کسی shape اینطوری سراغ داره؟

من نیاز به تعدادی از این گونه shape ها دارم. اگر کسی سراغ داره لطفا راهنمایی کند.

Untitled-2.gif

cold

Member
منم شیپ زیاد دارم . اگه اونای بالا کافی نبودن بگو تا منم برات آپلود کنم . منتها موضوعش رو هم بگو که اگه داشتم بهت بدم . وگرنه شرمندت میشم .

cold گفت:
منم شیپ زیاد دارم . اگه اونای بالا کافی نبودن بگو تا منم برات آپلود کنم . منتها موضوعش رو هم بگو که اگه داشتم بهت بدم . وگرنه شرمندت میشم .

نگاه کن رفیق، اون چیزی که من میخوام توی خود شیپهای فتوشاپ با این عنوان اومده Ornaments به معنی تزيينات ، زيور ، تزئين کردن. در واقع یک چیزی مثل گلهای فرفوژه منظورم هست. گل و برگ همراه با ساقه گیاه.
توی تصویر زیر مشخص کردم دقیقا منظورم چی هست. اگر داشته باشی و برام بفرستی ممنونت میشم.

Untitled-2.gif

cold گفت:
تا اینجا که گشتم این شکلی بود . میخوای اینارو از موقع بگیر یا الان یا بعدا سر فرصت میگردم بازم میزارم .

Untitled-2.gif

لینک دانلود

از اینکه زحمت کشیدی ممنون، اما هیچکدوم مد نظر من نبودن. برای اینکه بیشتر متوجه خواسته من بشید، یک عکس این پائین گذاشتم. تقریبا، همچین چیزی میخوام اجرا کنم.

10456-b.jpg

cold

Member
گشتم نبود بگرد بلکه پیدا کنی .
به هر حال شرمنده دوست من . تمام براش هام رو تو فتوشاپ تک تک لود کردم اما اون سبکی نداشتم . فقط همینای بالا بود .

یه نگاهی به تاپیک "عکس ها و کارهای ایرانی " بنداز .اونجا ازین جور چیزا هست. اما زحمت تبدیل به شیپ کردن می افته گردن خودت.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
با سارا جان موافقم. از اون تاپیک میتونی طرحهایی رو برداری بعد خودت شیپ کنی که شیپ کردن هم کار سختی نیست.

راستی من از این طرحهای تذهیبی و گل و ... بصورت وکتور با پسوند cdr دارم اگر به دردت میخورد بگو برات اپ کنم.

سارا جون من طالبشونم. اگه زحمتی نیست آپ کنی خیلی عالی میشه.
من یه سوال هم دارم . چطوری کارهای پیکسلی رو به برداری تبدیل می کنن با کورل؟ کورل تریس زیاد دقیق نیست. این فایلای سی دی ار رو از همین راه تریس کردن تو کورل تریس می سازن؟
معذرت که اینجا مطرح کردم. گفتم حالا که بحث پیش اومد منم بپرسم.

sara_is_nice_girl گفت:
با سارا جان موافقم. از اون تاپیک میتونی طرحهایی رو برداری بعد خودت شیپ کنی که شیپ کردن هم کار سختی نیست.

راستی من از این طرحهای تذهیبی و گل و ... بصورت وکتور با پسوند cdr دارم اگر به دردت میخورد بگو برات اپ کنم.

سلام
100%‌ به دردم ميخوره. اگر براي يك جايي آپلود كني ممنون ميشم.
دستت درد نكنه رفيق

GFX Master

sara_gonjeshk گفت:
سارا جون من طالبشونم. اگه زحمتی نیست آپ کنی خیلی عالی میشه.
من یه سوال هم دارم . چطوری کارهای پیکسلی رو به برداری تبدیل می کنن با کورل؟ کورل تریس زیاد دقیق نیست. این فایلای سی دی ار رو از همین راه تریس کردن تو کورل تریس می سازن؟
معذرت که اینجا مطرح کردم. گفتم حالا که بحث پیش اومد منم بپرسم.

این طرحهایی که من دارم فونت بودن که من خودم تبدیل به cdr کردمشون. ولی خیلی وقتا با trace کردن راحت میشه نتیجه گرفت چون اینجور طرحا فقط رنگون سیاهه و trace کردن افت کیفیت براشون ایجاد نمیکنه.

این طرحها رو هم براتون همینجا اپ میکنم/

sara_is_nice_girl گفت:
این طرحهایی که من دارم فونت بودن که من خودم تبدیل به cdr کردمشون. ولی خیلی وقتا با trace کردن راحت میشه نتیجه گرفت چون اینجور طرحا فقط رنگون سیاهه و trace کردن افت کیفیت براشون ایجاد نمیکنه.

این طرحها رو هم براتون همینجا اپ میکنم/

ميشه بگيد كه كي من ميتونم آنها را دانلود كنم؟

GFX Master

ببخشید که دیر شد من تازه اومدم. تا چند دقیقه دیگه براتون اپ میکنم همینجا.

جدیدترین ارسال ها

بالا