتدا آرم باحالی داری مخصوصا اون تکه که گرد و خاک میاد و میره
دوم زاویه اولی فیلم از خانم خیلی توپه
یا فیلم زیاد می بینی و یا درس اینو خوندی من همیشه از زاویه هات خوشم میاد
خیلی خوب از پلاگین Twitch استفاده کردی
رنگ بندی هم خوبه
فونت های قشنگی هم انتخاب کردی
در مجموع کارت 20 رفیق

مرسی از نظرات خوبت.
دوربین HD وضوح تصویر بالاتری داره. در دوربین های معمولی یا دی وی(DV) وضوح تصویر720 در 576 برای پال هست اما در HD وضوح تصویر به ترتیب زیر
1280 در 720 -720p
1440 در 1080-HDV
1920 در 1080 -Full HD
برای ضبط این کار من از دوربینXH-A1 استفاده کردم که دوربین HDV هست.
این کلیپ رو برای جایی نفرستادم، کار شخصی برای خودم بوده.

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
مرسی از نظرات خوبت.
دوربین HD وضوح تصویر بالاتری داره. در دوربین های معمولی یا دی وی(DV) وضوح تصویر720 در 576 برای پال هست اما در HD وضوح تصویر به ترتیب زیر
1280 در 720 -720p
1440 در 1080-HDV
1920 در 1080 -Full HD
برای ضبط این کار من از دوربینXH-A1 استفاده کردم که دوربین HDV هست.
این کلیپ رو برای جایی نفرستادم، کار شخصی برای خودم بوده.
ممنون
من می خواستم بدونم دوربینت چی هست یعنی Sony یا چیز دیگه ای ؟
اگه ممکنه لینکشم اینجا بذاری
من فیلم HD دیدم، واقعا کیفیت خیره کننده ای داره
خیلی دوست دارم دوربین HD بگیرم و HD کار کنم
الان این دوربین Full HD هست یا نه ؟
الان که قیمت های جهانی اومده پایین آیا این دوربین ها هم اومده یا نه ؟

samsalek

Member
کار خیلی عالی ای شده.

شما ایران هستید؟

همیشه واسه من سوال بوده که چرا صداوسیمای ایران از افرادی مثل شما که کم هم نیستن استفاده نمیکنه؟!

این کارها واقعا در سطح جهانی هستن و تلویزیون ایران واقعا کم داره یه همچین کارهایی رو.

با اجازه میذارمش تاپ گالری.

توی مجله ی ماه بعد (اسفند) هم کارهای تاپ گالری قرار داده میشن که میتونید اونجا هم ببینیدشون.

فقط اگر امکانش هست از همین تصویری که بالا گذاشتید یه دونه بزرگ و باکیفیتش رو بدید ممنون میشم.

موفق باشید.

مرسی از اظهار لطفت :)
من الان ایران نیستم. البته تابستون که اومده بودم دنبالش بودم که ببینم چطور میشه کار کرد با صدا و سیما .. اتفاقا" در اون موقع یک تیم داشتند تدارک میدیدند برای تحقیق راجب ساختن یک شهرک جلوه های ویژه .. اما خب برخوردها چندان دوستانه نبود. به هر حال اگر شرایطش فراهم بشه کجا بهتر از کار کردن تو کشور خود آدم؟
- تصویر بزرگتر رو پیوست کردم.

پیوست ها

• feelingless.jpg
    feelingless.jpg
    109 کیلوبایت · بازدیدها: 76

samsalek

Member
ممنون
من می خواستم بدونم دوربینت چی هست یعنی Sony یا چیز دیگه ای ؟
اگه ممکنه لینکشم اینجا بذاری
من فیلم HD دیدم، واقعا کیفیت خیره کننده ای داره
خیلی دوست دارم دوربین HD بگیرم و HD کار کنم
الان این دوربین Full HD هست یا نه ؟
الان که قیمت های جهانی اومده پایین آیا این دوربین ها هم اومده یا نه ؟

دوربین من Canon XH A1 هست که تو ایران هم هست فکر کنم بین 3 تا 4 میلیون تومن.
http://www.canon.co.uk/For_Home/Product_Finder/Camcorders/High_Definition_HD/XH_A1/index.asp
کار کردن با hd خوبه اما چون تصویر بزرگتره کامپیوتر قویتری هم نیاز هست هم برای تدوین و هم compositing. دوربین های HD دارن ارزونتر میشن ولی هنوز هم یکدروبین خوب نسبتا" گرون هست. دوبین camcorder HD هست که حرفه ای نیست اما کیفیت تصویر فوق العاده ای دارند و استفاده از اونها شروع خوبی میتونه باشه.

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
سلام آقای سالکی عزیز .. خوب هستین ؟! کم پیدا ؟!

دارم دانلود می کنم .... اگه مثل بقیه کاراتون باشه که باید عالی باشه ... خصوصا Letter !!!

موفق باشی دوست من

حمید اگه مایه زیاد نداری می تونی به قول آقای سالکی از camcorder HD استفاده کنی . رزولوشن Full HD هم بهت می دن اما مثل دوربین Canon XH A1 لنز گنده ندارن ... و حلقه زوم و فوکوس هم ندارن . اما کیفیتشون خیلی خوبه ...

موفق باشی

samsalek

Member
سلام آقای سالکی عزیز .. خوب هستین ؟! کم پیدا ؟!

دارم دانلود می کنم .... اگه مثل بقیه کاراتون باشه که باید عالی باشه ... خصوصا Letter !!!

موفق باشی دوست من

حمید اگه مایه زیاد نداری می تونی به قول آقای سالکی از camcorder HD استفاده کنی . رزولوشن Full HD هم بهت می دن اما مثل دوربین Canon XH A1 لنز گنده ندارن ... و حلقه زوم و فوکوس هم ندارن . اما کیفیتشون خیلی خوبه ...

موفق باشی

Letter رو شما کجا دیدی؟ :D
اون فیلم داستان ساختنش جالب بود . بین 1 نصفه شب تا 4 صبح فیلمبرداری شده!
امیدوارم از این کار هم خوشت بیاد :)

animeditor

Active Member
سلام جميعاً

ايول ... من با اين جور كارا خيلي حال مي كنم.
نمي شه ازش ايراد گرفت ... چون هر كسي يه نظر شخصي داره كه با ديگران متفاوته.
پس نظرم رو مي گم ...

اون كار قبلي Hope يه كار فوق العاده بود ... به خصوص لطافت موسيقيش؛ كه با تم ملايم كل كار، حس جالبي به آدم مي داد.
نمي دونم دليلت واسه انتخاب اين موسيقي واسه "كلمات بي احساس" چيه. شايد يه موسيقي لطيف تر بهتر مي شد.
ولي از اون جايي كه مي دونم كاري رو بدون دليل انجام نمي دي، برداشتم رو مي گم:
اين موسيقي (تقريباً خشن، نسبت به تم كار) داره مشغوليات ذهني فرد رو نشون مي ده ... انساني كه توي پاييز زندگي تنها مونده و روزمرگي ها، چيزي (يا هيچ حقيقتي) براش نذاشته.
موسيقي نشون مي ده كه جدا شدن از احساسات ذاتي و انساني، روي ذات فرد چه تاثير ناآرام و مشوشي مي ذاره ... به طوري كه حتي معني اين كلمات رو هم متوجه نمي شه ...

اين كلمات (احساسات) انسان رو محاصره كرده ... چون توي ذات آدمه.
بايد بخواي كه بتوني اونا رو درك كني ... وگرنه حوصله تو سرمي برن ... بعدش دوباره ازشون جدا مي شي و ... توي پاييز تنها گم مي شي.

دوستان هم برداشت هاشون رو بنويسن خوشحال مي شيم.

التماس دعا
يا علي

samsalek

Member
سلام جميعاً

ايول ... من با اين جور كارا خيلي حال مي كنم.
نمي شه ازش ايراد گرفت ... چون هر كسي يه نظر شخصي داره كه با ديگران متفاوته.
پس نظرم رو مي گم ...

اون كار قبلي Hope يه كار فوق العاده بود ... به خصوص لطافت موسيقيش؛ كه با تم ملايم كل كار، حس جالبي به آدم مي داد.
نمي دونم دليلت واسه انتخاب اين موسيقي واسه "كلمات بي احساس" چيه. شايد يه موسيقي لطيف تر بهتر مي شد.
ولي از اون جايي كه مي دونم كاري رو بدون دليل انجام نمي دي، برداشتم رو مي گم:
اين موسيقي (تقريباً خشن، نسبت به تم كار) داره مشغوليات ذهني فرد رو نشون مي ده ... انساني كه توي پاييز زندگي تنها مونده و روزمرگي ها، چيزي (يا هيچ حقيقتي) براش نذاشته.
موسيقي نشون مي ده كه جدا شدن از احساسات ذاتي و انساني، روي ذات فرد چه تاثير ناآرام و مشوشي مي ذاره ... به طوري كه حتي معني اين كلمات رو هم متوجه نمي شه ...

اين كلمات (احساسات) انسان رو محاصره كرده ... چون توي ذات آدمه.
بايد بخواي كه بتوني اونا رو درك كني ... وگرنه حوصله تو سرمي برن ... بعدش دوباره ازشون جدا مي شي و ... توي پاييز تنها گم مي شي.

دوستان هم برداشت هاشون رو بنويسن خوشحال مي شيم.

التماس دعا
يا علي

برداشتت فوق العاده نزدیک بود به ایده ای اصلی کار. جالب اینکه در اصل کار قرار بود آرومتر باشه یا موزیک ملایم! و 2 تا صحنه دیگر هم تو storyboard براش در نظر گرفته بودم اما بعد از فیلمبرداری و یک ویرایش سریع به نظر طولانی و خسته کننده اومد برای همین هم ریتم کل کار سریعتر و پایانش هم عوض شد. البته این سرعت اشاره به کوتاه بودن عمر هم داره و مقاطع زندگی (هر صحنه-scene) که به سرعت میگذرند.

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
Letter رو شما کجا دیدی؟
اون فیلم داستان ساختنش جالب بود . بین 1 نصفه شب تا 4 صبح فیلمبرداری شده!
امیدوارم از این کار هم خوشت بیاد

هه هه . تازه بقیش رو هم دیدم ... ولی قشنگ ترین کارتون به نظر من stop motion قشنگتونه : Dont Jump ه ... من شخصا خیلی باهاش حال کردم . الان شما یه پوشه ای داری در کامپیوتر من و در قِسمتfriends work به نام sam salek . فیلم جدیدتون هم به مجموعه قبلی اضافه شد ...

حالا درباره کار جدیدتون ... بسیار جالب اما دفعه اول که دیدمش یاد کار قبلی تون true words افتادم !!
من هم با animeditor یکمی موافقم ... موسیقی در ابتدا فکر می کنی هیچ تناسبی با کار نداره ... مثلا موسیقی HOPE بسی قشنگ رو کار مچ شده یا Turn it off که اصلا جالب در اومده رو کار ...
نقد بسیار جالب و کاملی رو هم دوستمون animeditor اراده دادن . من که خیلی استفاده کردم ... دیگه جرات جسارت ندارم!!

در کل کار از لحاظ فنی و نه محتوایی چندتا نکته جالب داشت :
- کادر بندی های قشنگ و اصولی که تو اکثر کارای قبلی تون دیده میشه .(اوجش no story بود !!! ) نشون میده رو این قضیه خیلی حساسیت نشون میدین
- تمپو مناسب نه ملال آور و نه کم که چیزی نفهمی
- کامپوزیت متن ها هم جالب شده بود مخصوصا جایی که کاراکتر کاغذ مچاله شده رو می اندازه کنار کلمه Hatred
- و ترکیب رنگ تون هم به نظر من مناسب و به جاست

در کل کاراتون رو من خیلی دوست می دارم . making of نداره این یکی ؟!!!

موفق باشین دوست جان هنرمند

آخرین ویرایش:

samsalek

Member
هه هه . تازه بقیش رو هم دیدم ... ولی قشنگ ترین کارتون به نظر من stop motion قشنگتونه : Dont Jump ه ... من شخصا خیلی باهاش حال کردم . الان شما یه پوشه ای داری در کامپیوتر من و در قِسمتfriends work به نام sam salek . فیلم جدیدتون هم به مجموعه قبلی اضافه شد ...

حالا درباره کار جدیدتون ... بسیار جالب اما دفعه اول که دیدمش یاد کار قبلی تون true words افتادم !!
من هم با animeditor یکمی موافقم ... موسیقی در ابتدا فکر می کنی هیچ تناسبی با کار نداره ... مثلا موسیقی HOPE بسی قشنگ رو کار مچ شده یا Turn it off که اصلا جالب در اومده رو کار ...
نقد بسیار جالب و کاملی رو هم دوستمون animeditor اراده دادن . من که خیلی استفاده کردم ... دیگه جرات جسارت ندارم!!

در کل کار از لحاظ فنی و نه محتوایی چندتا نکته جالب داشت :
- کادر بندی های قشنگ و اصولی که تو اکثر کارای قبلی تون دیده میشه .(اوجش no story بود !!! ) نشون میده رو این قضیه خیلی حساسیت نشون میدین
- تمپو مناسب نه ملال آور و نه کم که چیزی نفهمی
- کامپوزیت متن ها هم جالب شده بود مخصوصا جایی که کاراکتر کاغذ مچاله شده رو می اندازه کنار کلمه Hatred
- و ترکیب رنگ تون هم به نظر من مناسب و به جاست

در کل کاراتون رو من خیلی دوست می دارم . making of نداره این یکی ؟!!!

موفق باشین دوست جان هنرمند

اول باید اعتراف کنم که حسابی غافلگیر شدم از اینکه کارهای قدیمیم رو هم دیدی مخصوصا" کاری مثل کلمات واقعی که یک کلیپ خیلی خیلی ساده بود و تشکر از نظراتت؛ نظرات همه ی دوستان فوق العاده ارزشمند هست برام و نه تنها خوشحالم می کنه بلکه انرژی میده بهم که کار بعدی رو با دقت و کیفیت بالاتری انجام بدم.
اما در مورد اینکار قبول دارم که موسیقیش چندان فوق العاده نیست نسبت به کارهای قبلی و دلیلش فکر می کنم این بوده که نوع روایت داستان عوض شد و از اونجایی که من اغلب قبل از آغاز کار یا اقلا" قبل از ویرایش موسیقی رو انتخاب می کنم هماهنگی خوبی به وجود میاد اما برای اینکار موسیقی بعد از اتمام اضافه شده ...
(موسیقی اولیه که در نظر گرفته بودم رو می تونید از اینجا بشوید:http://www.samsalek.net/upload/25 - Audio Machine - Veiled Dreams.mp3)
با توجه به نظر شما و دوست عزیزمون animeditor قول میدم که به دنبال یک موسیقی مناسب تر باشم و همینطور رهاش نکنم.
No Story اصلا" مبنای داستانش بر اساس کادربندی بود و به همراه دوستم که رومانیایی هست تقریبا" 7 ساعت صرف فیلمبرداری کل کار کردیم اما باید اعتراف کنم که از نتیجه چندان راضی نبودیم برای همین هم کار رو ادامه ندادیم چون داستان هنوز ادامه داشت.
این کار آخری Making of نداشت؛ خیلی کوتاه بود.

Allahparast

Member
سلام به سام عزیز کار بسیار زیبای شده و من بیشتر به کیفیت کارت امتیاز زیادی میدم و در قسمت نوشته نفرت که کاغذ مچاله شده میفته کنارش ایده جالبی بود و فقط من تو قسمت آخر نمیدونم چطور اون خانم مولتی میشه و شفافیتش هم پایینه میشه یکم توضیح بدی
بعد اگه میشه اون چندتا کارات رو هم که بحثش هست در این تاپیک لینک بدی
کار بسیار زیبای شده با تشکر اللهیار:rose:

samsalek

Member
سلام به سام عزیز کار بسیار زیبای شده و من بیشتر به کیفیت کارت امتیاز زیادی میدم و در قسمت نوشته نفرت که کاغذ مچاله شده میفته کنارش ایده جالبی بود و فقط من تو قسمت آخر نمیدونم چطور اون خانم مولتی میشه و شفافیتش هم پایینه میشه یکم توضیح بدی
بعد اگه میشه اون چندتا کارات رو هم که بحثش هست در این تاپیک لینک بدی
کار بسیار زیبای شده با تشکر اللهیار:rose:

مرسی از اظهار لطفت.
اون افکت با ماسک کردن پنج لایه انجام شده و شفافیت(opacity) برای هر کدوم پایین اومده.

ae-conf.jpg

Ali 59

Well-Known Member
Because you can't conscience things by words...you could feel them only when you encounter them.

احسنت!... خیلی عالی

سکانس Confusion و بلند شدن دخترک و لحظه ای که دوربین از نیمکت دور میشه تا برسه به پنجره و کلیه کادربندی ها و غیره واقعا خلاقانه و شاهکاره.

فقط من چند چیز به ذهنم میرسه که عرض میکنم خدمتت:
در سکانسی که کلمه HAPPINESS روی صندلی نقش بسته(و انصافا هم خیلی خوب و عالی میکس شده) ؛ چه لزومی داره دوباره یه Happiness دیگه بصورت تکست بیاد بالاش؟

همچنین در سکانس Sadness ، SADNESS خیلی غیرطبیعی و لوس روی کاغد میکس شده..بنظرم بجاش میشد مثلا از یک شکلک استفاده کنی یا مثلا واقعی و خیلی ساده با خودکار یا ماژیک روی کاغذ نوشته شده باشه sadness یا اصلا دخترک در حال نوشتن کلمه Sadness باشه!

همچنین باز هم چه لزومی داره کلمه "CREATE" بتنهایی بیاد و HATRED به تنهایی در سکانس بعد؟ بنظرم اگر با هم همراه میشدند جالب تر بود یعنی "?CREATE HATRED"

باز هم اون OR...".R" در سکانس confusion بنظرم اضافیه و تو ذوق میزنه.

البته این صرفا نظر شخصی بنده بود بعنوان یک بیننده عام .. مطمئنا سلایق متفاوته

خسته نباشی و بامید کارهای جذاب بعدی...
Peace

آخرین ویرایش:

samsalek

Member
Because you can't conscience things by words...you could feel them only when you encounter them.

احسنت!... خیلی عالی

سکانس Confusion و بلند شدن دخترک و لحظه ای که دوربین از نیمکت دور میشه تا برسه به پنجره و کلیه کادربندی ها و غیره واقعا خلاقانه و شاهکاره.

فقط من چند چیز به ذهنم میرسه که عرض میکنم خدمتت:
در سکانسی که کلمه HAPPINESS روی صندلی نقش بسته(و انصافا هم خیلی خوب و عالی میکس شده) ؛ چه لزومی داره دوباره یه Happiness دیگه بصورت تکست بیاد بالاش؟

همچنین در سکانس Sadness ، SADNESS خیلی غیرطبیعی و لوس روی کاغد میکس شده..بنظرم بجاش میشد مثلا از یک شکلک استفاده کنی یا مثلا واقعی و خیلی ساده با خودکار یا ماژیک روی کاغذ نوشته شده باشه sadness یا اصلا دخترک در حال نوشتن کلمه Sadness باشه!

همچنین باز هم چه لزومی داره کلمه "CREATE" بتنهایی بیاد و HATRED به تنهایی در سکانس بعد؟ بنظرم اگر با هم همراه میشدند جالب تر بود یعنی "?CREATE HATRED"

باز هم اون OR...".R" در سکانس confusion بنظرم اضافیه و تو ذوق میزنه.

البته این صرفا نظر شخصی بنده بود بعنوان یک بیننده عام .. مطمئنا سلایق متفاوته

خسته نباشی و بامید کارهای جذاب بعدی...
Peace

علی عزیز
ممنون از نظراتت و اظهار لطفت.
از لحاظ زیبایی تصویری همونطور که خودتم گفتی سلیقه ها متفاوته هر چند که با بعضی از نظراتت(باز هم اون OR...".R" در سکانس confusion بنظرم اضافیه و تو ذوق میزنه) موافقم. اکثرا" برای هر چیزی که هست دلیلی بوده و همینطوری تصادفی نیومده و فکر کردم شاید بد نباشه بخشی از یادداشتهای پیش ساخت کار رو که مربوط به نظرات شماست اینجا بذارم:

from brainstorming notes:
-sadness comes from another dimension,
we don't understand it but we learn to suffer and appreciate the pain.
- ask questions/leave space between the words; give the viewer a chance to make the sentence.

from post production notes:
- use added texts to control the rhythm and tempo.
- do not let the viewer to concentrate on a specific part of the frame, eyes should be randomly moving.

باز هم من رو در جریان نظرات خوبت بذار.

جدیدترین ارسال ها

بالا