بی بی کد کلبه جنگلی

yas_d

Member
سلام امیر جان خسته نباشی‌:rose:
آفرین میگم بهت چقدر خوب کار کردی
به جزئیات خیلی‌ خوب پرداختی، تمه رنگیه کار هم خیلی‌ خوب و دلم نشین
کادر بندیش هم خوب شده
اما یه نکتهٔ کوچکی رو بگم توی کارت، روشنایی‌‌هایی‌ که توی راه ورودیه خونه کار کردی رو نگاه کن، چون چراغ هستن و نور تولید می‌کنن داخلشون سفید هستش اما هیچوقت به این شدت که شما سفید کردی نیستن - حالا اگه هم بخوایم سفید در نظر بگیریم جوری که مثل این مات شده باشن یعنی‌ نور زیادی تولید می‌کنن پس طبیعتاً ما باید یک Glow و یک افکت Lens Flare یا StarGlow و یا هرچیزی که نشون بده یک Solid سفید نیستن اون روشنایی‌ ها،
و بعد اینکار بد نیست یکم تصویر رو تاریکتر کنی‌ یعنی‌ یه حالت تاریکتری داشته باشه تا نور‌هایی‌ که روشنن بیشتر خود نمایی کنن
در هر حال کارت خیلی‌ خوب شده و خسته نباشی‌:rose:

mgh-max

کاربر فعال
فضا سازیت خوب درومده فقط یه نکته اینکه این نوع درختا واسه پس زمینه خوب جواب داده ولی همین درختو که واسه جلو سوژه (خونه) انتخاب کردی نقاط ضعف خودشو نشون داده. ماتی برگا و کاغذی شدن و .... . معمولا آبجکتی که به دوربین نزدیک تره باید از نظر جزئیات یه لول از بقیه آبجکتا قوی تر باشه. نکته بعدی نقاط دون دون روی سنگ و شیروونیه که باید کیفیت متریال بره بالاتر
در آخر لامپای باغچه توی این روشنایی زیبایی خودشون به بهترین نحو نشون ندادن تو هوای تاریک تر این چراغا زیباییشونُ بهتر نشون میدن

darklight

کاربر فعال
خیلی قشنگه ولی به شخصه قبلی رو بیشتر دوست دارم، هم کنتراست، هم درخت ها، هم حالت مه و بلوم افکت ها. این یکی به نظرم گیاه های روی زمین عالی شده، همین طور تکسچر ساختمون جالب شده (به نظرم توی فتوشاپ بهش کثیفی دادی درسته؟) ولی خطوط براش های فتوشاپ روی در و پنجره و دیوار و درخت ها خیلی تابلو هستش و کنتراست کار قبلی رو هم خیلی بیشتر می پسندیدم... درخت ها رو هم خیلی دوست ندارم...
البته اینی که گفتم نظر شخصی بود ....

amir0172

Well-Known Member
سلام امیر جان خسته نباشی‌:rose:
آفرین میگم بهت چقدر خوب کار کردی
به جزئیات خیلی‌ خوب پرداختی، تمه رنگیه کار هم خیلی‌ خوب و دلم نشین
کادر بندیش هم خوب شده
اما یه نکتهٔ کوچکی رو بگم توی کارت، روشنایی‌‌هایی‌ که توی راه ورودیه خونه کار کردی رو نگاه کن، چون چراغ هستن و نور تولید می‌کنن داخلشون سفید هستش اما هیچوقت به این شدت که شما سفید کردی نیستن - حالا اگه هم بخوایم سفید در نظر بگیریم جوری که مثل این مات شده باشن یعنی‌ نور زیادی تولید می‌کنن پس طبیعتاً ما باید یک Glow و یک افکت Lens Flare یا StarGlow و یا هرچیزی که نشون بده یک Solid سفید نیستن اون روشنایی‌ ها،
و بعد اینکار بد نیست یکم تصویر رو تاریکتر کنی‌ یعنی‌ یه حالت تاریکتری داشته باشه تا نور‌هایی‌ که روشنن بیشتر خود نمایی کنن
در هر حال کارت خیلی‌ خوب شده و خسته نباشی‌:rose:
سلام دوست عزیز خیلی ممنون لطف دارین شما ادیت دوباره کردم لطفا چک کنین

فضا سازیت خوب درومده فقط یه نکته اینکه این نوع درختا واسه پس زمینه خوب جواب داده ولی همین درختو که واسه جلو سوژه (خونه) انتخاب کردی نقاط ضعف خودشو نشون داده. ماتی برگا و کاغذی شدن و .... . معمولا آبجکتی که به دوربین نزدیک تره باید از نظر جزئیات یه لول از بقیه آبجکتا قوی تر باشه. نکته بعدی نقاط دون دون روی سنگ و شیروونیه که باید کیفیت متریال بره بالاتر
در آخر لامپای باغچه توی این روشنایی زیبایی خودشون به بهترین نحو نشون ندادن تو هوای تاریک تر این چراغا زیباییشونُ بهتر نشون میدن
سلام ممنون از نظرتون

یه جاهایی باید تاریک تر باشه مثل زیر درختا و اونجایی که دوچرخه هست .
لینک دوم ادیت کردم تصویر رو

خیلی قشنگه ولی به شخصه قبلی رو بیشتر دوست دارم، هم کنتراست، هم درخت ها، هم حالت مه و بلوم افکت ها. این یکی به نظرم گیاه های روی زمین عالی شده، همین طور تکسچر ساختمون جالب شده (به نظرم توی فتوشاپ بهش کثیفی دادی درسته؟) ولی خطوط براش های فتوشاپ روی در و پنجره و دیوار و درخت ها خیلی تابلو هستش و کنتراست کار قبلی رو هم خیلی بیشتر می پسندیدم... درخت ها رو هم خیلی دوست ندارم...
البته اینی که گفتم نظر شخصی بود ....

خیلی ممنون کار قبلیم هم به نظرم خوب شده بود این یکی بیشتر برای نمرین بود .کثیفی رو تو فتوشاپ دادم

yas_d

Member
خیلی‌ بهتر شد:rose:
من هم یک سمپل دوست داشتم بزنم برات ضمیمه کردم
یکم توی فضا‌های سرد و گرم کار کردم توش

پیوست ها

• sample.jpg
    sample.jpg
    354.1 کیلوبایت · بازدیدها: 32

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام امیر جان خیلی کار خوبی شده. بچه ها گفتنی هارو گفتن. به نظرم جلو دوربین یه خرده دیتیل تر بشه بهتر میشه. برای بحث پست پرو خب سلیقه ای هست.اما خب نباید هیچ وقت به خاطر درخشش و گلو کل صفحه درخشان بشه.اینجوری تار به نظر میرسه

جدیدترین ارسال ها

بالا