سلام یکی از دوستان میتونه 20 مگ هاست رایگان برای راه اندازی سایتم بده
R reflexive New Member Jun 10, 2009 #1 سلام یکی از دوستان میتونه 20 مگ هاست رایگان برای راه اندازی سایتم بده
E-Boy کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت Jun 10, 2009 #2 سلام دوست عزیز . بهتره از هاستینگ های رایگان استفاده کنید . یکی از بهترین هاستینگ های رایگان این سایتی هست که در زیر می نویسم . اینم آدرس : 000WebHost در گوگل هم می تونید جستجو کنید . چیزای خوبی پیدا میشه . موفق باشید .
سلام دوست عزیز . بهتره از هاستینگ های رایگان استفاده کنید . یکی از بهترین هاستینگ های رایگان این سایتی هست که در زیر می نویسم . اینم آدرس : 000WebHost در گوگل هم می تونید جستجو کنید . چیزای خوبی پیدا میشه . موفق باشید .
IranianServer Member Jun 10, 2009 #4 reflexive گفت: سلام یکی از دوستان میتونه 20 مگ هاست رایگان برای راه اندازی سایتم بده کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست من بهتره از سايت هاي رايگان استفاده نكنيد. با ما تماس بگير ما خودمون در خدمت شما هستيم. هر ايراني يك سايتwww.iranianserver.net [email protected]
reflexive گفت: سلام یکی از دوستان میتونه 20 مگ هاست رایگان برای راه اندازی سایتم بده کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست من بهتره از سايت هاي رايگان استفاده نكنيد. با ما تماس بگير ما خودمون در خدمت شما هستيم. هر ايراني يك سايتwww.iranianserver.net [email protected]
E-Boy کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت Jun 11, 2009 #5 iranianserver گفت: سلام دوست من بهتره از سايت هاي رايگان استفاده نكنيد. با ما تماس بگير ما خودمون در خدمت شما هستيم. کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزیز . این کار هم می تونه فکر خوبی باشه . پس به نظر من تا دیر نشده و ایشون پشیمون نشدن بجنبید که از دستتون می پره . موفق باشید .
iranianserver گفت: سلام دوست من بهتره از سايت هاي رايگان استفاده نكنيد. با ما تماس بگير ما خودمون در خدمت شما هستيم. کلیک کنید تا باز شود... سلام دوست عزیز . این کار هم می تونه فکر خوبی باشه . پس به نظر من تا دیر نشده و ایشون پشیمون نشدن بجنبید که از دستتون می پره . موفق باشید .
JMSBeta New Member Jun 12, 2009 #6 میتونید از سایت freeweb7.com استفاده کنی این سایت ۷ گیگ فضای رایگان تحت دامنه میده