بی بی کد کلبه رویایی (تمرین کامپوزیت)

amir0172

Well-Known Member
سلام دوستان عزیز این اولین کار تمرینی کامپوزیت من هست.
تصویر اول رندر اصلیه و تصاویر دوم و سوم هم کار شده با فتوشاپ در تصویر سوم لبه های ساختمان سفید جالب نشد که علتش اینه که زیاد روش وقت نذاشتم.منتظر انتقاد و راهنمایی های دوستان هستم.:rose:

85.jpg
این هم تصاویری که در این کار استفاده کردم

Untitled-1.jpg

HR3D

کاربر فعال
بسیار زیباست ، لذت بردم ، آفرین ، تصویر دومی رو بیشتر دوست دارم سومی به نظرم خوب نشده تلفیق ساختمونش

این نشون میده همه چیز رندر نیست
موفق باشی :rose:

archman3d

Member
من هر سری این کارو میبینم میرم توی فکر
قشنگ شده، خیلی
اگه آموزشی در مورد این تکنیک داری به ما هم معرفی کن

amir0172

Well-Known Member
من هر سری این کارو میبینم میرم توی فکر
قشنگ شده، خیلی
اگه آموزشی در مورد این تکنیک داری به ما هم معرفی کن

بهمن رئوفی یه اموزشی داره به نام PhotoComp خیلی جالبه حتما دانلود کن نکات خوبی رو میگه منم فقط همون اموزش رو نگاه کردم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. قطعا کلید تشکر نمی تونه از کار به این خوبی قدردانی کنه
خیلی قوی شده و به قول فامیل دور... " من دیگه حرفی ندارم "

darklight

کاربر فعال
بسیار زیبا.:rose:
کار کامپوزیت کار به نظرم خیلی عالی و حرفه ای در اومده:paint: (البته من هنوز توی این کار وارد نشدم که نظر حرفه ای بدم:green:)
من اون حالت مه سفیدی که روی ساختمون و آسمونه خیلی دوست نداشتم که صد البته نظر شخصیه.
ولی امیدوارم بتونم از این کارها هم بکنم. باید کم کم وارد فاز کامپوزیت توی کارهای خارجیم هم بشم و از اینکه با قرار دادن این کار این مورد رو به من یادآوری کردید و همچنین یک آموزش خوب رو هم معرفی کردید بسیار ممنونم.

amir0172

Well-Known Member
سلام. قطعا کلید تشکر نمی تونه از کار به این خوبی قدردانی کنه
خیلی قوی شده و به قول فامیل دور... " من دیگه حرفی ندارم "

سلام عارف جان لطف دارین شما

بسیار زیبا.:rose:
کار کامپوزیت کار به نظرم خیلی عالی و حرفه ای در اومده:paint: (البته من هنوز توی این کار وارد نشدم که نظر حرفه ای بدم:green:)
من اون حالت مه سفیدی که روی ساختمون و آسمونه خیلی دوست نداشتم که صد البته نظر شخصیه.
ولی امیدوارم بتونم از این کارها هم بکنم. باید کم کم وارد فاز کامپوزیت توی کارهای خارجیم هم بشم و از اینکه با قرار دادن این کار این مورد رو به من یادآوری کردید و همچنین یک آموزش خوب رو هم معرفی کردید بسیار ممنونم.
سلام خیلی ممنون دوست عزیز
کامپوزیت واقعا کار لذت بخشیه شایدم بشه با این تکنیک در زمان رندر هم صرفه جویی کرد

جدیدترین ارسال ها

بالا