کشیدن یک خط وسط در وسط یک متن

mortezan

Active Member
سلام من دارم یک مپ برای مکس با فتوشاپ میسازم، منتهی باید یک افکتی بدم یه این متن (کنده کاری هست) به تدریج از کم به زیاد (از کنار متن به وسط) متن ایجاد بشه... از کم به زیاد رو با گرادینت ایجاد میشه کرد، ولی نمیدونم چجوری این کارو باید برای شکل های نا منظم مثل یک کلمه با فونت نستعلیق ایجاد کرد... اگه بشه یک خط وسط در وسط یک کلمه با فونت نستعلیق ایجاد کرد میشه به راحتی از ابزار گرادینت استفاده کرد... ولی خب مشکل اینجاست که من بد نیستم یک خط وسط این کلمه ایجاد کنم...
میشه یکی از دوستان کمکم کنه؟ خیلی لنگش هستم...

the_king

مدیرکل انجمن
سلام من دارم یک مپ برای مکس با فتوشاپ میسازم، منتهی باید یک افکتی بدم یه این متن (کنده کاری هست) به تدریج از کم به زیاد (از کنار متن به وسط) متن ایجاد بشه... از کم به زیاد رو با گرادینت ایجاد میشه کرد، ولی نمیدونم چجوری این کارو باید برای شکل های نا منظم مثل یک کلمه با فونت نستعلیق ایجاد کرد... اگه بشه یک خط وسط در وسط یک کلمه با فونت نستعلیق ایجاد کرد میشه به راحتی از ابزار گرادینت استفاده کرد... ولی خب مشکل اینجاست که من بد نیستم یک خط وسط این کلمه ایجاد کنم...
میشه یکی از دوستان کمکم کنه؟ خیلی لنگش هستم...

اون کلمه تون رو در یک لایه مجزا داشته باشید، تو گزینه های Blending Options اون لایه از Gradient Overlay استفاده کنید، خودش وسط طرح لایه رو در نظر می گیره.

mortezan

Active Member
ببخشید میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟ من متوجه نشدم... روکه انتخاب میکنم تو قسمت تنظیماتش باید چه چیز هایی رو در قرار بدم تا از وسط انتخاب کنه؟

the_king

مدیرکل انجمن
ببخشید میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟ من متوجه نشدم... روکه انتخاب میکنم تو قسمت تنظیماتش باید چه چیز هایی رو در قرار بدم تا از وسط انتخاب کنه؟

کلمه رو که قبلا در یک لایه نوشته اید.
در لیست لایه ها (پنجره Layers که با کلید F7 مخفی/آشکار میشه) اون لایه که کلمه هست رو انتخاب کنید تا فعال بشه (رویش کلیک کنید).
حالا با یکی از این سه روش یا هر روش دیگری که امکانش هست پنجره Blending Options اون لایه رو باز کنید :
  • در منوی Layer فتوشاپ گزینه Layer Style و داخلش ...Blending Options را انتخاب کنید.
  • در لیست لایه ها (پنجره Layers) کنار اسم لایه در فضای خالی دوبار کلیک کنید.
  • در لیست لایه ها (پنجره Layers) روی اسم لایه راست کلیک کرده و گزینه ...Blending Options را انتخاب کنید.

وقتی پنجره Blending Options باز شد، در لیست سمت چپ Gradient Overlay رو تیک بزنید و فعال کنید و تنظیم اش کنید. تقریبا همون تنظیماتی رو داره
که شما قبلا موقع استفاده از ابزار Gradient Tool بکار برده اید. اینجا شما زاویه ترسیم طیف (Angle) رو مشخص می کنید و خودش برای ترسیم وسط لایه
رو ملاک قرار میده.

جدیدترین ارسال ها

بالا