کسی چند تا دونه عکس گل محمدی با کیفیت بالا داره؟

joolaei

Member
سلام... ببخید که دوباره مزاحم میشم...:oops:
می خواستم ببینم کسی چند تا دونه عکس گل محمدی با کیفیت بالا داره؟

mostafa_az

Well-Known Member
والا دقیق که نمیدونم چی شکلیه بین گلام جداش کنم .
302.gif
اما محمد بیاد ، خودش یه عالم ازین عکسا میگیره ، حتما کمکت میکنه . عکساش هم خیلی خیلی توپه .
38.gif

مخلصیم
مصطفی

آخرین ویرایش:

joolaei

Member
آقا مصطفی این شکلیه... منتها این عکس خیلی کوچیکه و به کار من نمیاد!
ببین می تونی پیدا کنی؟ خیلی ممنون
flower8.jpg

Erfan

Active Member
چنتا گل محمدي براي عزيزان مجيد آنلايني گل !

خب آقا ما اومديم ! مصطفي جان مخلصيم !

عزيز شما بايد مطرح ميكرديد كه آيا عكس رو براي طراحي نياز داريد يا كاغذ ديواري ي هر چيز ديگه اي ... .. به هر حال ...

اين چنتا گل محمدي و يه گل رز سرخ كه خودم عاشق گل رز هستم ! با سايز 760*1024 كه همه رو به اجازه تون خودم عكس گرفتم ! اميدوارم به كارت بياد !

اگه يه وقت ديديد گل ها زياد سر حال نيستند بايد ببخشيد ديگه ... كم آبي تهران و اين جور حرفا !!! از ديگر دوستان هم توصيه ميكنم به عنوان كاغذديواري حتماً دانلود كنن .. ضرر نميكنين ! ...

مخلصيم, بارزام @

joolaei

Member
بارزام جون... مرسی... خیلی لطف کردی... ببخشید که قبلا نوع عکسی رو که می خواستم مطرح نکردم... ولی همینهایی رو هم که شما گذاشتی از سرم زیاده... مرسی... ممنونم ازت

Erfan

Active Member
بارزام جون... مرسی... خیلی لطف کردی... ببخشید که قبلا نوع عکسی رو که می خواستم مطرح نکردم... ولی همینهایی رو هم که شما گذاشتی از سرم زیاده... مرسی... ممنونم ازت

سلام عزيز
عزيز اين حرفا چيه ؟ خيلي خوشحال هم ميشم كه تونسته ام كمكي به شما كنم ...

مخلصيم, بارزام @

arashonline

Well-Known Member
محمد جان و مصطفي جان ممنونم كه آدم رو شاد ميكنيد !

راستي ببخشيد ممد گلخونه
72.gif
72.gif

cold

Member
واقعا عکسای زیبایی هستش . آقا محمد خودتون این عکسا رو گرفتین ؟ واقعا زیبا عکس برداری شدن . :)

Erfan

Active Member
واقعا عکسای زیبایی هستش . آقا محمد خودتون این عکسا رو گرفتین ؟ واقعا زیبا عکس برداری شدن . :)

سلام كولد عزيز !
با اجازه تون بله خودم عكس برداري كردم ! درست مال 3 ماه پيش بايد باشه !!! گل هاي محمدي و رز توي حياط خونمون هست ...

عكسهاي بيشتري هست كه اگر عمري باقي باشه حتماً آپلود ميكنم تا ديگر دوستان استفاده كنن !

مخلصيم, بارزام @

جدیدترین ارسال ها

بالا