کشته شدن sessionها پس از برگشت از بانک !

davood1237

New Member
سلام به همه
آقا من یک کد برای پرداخت آنلاین نوشتم برای سامان بدین صورت که کاربر با نام کاربری و کلمه عبور وارد پنل خودش میشه و میره به قسمت سفارش جدید و یه چیزی را انخاب می کنه و میره روی بانک .
روی بانک پرداخت را انجام میده بدون خطا و وقتی redirect میشه دوباره به برنامه من session اون کشته میشه و سیستم بهش میگه شما دسترسی ندارید و باید مجدد login کنید .
نکته جالب اینجاست که این مشکل بعضی مواقع اتفاق میفته و همیشگی نیست . یعنی کاربرانی هستند که خیلی راحت میرن و شارژ را انجام میدن و هیچ مشکلی هم نیست !!!!!!!!!!!
اگه کسی از دوستان بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم . اگه نکته مبهمی هم وجود داره درخواست کنید تا ارائه بدم . ولی خواهش می کنم کمک کنید چون خیلی حیاتیه !!

sajadmaz

Member
کد نویسی شما رو نمیدونم به چه صورتی هست اما بهترین روش این هست که شما تمامی اطلاعات پرداخت + نام کاربری پرداخت کننده رو توی دیتابیس ذخیره کن بعد از برگشت از سایت پرداخت سامان بیا سشن کاربر رو چک کن اگه وجود نداشت با توجه به اطلاعات پرداختی مجدد سشن براش مقدار دهی کن ...

davood1237

New Member
میشه این کارو کرد . ممنون
ولی در مورد اینکه همین کد نوشته شده بارها جواب داده و session کاربر براش مشکلی پیش نمیاد نظری ندارید ؟ آخه این برام خیلی عجیبه !!
اگه می خواهید تکه کد را براتون بفرستم ببینید .

sajadmaz

Member
من فکر میکنم بخاطر سشن تایمتون باشه توی ini تنظیم کردین ، دلیل دیگه به نظرم نمیرسه

جدیدترین ارسال ها

بالا