کسی کتاب درباره پردازش تصویر داره ؟؟

felix

Member
سلام کسی در باره پردازش تصویر با ی اچ پی اگه کتابی داره لطفا اینجا شیر کنه با ما منظور از پردازش تصویر فقط کوجیک بزرگ کردن تصویر نیست کلا تشخیص تصویر منظورمه:rose:

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

شاخ ترین امکاناتی که PHP در این زمینه داره فکر کنم همون ImageMagick ( و این لینک)باشه که من و یه دوست دیگه توی این تاپیک یکم راجع به اون صحبت کردیم (ریسایز کردن تصاویر Gif که به نتیجه هم نرسید!:) ). توی IMagick هم پردازش تصویری، به اون معنا، در کار نیست! حالا شاد به کارت اومد.(میدونی، مسئله اینه که PHP برای همچین کارایی ساخته نشده)

واسه این کارا، فقط باید رفت سراغ متلب، یه کتابخونه مخصوص همین کار داره که واقعن عالیه (البته با زبان هایی مثل ++C هم میشه این کار رو کرد، ولی برنامه نویسی متلب در این زمینه خیلی آسون تره) در ضمن فکر کنم بشه M فایل های متلب رو روی سرور هم اجرا کرد. یه سرچی کنید، اطلاعات خوبی بدست میارین.

موفق باشی

felix

Member
واسه این کارا، فقط باید رفت سراغ متلب ...

موفق باشی

سلام من با متلب پردازش تصویر یه کمی کار کردم اما موضوع اینه که مثلا گوگل که بر اساس یه عکس که آپلود میکنی برات جستجو میکنه چطور این کارو میکنه؟
:rose:

Domanjiri

Well-Known Member
خُب ممکنه با هر زبونی نوشته باشن، که به احتمال زیاد C هست. شما هم می تونی با C یه برنامه برای اینکار بنویسی و بعد اونو روی سرور قرار بدی و ازش استفاده کنی، یا اینکه بصورت یه Extension به PHP اضافه کنی.

در هر صورت کارهایی به این شکل با PHP نشدنی ئه.

شاد باشی

felix

Member
خُب ممکنه با هر زبونی نوشته باشن، که به احتمال زیاد c هست. شما هم می تونی با c یه برنامه برای اینکار بنویسی و بعد اونو روی سرور قرار بدی و ازش استفاده کنی، یا اینکه بصورت یه extension به php اضافه کنی.

در هر صورت کارهایی به این شکل با php نشدنی ئه.

شاد باشی

ممنون به من هم فکر نمیکنم بشه با پی اچ پی کار خاصی کرد

k2-4u

Well-Known Member
ممنون به من هم فکر نمیکنم بشه با پی اچ پی کار خاصی کرد

php به اندازه کافی برای کار با عکس تابع داره

برای پردازش تصویر شما نیاز به الگوریتم های برنامه نویسی این کار دارین
که حتما نباید برای زبان برنامه نویسی php باشه
مگر اینکه شما تابع یا کتاب خانه آماده برای اینکار بخوایین که فکر نکنم باشه

felix

Member
php به اندازه کافی برای کار با عکس تابع داره

برای پردازش تصویر شما نیاز به الگوریتم های برنامه نویسی این کار دارین
که حتما نباید برای زبان برنامه نویسی php باشه
مگر اینکه شما تابع یا کتاب خانه آماده برای اینکار بخوایین که فکر نکنم باشه

به نظر شما الان من میخوام یه عکس رو تو پی اچ پی به یه ماتریس تبدیل کنم که هر خونه ماتریس یه عدد باشه بین 0 و 1 برای عکس های گری اسکیل و .... شما چی پیشنهاد میدین ؟

k2-4u

Well-Known Member
من اطلاعات زیادی در مورد پردازش تصویر ندارم اما

برای ساخت هرگونه ماتریس در php کافیه یک آرایه چند بعدی بسازید
PHP:
$name[100][100]

برای قرار دادن یک عکس در یک ماتریس
عکسی که 100 در 100 پیکسل سایز داشته باشه
یک ماتریس 100 در 100 لازم داره
کد رنگ هر پیکسل در یک خونه ماتریس قرار میگیره

PHP:
$im = imagecreatefrompng("php.png");
$rgb = imagecolorat($im, 10, 15);

با دادن محل پیکسل به تابع imagecolorat
می تونین رنگ پیکسل مورد نظر رو بدست بیارین
سپس با دو عدد حلقه for
به یک آرایه انتقال بدین

k2-4u

Well-Known Member
متوجه این قسمت نشدم . شما میخوانین یک عکس رو داخل یک ماتریس بکنید
بعد 0.1 هم داخل همون ماتریس بگذارین ؟

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

مثل اینکه من باید حرفم رو پس بگیرم:green: (اون جایی که گفتم این کار با PHP نشدنی ئه! از felix عزیز هم عذر خواهی می کنم:rose:)

لایک داری کورش خان! بسی استفاده کردیم... کامنت های این صفحه کلی مفید بود! imagecolorat

البته اگه من بخوام یه روزی همچین برنامه ای بنویسم، قطعن (به جای قطعاً!) متلب و ++C انتخاب ها من هستند. دلایل : 1- پرفرمنس 2- وجود کتابخونه هایی برای این کار

شاد باشین

felix

Member
متوجه این قسمت نشدم . شما میخوانین یک عکس رو داخل یک ماتریس بکنید
بعد 0.1 هم داخل همون ماتریس بگذارین ؟

سلام کورش جام ممنون که جواب دادی منظور از 0 و 1 باینری بودن اعداد داخل ماتریس هست یا بین صفر و یک بودن اعداد داخل ماتریس :rose:

k2-4u

Well-Known Member
خواهش می کنم
خب می تونین داخل همون آرایه دو بعدی قرار بدین
هر خانه رو با یک مقدار پر کنید
آرایه دو بعدی می تونه یک ماتریس باشه
حالا هر کدوم از خانه های ماتریس هرچیزی میتونه توش باشه

felix

Member
خواهش می کنم
خب می تونین داخل همون آرایه دو بعدی قرار بدین
هر خانه رو با یک مقدار پر کنید
آرایه دو بعدی می تونه یک ماتریس باشه
حالا هر کدوم از خانه های ماتریس هرچیزی میتونه توش باشه

فکر کنم منظورم رو بد متوجه شدید منظورم اینکه که خروجی اون تابعی که گفتین چیه ؟

MMSHFE

Active Member
دوست گرامي، imagecolorat يك عدد بهتون تحويل ميده كه كد رنگ مربوطه هست. حالا اگه مطمئنيد تصويرتون Grayscale هست، همين مقدار رو داشته باشين كه يك عدد بين 0 تا 255 خواهد بود اما اگه رنگي هست، براي تفكيك اين رنگ به كانالهاي RGBA، از imagecolorsforindex استفاده كنيد و اين رنگ رو بهش بدين تا در خروجي، يك آرايه حاوي رنگهاي قرمز، سبز، آبي و كانال آلفا بدست بيارين كه اونها هم بين 0 تا 255 خواهند بود. نهايتاً هركدوم از اين كدهاي بدست آمده رو بر 255 تقسيم كنيد تا يك عدد بين 0 و 1 بدست بيارين و اين عدد رو توي خونه موردنظرتون در ماتريس ذخيره كنيد. اينطوري ميتونيد كانالهاي تصوير رو هم استخراج كنيد. تنها كاري كه باقي مونده، استفاده از الگوريتم پردازش تصويرتون هست كه ربطي به PHP يا هر زبان ديگري نداره و با همه زبانها قابل پياده سازيه. همونطور كه ميبينيد، PHP در پردازش تصاوير چيزي كم نداره اما اينكه پيشنهاد ميشه از MatLab استفاده بشه بخاطر سرعت بيشتر و بهينگي توابع اون در كار هست. مثلاً با چند دستور ساده ميتونيد شفافيت تصوير رو تغيير بدين يا تصوير رنگي رو سياه و سفيد كنيد و... كه كار سختي نخواهد بود. موفق باشيد.

k2-4u

Well-Known Member
من با آقای MMSHFE موافقم
...

سلام

مثل اینکه من باید حرفم رو پس بگیرم:green: (اون جایی که گفتم این کار با PHP نشدنی ئه! از felix عزیز هم عذر خواهی می کنم:rose:)

لایک داری کورش خان! بسی استفاده کردیم... کامنت های این صفحه کلی مفید بود! imagecolorat

البته اگه من بخوام یه روزی همچین برنامه ای بنویسم، قطعن (به جای قطعاً!) متلب و ++C انتخاب ها من هستند. دلایل : 1- پرفرمنس 2- وجود کتابخونه هایی برای این کار

شاد باشین

ببخشید پست شما رو ندیدم
قربون شما . شما هم لایک داری , از داشتن همکار های مثل شما خیلی خوشحالیم

آره منم موافقم php انتخاب خوبی برای این کار نیست
کسی که می خواد این کارو انجام بده اگر
این کارو با c یا c++ انجام بده . علاوه بر اینکه می تونه در جاهای دیگه ازش استفاده کنه
کتاب خانه ها و منابع بیشتری هم پیدا می کنه
در آخر هم میشه
به php متصلش کرد و با قرار دادنش در سایت php
اعتبار بدست آورد !

جدیدترین ارسال ها

بالا