بی بی کد کلبه چوبی

mm88mm

Member
همه چی عالیه بجر گل هایی که رو زمینند کاش بصورت راندوم چند مدل متنوع هم میزاشتی ترکیب رنگ زیبایی میشد
و اینکه افرادی که میرن به این کلبه چرا راه پیاده روشون هم چمن بلنده.یه راه آدم رو کارتون رو زیبا تر میکنه
و یک مساله اینکه چرا زمین خاک نداره؟
البته ذوست عزیز من خودم نمیتونستم کار به این زیبایی بزنم فقط دلم میخواد کار زیبات زیبا تر بشه

آخرین ویرایش:

amir0172

Well-Known Member
همه چی عالیه بجر گل هایی که رو زمینند کاش بصورت راندوم چند مدل متنوع هم میزاشتی ترکیب رنگ زیبایی میشد
و اینکه افرادی که میرن به این کلبه چرا راه پیاده روشون هم چمن بلنده.یه راه آدم رو کارتون رو زیبا تر میکنه
و یک مساله اینکه چرا زمین خاک نداره؟
البته ذوست عزیز من خودم نمیتونستم کار به این زیبایی بزنم فقط دلم میخواد کار زیبات زیبا تر بشه

سلام
خیلی ممنون
این یه جور خونه خاص هستش شاید سالی یه بار به این خونه رفت و آمد بشه و به این خاطر آدم رو نذاشتم در مورد گلها هم زیاد شلوغش نکردم (سلیقه ای)

archman3d

Member
به به خوشگله، در نگاه اول خیلی قشنگ شده
دوستمون به یه سری نکته ها اشاره کرده،درختا چرا بعضیاش تو حالو هوای زمستون و پاییزن و بعضیاش چله ی تابستون؟؟؟
فقط شما سیستم نور پردازی و نرم افزار و پلاگین های که استفاده کردی برای پست واسمون بگو
چقدر زمان گذاشتی؟
موفق و معید

amir0172

Well-Known Member
به به خوشگله، در نگاه اول خیلی قشنگ شده
دوستمون به یه سری نکته ها اشاره کرده،درختا چرا بعضیاش تو حالو هوای زمستون و پاییزن و بعضیاش چله ی تابستون؟؟؟
فقط شما سیستم نور پردازی و نرم افزار و پلاگین های که استفاده کردی برای پست واسمون بگو
چقدر زمان گذاشتی؟
موفق و معید

سلام
خیلی ممنون
در این کار برای نور پردازی از Vray Dome و HDRIاستفاده کردم و برای پست هم Ps و Color Efex Pro

mitar69

New Member
چقدر خوب شده من خیلی دارم تلاش میکنم که رندرای خوب بگیرم ولی واقعا نمیدونم چرا نمیشه
شما چطوری به این رسیدین؟؟ یعنب آموزش خاصی دیدین؟!!

amir0172

Well-Known Member
چقدر خوب شده من خیلی دارم تلاش میکنم که رندرای خوب بگیرم ولی واقعا نمیدونم چرا نمیشه
شما چطوری به این رسیدین؟؟ یعنب آموزش خاصی دیدین؟!!
سلام خیلی ممنون
دوست عزیز برای پیشرفت باید تمرین کنین تلاش کنین و بهترین آموزشها رو هم میتونین از وب پیدا کنین. البته من هنوز هیچی بلد نیستم و تازه دارم یه چیزایی یاد میگیرم.
این سایت هم میتونه خیلی کمکتون کنه آموزشای خیلی خوبی داره موفق باشین
http://www.ronenbekerman.com/

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام امیر این عکس هست یا رندر؟؟؟
جدی میگم عالی شده.واقعا جای تقدیر داره.فقط گلایه من از شما یا امثال محمدجواد که اینقدر کارهاتون خوبه شیر نمیکنین کاراتون رو.
فعالیتتون رو بیشتر کنین
نکات ضعف کار به نظرم بحث گلاسی چوب هاباشه.خیلی سابدیوایز کم هست.
نکته دیگه برای آپلود عکس از خود آپلودر عکس یایت استفاده بکن که توی بند انگشتی بزاره
من اینکارو الان برات میکنم.ممنون

amir0172

Well-Known Member
سلام امیر این عکس هست یا رندر؟؟؟
جدی میگم عالی شده.واقعا جای تقدیر داره.فقط گلایه من از شما یا امثال محمدجواد که اینقدر کارهاتون خوبه شیر نمیکنین کاراتون رو.
فعالیتتون رو بیشتر کنین
نکات ضعف کار به نظرم بحث گلاسی چوب هاباشه.خیلی سابدیوایز کم هست.
نکته دیگه برای آپلود عکس از خود آپلودر عکس یایت استفاده بکن که توی بند انگشتی بزاره
من اینکارو الان برات میکنم.ممنون

سلام عارف جان خیلی ممنون شما لطف دارین
چشم ببخشید از این به بعد از آپلودر استفاده میکنم

mgh-max

کاربر فعال
نظر شخصی من اینه چمنا و درختا کل توجها رو به خودشون اختصاص دادن از کامنتا مبشه فهمید. اون طور که باید بنا مورد توجه قرار نگرفته . نظر شخصی من اینه بنا نسبت به سایز درختا یکم باید کوچک تر باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا